Çöreklenmek ne kadar çirkin bir kelime. Lütfen zehrinizi başka yere akıtınız. Kayınvalidemi seviyorum ama aynı evde yaşamak bambaşka birşeyNe kadar gereksiz stres yapmışsınız..
Bir anne olarak düşünüyorum da, oğlumun çocuğu olacak ve ben eve çöreklenirim endişesiyle çağrılmayacağım he. İçim şimdiden sızladı..
Allah evladın da gelinin de hayırlısını, iyi huylusunu, hesapsızını nasip etsin..
Biz nikahı önce yaptık benim iş meselelerim yüzünden. Düğünü yaz doğru yapacaktık herkesi toplayıp ama o ara hamile kalmış bulundumTakildigim nokta nasıl hic yuzyuze gorusmediniz.
Bunun nikahi var düğünü var,
Aileden kimseyi görmeden mi evlendjn nasıl oluyor bu ya
kadın gelmek ısterse kı torununu gormek ıcın gelmek ısteyebılır gelırMerhaba,
Nasipse aralık ayının sonunda doğum yapacağım ve doğumdan sonra bana yardım edecek kimse yok. Kardeşim yurtdışında olacak, annem de şehir dışında olacakmış muhtemelen. Kendisiyle aram hiç iyi olmadığından o hassas olduğum süreçte annemle görüşmemek daha iyi olacak diye düşünüyorum.
Kayınvalidemle yüzyüze hiç görüşüp tanışamadık, hep telefonda konuştuk. Yaşlı ve çok ponçik bir insan. Eşim de çok iyi huyludur ve öyle birini yetiştiren bir kadının da iyi kalpli olduğunu düşünüyorum.
Eşim kayınvalidemi doğuma çağırmak istiyor, bir iki ay da yanımızda kalır diyor. Ama bizimle yaşaması için zemin hazırlamaya çalışıyor gibi geliyor. Çünkü yalnızca bir kızıyla yaşıyordu ve o da bir ay sonra evlenecek. Yaşadıkları şehirde evli beş oğlu daha var. Eşim annesinin yaşlı olduğunu ve torununu görmesini istediğini söylüyor haklı olarak. Biz oraya gidemiyoruz işlerinden dolayı.
Sonuç olarak kadını davet edip etmemekte kararsız kaldım. Herkes iyi niyetli olsa bile aynı evde yaşamak bambaşka birşey. Burada yaşamak isterse kaç yaşında kadına ne diyebilirim ki? Sadece eşim ve çocuklarımla yaşamayı tercih ederim. Üstelik gözüm gibi baktığım iki tane kedim var. Eşim alıştı çok şükür çok seviyor, ama kayınvalidem nasıl uyum sağlar? Bir de ben okul öncesi öğretmeniyim ve çocuğumun eğitimine müdahale edilirse çok gerilirim. Büyükanne ve büyükbabayla yaşayan öğrencilerimin çocuğunda davranış problemi olduğunu gördüm. Anne babanın zorla inşa ettiğini bir önceki kuşak yıkıyor. Onların hayır dediğine büyükler evet diyor vs. Kontrol bende olmalı.
Eşime bana sormadan davet etmemesini söyledim, cevabımı bekliyor. Ne yapmalı
Telefonda iyi biri olabilir ama görünce fikrin 180 derece dönebilir. Yüzyüze olmakla teleofnda konusmak çok farklı. İyi cesaret etmissiniz aileyi tanimadan. Allah kolaylık versinBiz nikahı önce yaptık benim iş meselelerim yüzünden. Düğünü yaz doğru yapacaktık herkesi toplayıp ama o ara hamile kalmış bulundumramazanın ortasında alelacele bir düğün yemeği verdik küçük bir kalabalığa. Hamileliğim zor geçince şehir dışına çıkamadık. Ailesinden birkaç kişiyle yüzyüze tanışabildim
Ben de anlamiyorum,bunun ortasi yok mu degil mi?Ne kadar gereksiz stres yapmışsınız..
Bir anne olarak düşünüyorum da, oğlumun çocuğu olacak ve ben eve çöreklenirim endişesiyle çağrılmayacağım he. İçim şimdiden sızladı..
Allah evladın da gelinin de hayırlısını, iyi huylusunu, hesapsızını nasip etsin..
Çöreklenmek ne kadar çirkin bir kelime. Lütfen zehrinizi başka yere akıtınız. Kayınvalidemi seviyorum ama aynı evde yaşamak bambaşka birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?