- 30 Nisan 2022
- 11
- -2
- 1
- 34
- Konu Sahibi Zehrazhrzh
-
Kendi evi yok mu kayınvalidenin , neden düzenini bozup sizle yaşasın ki ?Esimin babasi yakinlarda vefat etti. Kayinvalidem genc yasta evlenmis ve esinin ailesinin evine gitmis siginti gibi tabiri caizse. (Evde kaynana, kayin, gorumce ne ararsan var.)
Kayinvalidem yasli degil, calisiyor. Esim iki kardes.
Esim annem bizimle yasar diye tutturdu.Ben de olur isterse bizimle yasar demis bulundum zamaninda
Evliligimiz zor donemlerden geciyor zaten bir suredir. Esimin bendeki hatri azaldi acikcasi onu uzmemek icin demistim ama su an istemiyorum. Daha cok sorun yasayacagiz oyle bir durumda.
Ben yillarca yalniz yasadim evlilige cocuklu hayata daha alisamamisken bi de kaynanayla yasama fikri beni cok geriyor. Napcam bilmiyorum.
Evi yok iste sorun orda. Evde kaynanasi gorumceleri kayniii birlikte yasiyorlar. Yillardir birlikte yasamislar. Kayinpeder ev acmamis zamaninda...Kendi evi yok mu kayınvalidenin , neden düzenini bozup sizle yaşasın ki ?
Belki o da istemiyordur.
Hala mı birlikte yaşıyorlar çok ilginçEvi yok iste sorun orda. Evde kaynanasi gorumceleri kayniii birlikte yasiyorlar. Yillardir birlikte yasamislar. Kayinpeder ev acmamis zamaninda...
Evet ilginc bir aile yapisiHala mı birlikte yaşıyorlar çok ilginç
Sizde aynı hayatı şimdi mi yasayacaksiniz yani ? Kadin çalışıyormuş ev tutsunEvi yok iste sorun orda. Evde kaynanasi gorumceleri kayniii birlikte yasiyorlar. Yillardir birlikte yasamislar. Kayinpeder ev acmamis zamaninda...
Kabul etmeyinEsimin babasi yakinlarda vefat etti. Kayinvalidem genc yasta evlenmis ve esinin ailesinin evine gitmis siginti gibi tabiri caizse. (Evde kaynana, kayin, gorumce ne ararsan var.)
Esim annem bizimle yasar diye tutturdu.Ben de olur isterse bizimle yasar demis bulundum zamaninda
Evliligimiz zor donemlerden geciyor zaten bir suredir. Esimin bendeki hatri azaldi acikcasi onu uzmemek icin demistim ama su an istemiyorum. Daha cok sorun yasayacagiz oyle bir durumda.
Ben yillarca yalniz yasadim evlilige cocuklu hayata daha alisamamisken bi de kaynanayla yasama fikri beni cok geriyor. Napcam bilmiyorum.
Hafızana sağlık, ben de hatırladım konu sahibini.Ya sizin konularınız neden geçmiyor bana bi türlü? Bu nicki nereden hatırlıyorum dedim baktım da, "Emrivaki ikinci çocuk" konusundan aklımda kalmışsınız. Ben bildireyim de, gerisi yönetimin takdiri yine. İlginç ilginç hallerde kalıyorsunuz paso, bilemedim.
Anlayamadim gecmiyor derken ? Bosancaz herhalde sonunda.Ya sizin konularınız neden geçmiyor bana bi türlü? Bu nicki nereden hatırlıyorum dedim baktım da, "Emrivaki ikinci çocuk" konusundan aklımda kalmışsınız. Ben bildireyim de, gerisi yönetimin takdiri yine. İlginç ilginç hallerde kalıyorsunuz paso, bilemedim.
Dilim de calisiyor da karsimdaki anlamayinca. Sonu bosanma gibi gorunuyor onun disinda bir cozum varsa belki biri akil verir diye burda yaziyorum. Size de dert begendiremiyoruzHafızana sağlık, ben de hatırladım konu sahibini.
Konu sahibi, klavyen çok güzel çalışıyor ancak kendi hayatında 3. Şahıs şahıs gibi takılıyosun. Emrivaki çocuk konusu da ayrı saçmaydı bu da. Aç ağzını söyle istemediğini söyleyemezsen de napalım
Keske kaynananiz kendi basina ev acsa sizde yardim etseniz bence kadinda istemez.. senelerdir üst üste yazikEsimin babasi yakinlarda vefat etti. Kayinvalidem genc yasta evlenmis ve esinin ailesinin evine gitmis siginti gibi tabiri caizse. (Evde kaynana, kayin, gorumce ne ararsan var.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?