Kayinvalideyle yasamak ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
YOK BEE CNM nerde bizim millet cocuguna kanca atmaya meraklı hür olmak ,istese ogluna derki bana ayrı ev ac kiramı öde bende calısır gecinirin bu gelinlerden hangısı safsa tabiri caizse onda kalıcak bir tıp

Anlayamadim gecmiyor derken ? Bosancaz herhalde sonunda.
Gerçek gelmiyor demek.

Konuyu kapatabilir miyiz derdimizi begendiremedik @Mune
Bana dert beğendirmek zorunda değilsiniz, aynen benim de konularınıza inanma zorunluluğum olmadığı gibi.

İlk konunuzda da "Bana geçmedi" yazmış çekilmişim, ikinci yorumu yapmamışım mesela, çünkü elimde fake konu dedektörü ile gezmiyorum, raporlayıp çekiliyorum, yönetim de neyi uygun görürse onu yapar. Bazen de böyle iki konuda da tuhaflık hissedersem belirtiyorum. Takılmayın yani, siz devam, daha yorum yapmam. Benim inanmamam, (Gerçekseniz) gerçekliğinizi değiştirmez.

Tavsiyem: Bana yaptığınız tribi, kocanıza yapmayı deneyin. Belki vazgeçer.

Son düzenleme:
Kadın çalışıyor maddi durumu var biraz da siz destek çıkarak size yakın yerde ev tutabilirsiniz. Yıllarca aynı derdi çekmiş kadın biraz da siz çekin diye sizle yaşamaya gelecek sanırım. Bunu en başta kaynananızın istememesi lazım.

Ben kimsenin düzenini bozmamaktan yanayim .
Ailelerimiz bizde kalabilir ama mutlaka en ufacık bir sıkıntıda dönecekleri evleri olmali

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…