Kayıp pınar özdemir

ince bilek

💔
Pro Üye
16 Temmuz 2010
19.693
55.163
Arkadaşlar bu kardeşimiz arkadaşımın arkadaşının kardeşi. Kendisi 1 haftadır kayıp . İstanbul Bayrampaşa da kayboldu. 20 yaşında. Üstünde siyah deri ceket ve etek varmış.
en son pazar aksamı istanbul saat 19:10 sularında şirişirinevler gisesinden akbil basarken görülmüş.

Facebook ta adına grup kuruldu. Oradan bakabilirsiniz. Belki yardımınız olur diye açıyorum konuyu. Umarım yasak değildir.
11150622_1602840209931889_6661810050602231542_n.png

Facebook grup linki :
https://m.facebook.com/photo.php?fb...71229968787.-2207520000.1429342751.&source=54

Son düzenleme:
Evet benimde dikkatimi çekti. Acaba kaçırılmasındansa kendi kaçsın diye tesellimi buluyorlar bilmiyorumki

psikolojik sorunlari falan yok heralde . insallah biri kacirmamis olsa da tek kendi kacmis sagligi durumu iyi olsa.

inşallah son dönemlerdeki olaylardan biri gibi olmaz sonu,kendi isteğiyle ortadan kaybolmuştur inşallah:KK43:

facede görmüştüm bunu inşallah iyi haberlerle evine döner aile perişan olmaz :KK42:

Üzücü bir durum bu.İnsanın aklına çok seçenekler geliyor.
Ama bana masumane bir kaybolma hikayesi gibi gelmiyor.Umarım kısa sürede neticelendirilir.

Bu konuda müge anlı canım üstüne yok hemen Pazartesi gitsinler kayıpları hemen alıyorlar

Aynen kızlars katılıyorum müge anlı anında bulur .. İnanılmaz bir seyirci kitlesi var , esnafı , taksicisi herkes izliyor o yüzdende polis soruşturmadından bile önce bulunuyor

Ne acı ya ülke'nin polisine değil Müge Anlı'sına güvendiğimiz bir duruma düştük.Aman çözülsünde nasıl olursa olsun.

Kesinlikle öyle acı ama gerçek :KK43: çok büyük bir izleyici kitlesi var ve görenler vs hemen arıyor açıkcası sabahları vakit buldukça izliyorum ve yaptığı işleri çok takdir ediyorum
İnşallah başına bi iş gelmeden bulurlar bu güzel kızıda

Üzücü bir durum bu.İnsanın aklına çok seçenekler geliyor.
Ama bana masumane bir kaybolma hikayesi gibi gelmiyor.Umarım kısa sürede neticelendirilir.

Bu konuda müge anlı canım üstüne yok hemen Pazartesi gitsinler kayıpları hemen alıyorlar

Müge Anlı'nın proğramınada başvuru yapsınlar.

Aynen kızlars katılıyorum müge anlı anında bulur .. İnanılmaz bir seyirci kitlesi var , esnafı , taksicisi herkes izliyor o yüzdende polis soruşturmadından bile önce bulunuyor

tez zamanda bulunur inşallah sağ salim
Sanırım başvurmuşlar müge anlıya. Allah yardımcıları olsun. Bana sağ çıkmaz gibi geliyor :-(

Televizyona çıksan bir türlü çıkmasan bir türlü programlar artık öyle bir hale geldi ki ailenin en ufak bir mahremiyeti kalmıyor açıkçası insanlar da çekiniyordur..

ALLAH yardımcıları olsun tez zamanda bulunur inşallah :KK43:

X