Kayısı çekirdeği yuttum :(

VuslataDair

evli ve 3 cocuklu
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
5.637
12.691
Merhaba
Başlıktan da anlayacağınız gibi yanlışlıkla meyve yerken kayısının çekirdeğini yuttum :KK43: çok tedirginim sizce acile gitmeli miyim ya :KK43:

büyük çekirdeğini mi içindeki acımsı badem tarzı olanımı canım? geçmiş olsun

bağırsak durumuna bak canım wc ye çıkmayı dene çıkmakta zorlanıyorsan hemen acile git derim. normal şartlarda dışarı çıkarak atabilirsin... yutabildiğine göre çok büyük bir çekirdek değildir. geçmiş olsun endişelenme kendinde bir tuhaflık karın ağrısı vb. hissedersen acile git derim

yanlışlıkla kocaman çekirdeği yutabiliyorsanız, onu yine kusarak da rahatça çıkarabilirsiniz.

ama bence gerek yok.zeytin çekirdeğini öğütebilen vücut kayısı çekirdeğini de öğütür heralde...

yok ben öğütemem korkarım diyorsanız kusmaya çalışın. acile bence gerek yok.

Ben çocukken merakımdan yutardım kayısı çekirdeği gibi şeyleri :KK45:
Küçücük çocuğa bişey olmamışsa size de olmaz bence korkmayın :)

zaten ilk önce doğal yolla çıkmasını beklerler,baktın hiçbir şekilde tuvalete çıkamıyorsan ve gaz da çıkaramıyorsan ve karnında ağrımaya başladıysa acile gidersin...zeytinyağı içersen çıkışı kolay olur....umarım sorunsuz atlatırsın.

Bu zamana kadar hiç mi zeytin, kiraz vs çekirdeği yutmadınız

Kayısı biraz büyük ama yutmuş gitmiş

Posalı şeyler yiyin; zeytinyağlı tüketin çıkması kolay olsun..

Oğlumu bezlerken dışkısında balon parçası, kiraz çekirdeği bulmuşluğum var. Hatta bir defasında plastik parçası bulmuştum. Vücut sindiremediklerini direk atıyor. Bağırsak düğümlenmesi vs gibi bir problem ypksa bir iki güne çıkarırsınız korkmayın.

Bisey olmaz ya.
En kotu ihtimal migdenizde dallanip bucaklanir bi kaysi agaciniz olur nur topu gibi:KK53:.

Bn kucukken agac olucakta yapraklari buyuyup buyuyup agzimdan cikicak saniyodum, bunada seviniyodum:KK49:

X