kaynana ile ayni odada :( :(

damargirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2012
244
18
33
slm kızlar kaynim ve esi cocuklari tatile gidecez kaynim annesine de gel demiş ve kendi odasıni büyük tutup bizimle kal demiş onunda gelmeye niyeti var kocasını bırakıp :KK43: eltim ve ben istemiyoruz o ayni odada yatacaklari icin ben de oglum cok düşkün ona yakasini birakmayacagi icin benim esim karışmıyor be yapsak ne etsek bilmiyoruz sakinlestirecek bişeyler söyleyin lütfen

slm kızlar kaynim ve esi cocuklari tatile gidecez kaynim annesine de gel demiş ve kendi odasıni büyük tutup bizimle kal demiş onunda gelmeye niyeti var kocasını bırakıp :KK43: eltim ve ben istemiyoruz o ayni odada yatacaklari icin ben de oglum cok düşkün ona yakasini birakmayacagi icin benim esim karışmıyor be yapsak ne etsek bilmiyoruz sakinlestirecek bişeyler söyleyin lütfen
artık çok geç gibi o gelmeyi kafasına koymuş anlaşılan

edilen davet geri alınmaz

oda kaynimin odasi yla baglantili yani kv de kendi kapsindan disari çıkabilir ücteki kapı kitleniyor ama herkes kendi ailesiyle gezerken o napicak kmse basbasa kalamicak kw yi mi caydirsak napsak

Son düzenleme:
Yapacak bir şey pek yok. Bence eltin ve sen kaynına söyle başka oda tutsun.
Annesini götürmek istemesini anlarım da ne o öyle aynı odada falan.
Karı kocanın yanında nasıl yatar bir anne yahu?
Kaynın da hiç rahatını bilmiyor anlaşılan.

İlk defa gidecekseniz kvnizin gitmesi sacma olmuş ama her sene gidiyorsanız kvnizide davet etmiyosaniz bu seferlik kadinda gitmiş olsun

Ayrica sonradan gelme demek cok kirici olur iyi tatiller

oda kaynimin odasi yla baglantili yani kv de kendi kapsindan disari çıkabilir ücteki kapı kitleniyor ama herkes kendi ailesiyle gezerken o napicak kmse basbasa kalamicak kw yi mi caydirsak napsak

Iyi de zaten iki aile gidiyorsunuz gündüz ayrı ayrı mı gezeceksiniz

Akşam Kv çocuklara bakar siz de gezersiniz

Gece de herkes odasına çekilir

Günümüzde tüm tatil yörelerinde böyle gelmiş aileler var kaynınız da öyle düşünmüştür belki

Iyi de zaten iki aile gidiyorsunuz gündüz ayrı ayrı mı gezeceksiniz

Akşam Kv çocuklara bakar siz de gezersiniz

Gece de herkes odasına çekilir

Günümüzde tüm tatil yörelerinde böyle gelmiş aileler var kaynınız da öyle düşünmüştür belki
Bende aynısını düşündüm.. Akşam çocukları bırakıp rahat rahat gezilebilir.

bi problemi yok :) büyük aile odası tutmus yani kapıları felan var kapanınca kimse kimseyi görmüyor gündüz herkes eşiyle çocuğuyla ayri gezintiye çıkıyor ama ovolunca onuda goturcez illaki başbaşa kalma olayi olmicak esimde diyor sen anneme ver gir suya o baksn rahat gesersz diyo

bi problemi yok :) büyük aile odası tutmus yani kapıları felan var kapanınca kimse kimseyi görmüyor gündüz herkes eşiyle çocuğuyla ayri gezintiye çıkıyor ama ovolunca onuda goturcez illaki başbaşa kalma olayi olmicak esimde diyor sen anneme ver gir suya o baksn rahat gesersz diyo

Erkekler size jest yapmayı düşünüp çağırmış çocuklara annem baksın demişler

Biz de hatunlar ile rahat rahat eğleniriz diye düşünmüşler

olumsuz durumlardan nasıl pay cıkaracagınıza odaklanın çocukları ona bırakıp rahatlıkla gezebılırsınız ayrıcaa ıkınız de cocuklusunuz dı mı aynı odada cocuklarınızla kalacaksınız onların yanında sevısmeyı falan dusunmuyorsunuz herhalde zira çocuklar duyarlar ve onlar ıcın buyuk travma olur bu

yanı özet olarak zaten sevısemeyeceksınız kvnın orda olmasıyla en azından cocukları bırakıp kaçamak yapabılırsınız :KK66:

Adam sevisebilecegini isin icine katmamis herlade :KK70: :KK70: :KK70: ya da dusuncesi cocuklari ona kakalar biz karilarimizi alip gezeriz midir nedir

olumsuz durumlardan nasıl pay cıkaracagınıza odaklanın çocukları ona bırakıp rahatlıkla gezebılırsınız ayrıcaa ıkınız de cocuklusunuz dı mı aynı odada cocuklarınızla kalacaksınız onların yanında sevısmeyı falan dusunmuyorsunuz herhalde zira çocuklar duyarlar ve onlar ıcın buyuk travma olur bu

yanı özet olarak zaten sevısemeyeceksınız kvnın orda olmasıyla en azından cocukları bırakıp kaçamak yapabılırsınız :KK66:
Evet mantikli cocuklari birakabilirler. Kadin da sonraki davete gelmez zaten oyle bisey yasayinca. Cocuklar basima kaliyo ben gezemiyorum bakici miyim diyip gelecek sene tatillwrini rahat rahat yasarlar :KK70: bi de cocuklar gelinlerin basina kaliyomus kaynana geziyomus :KK70: :KK70:

X