- Konu Sahibi deniz ve mehtap
merhaba arkadaşlar. öncelikle burda paylaşacağım şeyleri önce kendim için yazdığımı söylemek isterim. bir çeşit iç dökme defteri diyelim. rahatlamak içn. çünkü kaynanamla ilgili düşüncelermi yorumlarımı birilerine anlatmam lazım. çatlayacağım yoksa. öncelikle çalışıyorum 8 yıllık evliyim. normal ölçüde açık bi bayanım.eşimin ailesyle ayrı şehiirlerde oturuyoruz.ancak öğretmen olduğum için 2 ay tatilimzde o şehre gdiyoruz. orda da ayrı bi evimiz var ve orda kalıyoruz.kaynanam köyde yaşıyor ama köy dediysem öyle dağbaşında köylerden anlamayın. merkeze yakın bi köy.br kızım var 5 yaşında. kaynanam ise 60ına merdiven dayamış tam bi köy kadını. zamanında inek sağmış,hala bahçeyle uğraşır,toprakla uğraşmayı sever,tavukları var.köy bahçe işlerinden anlar. ama aynı zmanda günlere de katılır.hacıdır. birden çok kez umreye de gtmştr. benim eşim onun en büyük oğlu ve de kızından sonra 3. ve son çocuğu.buraya kadar sorun yok gbi değilmi. ama şte ben bazı şeyleri kafaya takıyorum ve de bazı şeylere sinir oluyorum. bunlar belki çoğunuza boş,önemsz şeyler olarak yorumlanablr.ama anlatmam lazım işte.
benm açık olmamdan bence rahatsızlar. eminim kapalı bi gelin istedi ama oğlu beni buldu ne yapsın kadın. ailede herkes kapalı. nmaz niyazlı insanlar. kayınbiraderim,eltim görümcem...hepsi öyle. ama ben öyle değlim işte. mesela bugün bayram sabahı,bayram namazına gitmyen ali dye bi adamdan bahsediyor k.peder. kaynanam dediki " ali nezamandan beri beynamaz oldu".diye adamı kınadı. e şimdi bende ordayım ve ben de beynamazım ozaman.
benm açık olmamdan bence rahatsızlar. eminim kapalı bi gelin istedi ama oğlu beni buldu ne yapsın kadın. ailede herkes kapalı. nmaz niyazlı insanlar. kayınbiraderim,eltim görümcem...hepsi öyle. ama ben öyle değlim işte. mesela bugün bayram sabahı,bayram namazına gitmyen ali dye bi adamdan bahsediyor k.peder. kaynanam dediki " ali nezamandan beri beynamaz oldu".diye adamı kınadı. e şimdi bende ordayım ve ben de beynamazım ozaman.