tatilllermzde kaldığımız evi almayı kendm istedim. çünkü kaynanamın köydeki evnde o kadar uzun zaman kalmamak içn. açıkçası birazda rahatıma düşkünüm. kendi düzenm evmde rahat ederm. 2 hafta falan sıksam kalıım ama 2 ay çok uzun bi süre briinn evnde kalmak içn. ki evleri de müsait.neyse biz ev eşyası almadan daha kaynanm evin perdelrni ben yaptıracam dedi yaptırdı hemde bben seçtim.koltuk takımını falanben seçtm. aldı. buşalık mak. fırın falan aldı. tv bile aldı. kendine yatak aldı. benim seçtiğim eşyalrla evi o düzdü. benim zevkme güveniyor heralde ondan.biz sadece ufak eşyalrı buzdolabı ve kendi yatağımız ve dolabımızı aldık.bi de 2kanepe ben aldım ayrıca.ben burda kaynanama kızıyorum içten içe. neden. evi sahiplenmiş gibi oldu. bu evi sz aldınız ama ben bi sürü masraf ettm. mesajı veriyor sanki. halbuk ben o eve özenmiyecektim öylene 2 aylık bi ev olacaktı benm düşüncemde. ama o şöyle de olsun bu da olsun ben bunun da olmasını istiyorum ödeyeceğni de bildiğimden fon perde hevesi varmış diye evime fon perde yaptırdık.yani işimize karıştı ve eve ortak çıktı. ve kışın kalorifer parasını öderim ben kışın orda kalırım demeye başladı. yani aslında o eşyaları bana değil kendisine aldı.sonrada bana dua etmeye başladı szn sayenzde ısındım kışın rahat ettim diye. iyi de sen zaten evi benim zevkme göre dizdin ama sonuçta kendn için yaptın. eve gardolap, vestiyer bile yaptırdı.. yazın biz ordayken sabah uyuyoruz çat kapı geliyor mesela. hiç aramadan.yada ben koltukların yerini değiştirdiysem karışıyor. koltukları değiştirmişisn böyle daha iyi olmuş diyor. sanki ev kendisinin de biz onun evnde kalıyoruz gibi. bi sürü masraf yaptığı için kendinde bu hakkı görüyor. ama biz ona yap demedikki. kendsi istedi işte bende bu yükün altında eziliyorum sürekli.eşime "yapmasın almasın" diyorum bırak yapsın alsın heves edyor işte dyor.