Merhaba arkadaşım dertsiz başına dert mi arıyorsun bilmiyorum..
Şu kırmızı ile işaretlediğim yerlerden de anlaşılacağı üzere bi sorun olsa sen bunu 8 yıl da anlardın değil mi ? Bence şöyleler bence böyle düşünüyorlar ile kendini doldurma..
Kaldı ki yorumlarda size ne kadar destek olduklarından peşinat parası verip ev sahibi olmanıza vesile olmalarından , düğün hazırlığında da ne istediysen onu yapmış olmalarından bahsediyorsun..
Pardon ama daha ne istiyorsun ?
Kimisinin öz annesi bile bunları yapmaz, kayınvaliden düşünceli kadınmış vesselam.. Ben senin yerinde olsam ' şükür ' ederdim..
Nişan bohçam dört dörtlüktü 50 tane tülbent koymuşlardı ama ne yapayım ben onları diyorsunuz da bende açık biriyim ve benim annemde çeyizime 50 den fazla tülbent koydu.. Örtmek zorunda olalım diye değil örfümüzde adetimiz de vardır diye koydular.. Allah razı olsun 'o oyaların tek bir tanesini yapabilir miydik yoksa? ' .. Nasip olursa bende kızımın çeyizine koymak isterim hatta ilerde..
Yok tesettür eteği koymuşlardı diyorsun.. Herkesin tarzı farklı , onlara göre o güzeldir ve güzel buldukları birşeyi senin bohçana eklemişler ne güzel.. Sen onda bile art niyet arıyorsun.. Beğenmiyorsan giymezsin arkadaşım ama insanları zevklerinden ötürü kötüleyemezsin..
Valla benim nişan bohçamda bırak eteği bir badi bile yoktu ama sorunda etmedim misal vermek adına yazıyorum , kaynanam ilk kez düğün yapmış bilmiyor kadıncağız.. Sonra doğum günümde penye almış mesela büyüklerin penyesi gibi hiç spor değil bana göre değil ama çok teşekkür ettim , hatta onlara gidince giymeyi bile düşünüyorum 1 kezcik olsun , beğenmedi olmasın hem sevinir diye..
NOT : Kaynana filan değilim hatta çocuğum da yok henüz. 10 aylık evliyim.