• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana kayınpeder kaç gün kalmalı

Abovv yorumları okurken kalbim daraliyor.. kızlar böyle sert olmak nedir sizin erkek kardeşiniz ,oğlunuz yok mu.. ne güzel kadın güzel üslupla anlatmış ,duygumu anlayın anne zor geliyor demiş ,kovmus gibi olmasın diye dediğiniz gibi gidin demiş.. bunlar zaten zor duygular bir de böyle saygısızca ,kabaca ,gitsinler ,defolsunlar ,onlarami bakacan ,iyyy ayyy bunlar nedir anne den babadan bahsediyoruz yahuuu
4 erkek kardeşim 2 oğlum var. Evet gitsinler evden artık fazla kaldılar. Şimdiden evi yurdu varken, başka çocuğu varken, elden ayaktan düşmeden kendilerine hizmet ettirip bıktırmanın alemi yok. Sevgi saygı bozulunca yerine koyması öyle kolay olmaz.

Aynen kendi ailemde olsa bu konuşmayı yapardım ayrıca bu kadar laf dediğim ben saygıyı bozmadan güzellikle konuştum tabi biraz zorlarına gitti ama akıl ve ruh sağlığım için bunu yapmalıydım 20 günü tolere etmek için anam ağlıyodu ona sesim çıkmıyordu ama 40 gün asla ama asla tolere edilecek birley değıl bu alışkanlık haline geldi

40 gün gerçekten uzun bir süre rahatsız olmanız çok normal.Sadece merak ettiğim için soruyorum aynı durum kendi aileniz için olsa siz ne hissederdiniz?Ben bazen empati yapınca bakış açım değişiyor.Uzak mesafeden gelen misafirlerde hasret daha yoğun yaşandığı için insanlar bazen süreyi uzun tutabiliyor.Ama yine de ev sahibinin sınırlarına saygı duyulması çok önemli.
Ben kendi adıma konuşayım.kaynana kayınbaba ilişkimiz iyi olduğu için bana destek olmaları hoşuma giderdi
Ama herkesin aile dinamiği farklı tabi sizin rahatsız olmanız da çok normal

Yorumumu beğenmeyenler lincleyenler için yazıyorum

Sanırım yorumum fazla doğrudan oldu 😅
Herkes kendi yaşadığı tecrübeden bakınca farklı görüyor normal
Ben de komik buldum tartışmayı gülüp geçiyorum
Sanırım burada çoğunluk kendi aileleriyle zor tecrübeler yaşamış o yüzden yorumlar daha sert Aile ilişkileri gerçekten çok kişisel bir konu. Benim eşimin ailesiyle ilişkimiz iyi olduğu için şanslı hissediyorum o yüzden size farklı gelmiş olabilir söylediklerim

Herkesin şartı aynı değil tabi

Abovv yorumları okurken kalbim daraliyor.. kızlar böyle sert olmak nedir sizin erkek kardeşiniz ,oğlunuz yok mu.. ne güzel kadın güzel üslupla anlatmış ,duygumu anlayın anne zor geliyor demiş ,kovmus gibi olmasın diye dediğiniz gibi gidin demiş.. bunlar zaten zor duygular bir de böyle saygısızca ,kabaca ,gitsinler ,defolsunlar ,onlarami bakacan ,iyyy ayyy bunlar nedir anne den babadan bahsediyoruz yahuuu
Çok teşekkür ederim ben de tam bunu anlatmaya çalıştım aslında
Kimseye sertlik yapmak istemedim sadece empati kurulsun istedim.
Aile konuları herkes için hassas o yüzden yanlış anlaşılınca biraz üzüldüm açıkçası
Sizi okuyunca rahatladım iyi ki yazdınız 🌸

40 gün gerçekten uzun bir süre rahatsız olmanız çok normal.Sadece merak ettiğim için soruyorum aynı durum kendi aileniz için olsa siz ne hissederdiniz?Ben bazen empati yapınca bakış açım değişiyor.Uzak mesafeden gelen misafirlerde hasret daha yoğun yaşandığı için insanlar bazen süreyi uzun tutabiliyor.Ama yine de ev sahibinin sınırlarına saygı duyulması çok önemli.
Ben kendi adıma konuşayım.kaynana kayınbaba ilişkimiz iyi olduğu için bana destek olmaları hoşuma giderdi

Sanırım burada çoğunluk kendi aileleriyle zor tecrübeler yaşamış o yüzden yorumlar daha sert Aile ilişkileri gerçekten çok kişisel bir konu. Benim eşimin ailesiyle ilişkimiz iyi olduğu için şanslı hissediyorum o yüzden size farklı gelmiş olabilir söylediklerim

Ya bana karşı saygılılar iletişimde vs. Bir sorunumuz yok uzun mesafı hasret diyorsunuzda en son eylül ayında izinde yanlarındaydım 2 haftaya yakın kaldım yani bizim en uzun ayrılığınız 3 4 aydır bu özlemi geçiyor her seferinde artıyor bu da beni endişelendiriyor çünkü uzun misafirlikleri sevmiyorum rahatsız oluyorum. He kendi aileme yapılsa mesela erkek kardeşim var benim ailem kardeşim evlendiğin uzun kaldığını görürsem onları uyarırım bu ladar kalınmaz diye eğer kalırda gelinden laf işitirlerse iyi oldu ben uyardım kız haklı derim çünkü haklı😂 hiç zoruma gitmez

eşlerinin ailesini sevmeyenler doluşmuş
Adamlar duysa tekmeyle kapıya atarlar 😅😅😅
Konu sahibi etekleri tutuşmuş aramızda kalsın demiş kaynanasına 😅 he canım hee komik
G. Korkusu diyoruz buna 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Aramızda kalsın teklifini yapan kaynanamadı😂 hiçte g. Korkum yok valla napabilirker allah aşkına eşimede söylerim kv istedi bilmemesini he yarın bigün söylersede napayım yani

4 erkek kardeşim 2 oğlum var. Evet gitsinler evden artık fazla kaldılar. Şimdiden evi yurdu varken, başka çocuğu varken, elden ayaktan düşmeden kendilerine hizmet ettirip bıktırmanın alemi yok. Sevgi saygı bozulunca yerine koyması öyle kolay olmaz.
Valla şimdiden bozuldu saygıyı bozmak mecburiyetinde kaldım he ilerde elden ayaltan düşer bana muhtaç olur o ayrı allah rızası için bakarım

Burada destek kayınaile yok yalnız. Maddi manevi destek görmüşsünüz, her şeyinize koşup yükünüzü almışlar üstüne saygılı ve sevgili davranmışlar diye anlıyorum. Öyle mi gerçekten? Ki böyle anne baba gelip kalmaz da öyle fazla hemen kendi düzenlerine dönmek isterler. Kendi rahat yerinizden konuyu açan arkadaşa nispet yapıp bir de vicdan yükü yüklemeye çalışanlar olmasa olmaz zaten.

eşlerinin ailesini sevmeyenler doluşmuş
Adamlar duysa tekmeyle kapıya atarlar 😅😅😅
Konu sahibi etekleri tutuşmuş aramızda kalsın demiş kaynanasına 😅 he canım hee komik
G. Korkusu diyoruz buna 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Ahahha siz o korkudan kaynananız gelse 40 gün kalsa gık diyemiyorsunuz belli ondan yapanlara kulp takıyorsunuz.
Ama öyle olmayan kocalar da var. Şekil bir a benim kocam. Önceliği biz olduğumuzdan her zaman bizi destekler. Ailesi senelerdir gelmiyor eve. Biz de senede iki bilemedin üç kere gideriz beş gün kalır geliriz😄 halinden de epey memnun. Kırk gün gelip kalmaya kalksalar kocam beni kapıya koymaz ama ailesine söyler olmaz böyle diye

Ahahha siz o korkudan kaynananız gelse 40 gün kalsa gık diyemiyorsunuz belli ondan yapanlara kulp takıyorsunuz.
Ama öyle olmayan kocalar da var. Şekil bir a benim kocam. Önceliği biz olduğumuzdan her zaman bizi destekler. Ailesi senelerdir gelmiyor eve. Biz de senede iki bilemedin üç kere gideriz beş gün kalır geliriz😄 halinden de epey memnun. Kırk gün gelip kalmaya kalksalar kocam beni kapıya koymaz ama ailesine söyler olmaz böyle diye
Ya nerden buldunuz böyle kocaları benimki belli etmiyo ama içi kan ağlıyo istemiyorum diye annesi babası burda çok mutlu çok neşeli

Burada destek kayınaile yok yalnız. Maddi manevi destek görmüşsünüz, her şeyinize koşup yükünüzü almışlar üstüne saygılı ve sevgili davranmışlar diye anlıyorum. Öyle mi gerçekten? Ki böyle anne baba gelip kalmaz da öyle fazla hemen kendi düzenlerine dönmek isterler. Kendi rahat yerinizden konuyu açan arkadaşa nispet yapıp bir de vicdan yükü yüklemeye çalışanlar olmasa olmaz zaten.
Off evet yaa pişman oldum. Buraya yazdığıma ara ara vicdan yapıyorum demesemiydim ayıp ettim diye ama neyse olan oldu bu konu gerçekten benim içimi kemiriyordu

Off evet yaa pişman oldum. Buraya yazdığıma ara ara vicdan yapıyorum demesemiydim ayıp ettim diye ama neyse olan oldu bu konu gerçekten benim içimi kemiriyordu
Düşerlerse bakarım dediniz. Bundan daha büyük vicdan mı var?
Eş ailesinin kalmasından yakınana, bizimkiler gelmiyor keşke gelseler diyenler
Eş ailesi yardım etmedi diyene. Biz istemedik onlar fazla fazla yaptı ama size zorunda mııı diyenler
Eşim yanaşmıyor diyene benimki de hep istiyor keşke senin gibi olsa diyenler
Kiloluyum veremiyorum diyene benimde 3 kilo fazlam vardıya verdim diyenler
Hani sadece burda değil gerçek hayatta da insanları irrite edici şeyler bunlar.

Eşinizin ailesi iyi olsunlar ama kendi hanelerinde olsunlar. Eşinize bugünlerin yarını da var deyin. Gerçekten ihtiyaçları olduğunda benim severek kapılarımı açma mı istemez misin? Derseniz belki biraz çark eder.

Ay evet ya gerçekten ben kırmadan dökmeden üslubuyla söyledim söylemeye çalıştım onlarında beni anladığını düşünüyorum
Bence doğru olanı yapmışsınız. Böyle durumlarda tepkisiz kalmakta doğru değil aşırı tepki vermekte. Memnun olmadığınızı söylemişsiniz, seneye aynı şeyi takrarlarlarsa gerekeni yaparsınız.

Rahat olun desem de olamiycaksiniz ama yıllar geçinde burada ki hanımların dediklerinin doğru oldugunu anlayacaksiniz
Ama o zaman bu anlattiginiz hatta anlatamadiginiz bir sürü şey yüzünden tükenmiş olacaksiniz

Rahat olun desem de olamiycaksiniz ama yıllar geçinde burada ki hanımların dediklerinin doğru oldugunu anlayacaksiniz
Ama o zaman bu anlattiginiz hatta anlatamadiginiz bir sürü şey yüzünden tükenmiş olacaksiniz
Şuan bile tükenmiş hissediyorum

Bu konu beni çok pis korkuttu. Eşime yalandan uzun misafir kalanlarla ilgili bir konu uydurup ben olsam kimseyi bir haftadan fazla çekemem valla dedim. 🤣

Back
X