- Konu Sahibi Rengarenk...
- #3.421
durun size nikahimizdan bi onceki gece kaynatam ne dedi anlatayim kocama sinirlendi bizi yanina cagirdi "benim cizdigim yoldan giderseniz sizin yaninizdayim destek olurum yok benim cizdigim yoldan cikarsaniz destegimi yani parami cekerim sende kocanin aklina uyuyosun" dedi o gun sabaha kadar, ki ertesi sabah nikahim vardi agladim igrenc bi moralle nikaha gittim. cizdigi yolmus destekmis... sanki bu yasima onun cizdigi carpuk curpuk yollardan gecerek destegini alarak geldim de... simdiki aklim olsa cek derdim senin sadaka gibi verilmis destegine ihtiyacim yok...
bugunlerde de bana kusler solemedigim sozlerden oturu kaynanam kaynatam gorumcem... kadin gibi kustu kocaman adam cok guldum bi kac gune kadarda kendi dugunumuz var daha yeni yapiorz da artikin dugunde de bana sirtlarini donerler de oynarlar benimde isime gelir :):)
hele kaynatammm kaynanamdan beter 8aydir daha kesintisiz bana her gunn oooo gunaydinnnnnn aksam oldu uyanabildin mi, sen uyandiysan herkes uyanmistir die laf eder durur oysa en gec 10da kalkarim... napsan yaranamazsin el kizisin sonucta... ben bu hallere dusecek insan miydim yaaa? allah beterinden saklasin
bugunlerde de bana kusler solemedigim sozlerden oturu kaynanam kaynatam gorumcem... kadin gibi kustu kocaman adam cok guldum bi kac gune kadarda kendi dugunumuz var daha yeni yapiorz da artikin dugunde de bana sirtlarini donerler de oynarlar benimde isime gelir :):)
hele kaynatammm kaynanamdan beter 8aydir daha kesintisiz bana her gunn oooo gunaydinnnnnn aksam oldu uyanabildin mi, sen uyandiysan herkes uyanmistir die laf eder durur oysa en gec 10da kalkarim... napsan yaranamazsin el kizisin sonucta... ben bu hallere dusecek insan miydim yaaa? allah beterinden saklasin