- 24 Mart 2015
- 258
- 117
- 38
- Konu Sahibi minikamONUR
Pisikolojim bozuldu kayınvalidemle yaşıyorum. Sorun dorun sorun biktım kafayı yicem dertleşmek istiyorum ilgilenen varmı bu kpnuyla alakalı offffffff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dertleşelim canım bende aynıyımPisikolojim bozuldu kayınvalidemle yaşıyorum. Sorun dorun sorun biktım kafayı yicem dertleşmek istiyorum ilgilenen varmı bu kpnuyla alakalı offffffff
kesinlikle katılıyorum senelerce ugrastim ama fayda etmedi hep üzülen ben oldum degmiyorDiyecegimm tek şey takmayin yaa ne halleri varsa görsünler corbami aldı getirdi tamam anne sağol ben yedirirm uykusu var simdi uyutacam deyin bitti gitti dinlemiyo mu yedirsin ya daha iyiya yedirsin defolsun gitsin diğer günde siz corbanizi alin ona gidin al anneciğim çorba yaptım yersiniz deyin belki anlar takmayin çokta psikolojinize yazık DEGMEZ arkadaşlar uç kuruşluk insanlar için harap olmaya
eve sokma evde yokum de iş bu çalış kocanla da konuş ben vıcık vıcık bir inan değilim olamıyorum de ... büyü işini bilemem allah a emanet sen de oku üfle ... bana da okunmuş sular falan getiriyor tövbe bilmiyrum tabi günahı boynunakızlar kaynana sıkıntısı bende de var. aynı evde yaşamıyoruz hatta uzak oturuyoruz. ama telefonla beni hergün arıyor. bilerek açmıyorum bazen üst üste 5 kere cevapsız bırakır. evime ne zaman gelse ağlar. niye ağladığı sormam çünkü hisselerim kötü niyetli olduğunu söylüyor. çünkü nişanlılık döneminde gördüğüm kötü hareketlerden sonra asla ve asla ona ısınamıyorum. annemde demişti kocan çok iyi biri seni önce Allah'a sonra kocana emanet ediyorum ama kaynanan kötü niyetli bir kadın gözüm arkada kalacak dedi. 32 yaşındayım ve hayatımda hiçbir zaman büyü veya fal işleriyle ilgilenmedim. ama bu kadın ne zaman evime gelse gitse durdurulamaz bir dürtüyle evde sağda solda büyü vs gibi şeyler arıyorum. çünkü rüyamda yatakta kocamla aramıza girmişti. evimde sürekli dua okuyor ki hiç onda böle bişi görmedim. geçen kocam evde olmadığını bile bile arayıp 5 dkya ordayız çay içmeye geliyoruz diyip gelmesi beni delirtti. neyin peşindesin kaynana?? korkuyorum kızlar..