• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanadan beter !!!

anaaaaaaaa bende benim kocise kizyom yaaa ben nereye gidersek gidelim ac geri gelir daha birkac gun once anasina ugramis is cikisi anasida doyurmus kuzucugunu benimki daha yolda telefon ediyor askos evde yemek varmi :27:niye acmi birakdi anan dedim heeee bi pilav yapmis kasikdan zor cikip tabaga koydu dedi hele o yaptigi civik civik yagli yemekler neydi sirfff kalbi kirilmasin 1 kasik falan attim agzima zor yuttum anama terbiyesizlik olmasin diye dedi:52:bende cilgina dondum sen anaciginda yedin diye ben yemek yapmadim kalan yemekleride biz yedik cocuklarla diye:27:yavrum kalk tane tane pilavindan yap yaninada birseyler hazirla uyuyamam ben bu gece dedi :24:benim yemekler haric herkesin yemegini begenmiyor yada elestiriyor bende en cok buna kil oluyorum surekli ona yemek yapmakdan bikdim diye:56: isin enterasan yani kendi yaptigini begenmiyor :27:bu ne yaaaa saman gibi deyip elestiriyor yeme yavrum zehirlenirsin diyor:52: demekki benim adam baska turlu birsey:26:yapma kizzzz neden yapmadin deyince bosa israf para gidiyor deee en fazla disardan yemege 1 ay dayanir yapmada gorsun anyayi konyayi:34:

ne güzel işte daha ne istiyosun keşke benimki de öyle olsa :) dün yapmayım dedim ama kıyamadım dayanamayıp yaptım yine :17:

Bence eşininki genel bir huysuzluk. Bu kadar da olmaz. Kahvaltı için de böyle cins davranışlar sergiliyor mu?

evet bazen kahvaltıda da yapıyo tost yaptım yani altı üstü bi tost ne kadar kötü olabilir ki bu nası tost böyle dedi çatalı filan bıraktı al şunu ya dedi aldım bende oturdum afiyetle kendim yedim gayette güzel olmuştu :9:

bende geçen gün sofrayı kurdum eşim tuz yokmu dedi. unutmuşum dur getireym dedim. hiç bişey yok zaten sofrada hiçç hiç diyo. bende dedim şimdi sofrada tuz olmayınca hiçbişeymi olmamış oluyo. evet dedi. tamam ozaman ben sofrayı toplayıp sana tuzluğu getireyim dedim. kapadı çenesini :))

bende hergün kahvaltıda beyaz peynir çıkarırdım baktım eşim yemiyo bi gün çıkartmadım tabi başka 2 çeşit peynir daha var masa da tek beyaz peynir çıkarmadım yenmiyo diye baktı baktı beyaz peynir yokmu niye çıkarmıyosun dedi yemiyosun dedim yok çıkart dedi yani masaya bakar ne eksikse bulur onu söyler mutlaka :)

yapma o zaman
eline sağlık demek yerine her şeye kulp takan birine hizmet etmek zorunda mısın
kendine yap ye o da ne yerse yesin

hayret birşey ya çok sinirlendim kocana

canim sen cok sabirlisin sanirim. Esin de cocuksu. Sinir bozucu ama okurken guldum elimde olmadan. Sanki komedi dizisi izliyorum sandim. A. yardimcin olsun. Takma kafana bosver. Ne derse desin.

Back
X