- Konu Sahibi Sevgili_Nil
anaaaaaaaa bende benim kocise kizyom yaaa ben nereye gidersek gidelim ac geri gelir daha birkac gun once anasina ugramis is cikisi anasida doyurmus kuzucugunu benimki daha yolda telefon ediyor askos evde yemek varminiye acmi birakdi anan dedim heeee bi pilav yapmis kasikdan zor cikip tabaga koydu dedi hele o yaptigi civik civik yagli yemekler neydi sirfff kalbi kirilmasin 1 kasik falan attim agzima zor yuttum anama terbiyesizlik olmasin diye dedi
bende cilgina dondum sen anaciginda yedin diye ben yemek yapmadim kalan yemekleride biz yedik cocuklarla diye
yavrum kalk tane tane pilavindan yap yaninada birseyler hazirla uyuyamam ben bu gece dedi
benim yemekler haric herkesin yemegini begenmiyor yada elestiriyor bende en cok buna kil oluyorum surekli ona yemek yapmakdan bikdim diye
isin enterasan yani kendi yaptigini begenmiyor
bu ne yaaaa saman gibi deyip elestiriyor yeme yavrum zehirlenirsin diyor
demekki benim adam baska turlu birsey:26:yapma kizzzz neden yapmadin deyince bosa israf para gidiyor deee en fazla disardan yemege 1 ay dayanir yapmada gorsun anyayi konyayi
![]()
ne güzel işte daha ne istiyosun keşke benimki de öyle olsa :) dün yapmayım dedim ama kıyamadım dayanamayıp yaptım yine