- 23 Haziran 2020
- 11
- 7
- 1
- 44
- Konu Sahibi yesim akpinar
-
sonunda anlayan biri..teşekkür ederim..Söylemeye çok utanıyorum ama söylemeden geçemicem. Benim bir arkadaşımın eşi normal doğum yapmasını istememiş genişleme olur diye sezaryen yaptır demiş. O arkadaşım suyu geldiği zaman ona belli etmemiş, kontrole gidelim demiş. Arabasının koltuğu bile ıslanmış, eşine belli etmemiş. Gidip normal doğum yapmış. Yani formun bozulmasın demesine şaşırmadım, ben daha ilerisini duydum çünkü. Bizim aklımıza gelmese de farklı düşünebilen erkekler var. Keşke ben de hemen hamile kalmasaydım ilk aydan hamile kaldım vücudum mahvoldu çatlaklar, kilolar, hemoroid, göğüslerim deforme oldu. Kadınlığımı unuttum, düşününce bazen diyorum biraz bekleseydim keşke..
Bence sapkınlık yok ortada. Hanımı helali, öyle seviyor, en azından bir süre daha öyle görmek istiyordur, ben anlıyorum. Keşke ben de biraz bekleseydim çocuk yapmak için hemen üst üste iki tane oldu biri bilerek biri bilmeden. Ne güzellik kaldı ne cinsellik hemen anne baba olduk tamam bu da çok güzel ama zor oldu, içimde kalmadı değil yaniDusuncesi sapkin ama. Hic birimizin yarina ne olacagi belli degil. Allah korusun,kaza gecirebiliriz, formumuz bozulabilir,yaslanacagiz da zaten. Formun bozulmasin seni boyle seviyorum diyen adam bu durumlarda ne yapacak hic dusundunuz mu? Yoksa sevin kocanizi sakincasi yok benim icinsadece gormediginiz kismi size gostermeye calisiyorum
Sizin bence baska sorunlariniz vardir,cocuktan biliyorsunuzdur. Hep oyle olur cunku. Guzellik de cinsellik de bozulmaz cunku hamilelikten. Sekteye ugrayabilir ama toparlamak eslerin elindedir.Bence sapkınlık yok ortada. Hanımı helali, öyle seviyor, en azından bir süre daha öyle görmek istiyordur, ben anlıyorum. Keşke ben de biraz bekleseydim çocuk yapmak için hemen üst üste iki tane oldu biri bilerek biri bilmeden. Ne güzellik kaldı ne cinsellik hemen anne baba olduk tamam bu da çok güzel ama zor oldu, içimde kalmadı değil yani
oğlu da istemiyor ama ona söyleyemiyor bana söylüyor eşim çok mükemmelliyetçi formumun bozulmasından korkuyor çünkü
oğlu da istemiyor ama ona söyleyemiyor bana söylüyor eşim çok mükemmelliyetçi formumun bozulmasından korkuyor çünkü
bu it herif konuyu diyete bağlayacak. Yazdıklarını asla dikkate almayın !
Konu diyete nasil bağlanacaktı merak ettim
onlardan biri diyecekti ki benim eşimde böyleydi ama şu diyetisyene gittim doğumdan önceki halime döndüm...
yalnız senaryo yazıp müşteri kapmaya çalışıyorsan acınacak şekilde beceriksiz bir diyetisyensin kardeş.. gel yol yakınken vazgeç başka iş yap sen
Allah sabir versin rabbim saglikla nasip etsin ben 5-6 tane dogurmak isterim, cocuklari cok seven ailem varoğlu da istemiyor ama ona söyleyemiyor bana söylüyor eşim çok mükemmelliyetçi formumun bozulmasından korkuyor çünkü
bu it herif konuyu diyete bağlayacak. Yazdıklarını asla dikkate almayın !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?