• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam facebook ta

kardelennn83

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
51
1
621
Nevşehir
of offf yanı ne işi var anlamam ama kaynanam facebookta.eklemedim hatta beni görmesin diyede engelledim.ama elbet birgün bana soracak neden benı eklemıyosun dıye cunku arada bır benım yanımda yok facede su var yook bu var dıye konusuyo ogluyla. face eklememe bahanelerı konusunda yardımcı olursanız sevınırım kızlar

Şöyle de birtanem ..
Annecim görmedim eklemedim.
Veya şöyle yap başka bir profil aç ekle bir iki paylaşım at.
Onun gönlü hoş senin ki hoş
.
Hiç girmezsin faceye olur biter:60:
Niye üzülüyorsun caniğim:38:

aman sende allah baska dert vermesin ne olucak.. bırak takılsın eglensın kadıncagız :)) ben annemle kayınvalıdeme kendım actım facebook, yazık eglensinler diye.. tabi herkesin ilişkisi baska baska ama saklıyacak bırsey olmadıktan sonra ne varki ?

eklesen ne olacak eklemesen ne olacak facebook bu kadar önemli bir mevzu mu

seni dürtmesinden mi korkuyorsun

kaynanamdan haz etmiyorum.sevmiyorum açıkçası.ben arkadaşlarımal geyik yapıyorum kaynanalarla ılgılı falan bıseyler paylasıyorum. ya kısacası istemiyorum ben onu.ıyyy bide twitterı falanda öğrenmiş.allahım yaa hiç işi gücü yok..ha bide kendı face olanlarla ilgilide dedikodu yapıo yok onun reısımlerını gordunmu ilişkisi varmış falan filan..yok yok eklemem ben onu
sordugu zaman hazırlıklı olmam lazım benım..

Kim seviyor ki kaynanasını sen dediğimi yap o facenden engeli basmışsın zaten:1:
Başka bir msn al face aç oradanda eşini kaynanı ekle arkadş listenide gizle duvarınada 1-2 şey yaz oldu bitti dert mi kız seninkide gül geç:1:

eğer eşinden çekinmiyosan yani facebookuna eklemek istemediğini eşine söyleyebiliosan bu şekilde yap ama eğer eşinde derse nie eklemiosun anneme die o zaman tantana:44::44:

bir sey soracam?? kocan biliyormu kaynanani eklemek istemedigini?? dusunuyorumda benim kaynanam face acsa ve bende onu engelesem nisanlim kiyameti koparir ve bi arkadas demis baska face ac diye ve ben onuda yapsam cinayet cikarr:53::1:

ama bunuda yapabilirsin, mesela kaynanani ekleyip ama paylasimlarini gormemesini engeleyebilirsin face ayarlarinda.

siz niye rahatsiz oldunuz ki???arkadas olarak ekleyin size ne zarari olacak hatta yarari bile olur o var die fazla takilmassiniz:1::1:

canım kaynanandan hoşlanmayabilirsin,eklemek istemeyebilirsin anlarım,anlarımda...ne işi varmış facebookta demenizi anlamam.facebook sizin tekelinizdemi,kaynananda girer,kayınpederinde girer.kullanmak isteyen herkes girer:34:

aslında ekleyip laf çarpmak lazımda neyse...
bu arada eşim biliyor tabiki.
bir arkadaş yazmış saklayacak bişeyin olmadıktan sonra diye.benim eşim biliyo face şifremi bile.neyi saklıcakmışım.
siz hiç bazı insanların face de sizi takip etmesinden rahatsız olmuyormusunuz..hiç sildikleriniz vs olmuyormu.ben sadece nasıl bahaneler üretebiliriz diye danışmak istedim hepsi bu..

Back
X