Kaynanam yuvamı yikiyor yardım edin

irayze42

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
405
89
318
Arkadaslar çok çok çok üzgünüm aglamaktan 1 aylık cocuğuma bakamıyorum kaynanam tam bı bela. Şimdiye kadar Evliligime herseyime karıştı esim tam bir ana kuzusu hiç bisey yapamadı. Kaynanam yüzünden çok kavga ettik huzurumuz kaçtı şimdide esimi ondan koparmaya calisiyomusum ortalığı ayağa kaldirdi ayiramazmisim gerekirse bizimle birlikte oturacakmis oğlundan ayrilmayacakmis ölürüm yine onunla oturmam ne yapicam ben arkadaslar ne olur akıl verin esimi çok seviyorum ama annesiyle oturmam boşanırız böyle giderse çok uZgunum nefret ediyorum ondan

Canım senin yerinde olsam sessiz kalmam bişeylere. bilirsin eşleri kandırmanın yoluda ilişki içerisindeyken olur. Hafiften hafiften kaynananın dedikleri hakkında söyle ona böyle dedi beni üzüyor. Malum erkekler annelerini bulunmadık hint kumaşı sanarlar tek yolu bu sanırım

daha 1 aylık hamilesin sen kendi psikolojinle bebeğinle ilgilenmen gerekirken seni bu konularla üzüyorlar yazık... peki eşin ne diyor bu duruma ana kuzusuymuş oda huzurunuzun kaçacağını bile bile kabul mu ediyor ??

Arkadaslar çok çok çok üzgünüm aglamaktan 1 aylık cocuğuma bakamıyorum kaynanam tam bı bela. Şimdiye kadar Evliligime herseyime karıştı esim tam bir ana kuzusu hiç bisey yapamadı. Kaynanam yüzünden çok kavga ettik huzurumuz kaçtı şimdide esimi ondan koparmaya calisiyomusum ortalığı ayağa kaldirdi ayiramazmisim gerekirse bizimle birlikte oturacakmis oğlundan ayrilmayacakmis ölürüm yine onunla oturmam ne yapicam ben arkadaslar ne olur akıl verin esimi çok seviyorum ama annesiyle oturmam boşanırız böyle giderse çok uZgunum nefret ediyorum ondan

allah yardımcın olsun..hep aynı sorunlar, hep aynı sıkıntılar.

kocan ana kuzusu, kollarını sıva ve sen koyul işe.
sıkı bir kaynana savaşına hazırla kendını.

gerekırse blöf yap, ama bir sekılde kaynananın hakkından gelmeye çalış.

böyle sızlanmakla bir yere varılmaz.

gazan mübarek ola.:34:

zor bi durum geçmiş olsun bebeğinede ne olursa bak ihmal etme sana ihtiyacı var eşinide karşına al konuş derim anlıcagı dilden:ssz:

Ve birde sessiz kaldıkça üstüne üstüne gelir çıkar bakalım bi pençelerini bak bakalım devamı gelecek mi? Yoksa sürekli devam edecek bu

Canım senin yerinde olsam sessiz kalmam bişeylere. bilirsin eşleri kandırmanın yoluda ilişki içerisindeyken olur. Hafiften hafiften kaynananın dedikleri hakkında söyle ona böyle dedi beni üzüyor. Malum erkekler annelerini bulunmadık hint kumaşı sanarlar tek yolu bu sanırım

Söylüyorum ama benim üzülmem ağlamam cokta umrunda değil kadın beni hasta etti hergun ağlıyorum tutamıyorum kendimi iliski sırası söyleyecek Halim yok lohusayim

Bak bu dediklerimi yap eğer eşin anakuzusu yani ana ağızlıysa eşinle halledilecek şeyler değil tamamen kaynanan ve sana kalmış şeyler bunlar sakın kendini ezdirme canım oğlunu yanına alıpta napcak sanki ne yapmaya çalışıyor koynuna girecek değil ya terbiyesiz... Haa bu arada eğer kavga ederseniz sakın evi terketmeye kalkma meydanı onlara bırakma

daha 1 aylık hamilesin sen kendi psikolojinle bebeğinle ilgilenmen gerekirken seni bu konularla üzüyorlar yazık... peki eşin ne diyor bu duruma ana kuzusuymuş oda huzurunuzun kaçacağını bile bile kabul mu ediyor ??

1aylik bebeğim var dogurdugumdanda bisey anlamadım cocuğumu gördükçe ağlıyorum esim için bizim huzurumuzdan önce annesinin mutluluğu geliyor bisey demiyor pek

1aylik bebeğim var dogurdugumdanda bisey anlamadım cocuğumu gördükçe ağlıyorum esim için bizim huzurumuzdan önce annesinin mutluluğu geliyor bisey demiyor pek

ööööff ne çok okur olduk bu konuları böyle adamlar niye evleniyorsa evlenme kardeşim otur ananın dizlerinin dibinndee

Böyle ana kuzuları nşye evlenirki acaba otursunlar analarının dizleri dibinde :47::47:

Bebeğinide sakın ihmal etme sakın sarıl ona sıkıcana sütünde eksilmesin bu arada

allah yardımcın olsun..hep aynı sorunlar, hep aynı sıkıntılar.

kocan ana kuzusu, kollarını sıva ve sen koyul işe.
sıkı bir kaynana savaşına hazırla kendını.

gerekırse blöf yap, ama bir sekılde kaynananın hakkından gelmeye çalış.

böyle sızlanmakla bir yere varılmaz.

gazan mübarek ola.:34:
Sizlanmak istemiyorum ama su an psikolojim çok kötü esim biraZ yanımda olsa keske. cocuğumdan başka arkamda kimse yok

Yahu bi adam annesiyle eşinin arasındaki o ince çizgiyi kaçırmıcak ne ana ağızlı ne kadın ağızlı olcak bunların kişiliğinde mi problem var anlamadımki? :19:

Sizlanmak istemiyorum ama su an psikolojim çok kötü esim biraZ yanımda olsa keske. cocuğumdan başka arkamda kimse yok

eşini karşına al ciddi anlamda konuş..
anlamassa cinnet geçiriyormuş numarası yap:27:

bellı ki çok sinir olmuşsun. bir şekilde ikna etmeye çalış eşini.

yeter yaaa,,, bebişin olacak
annesı bıraksın artık yakanızı.çocuk değilsiniz ya.:47:

eşin için sizin huzurunuzdan önce annesinin mutluluğu geliyorsa eşiniz sizin aile olduğunuz bilincine varamamış demektir.

oğlu ses çıkarmayacak sen nereye kadar nasıl mücadele edebilirsin ki?

sen de insansın niye mücadele eden, tek taraflı savaşan sen olasın.

eşinle konuş bunları. ayrıca tam duygusal zamanın bu olanlar daha da yıpratıyordur seni.

Back
X