ben bugün üye oldum sırf bana yol gösterilmesi için biz eşimle bir yıl oldu evli olalalı. Sevgiliyken eşimin ailesiyle tanıştım iyiydi annesi beni seviyordu tabi arada bi mesafe vardı bi hiçbirşey kesin olmadıgı için. Yaşam tarzlarımız fArklıydı fakat eşimin görüşleri düşünceleri benimkiyle hemen hemen aynıydı ailesinin cok cok farklı beni aynı eve almak istediler ailemde buna karşı geldi ben istemeye gelecekleri zaman bile ayrı ev açılacaksa gelin açılmayacaksa gelmeyin die söylendi kabul edip geldiler düğünüme 4 ay kalana kadr herşey yolundaydı kayınvalidem arada gülerek laf söylemesi vardı birde çok knsması olsın dıyordum bunada şukur ediyordum. Ne kayınvalideler var bunada katlanılır dedım hep fakat kayın validem duğün yaklaştıkca cıgrından cıktı kına alişverişinde ailem her alınanın yarısını almasına ragmen beni sokak ortasında maddiyatın lafını yapıp rezıl etti burda bende ipler koptu ve evlendim sürekli gelme gitme muhabbeti kendi aileme gideyım laflar bir aylık evlıyken bana iki kardeşin arasını açıyorsun sen sözleri eşimle tam 4 ay birbirimize giriyorduk her akşam en güzel olacak günlerim en kötü günlerime dönmüştü sonra eşimin ailesi bir süre memleketlerine gitti o sırada eşim mutluluk nasıl oluyormuş huzur nasılmış gördü ve geldiklerinde ilk zamanki gbi annesinin lafına bakıp benimle kavga etmiyordu. Fakat kayınvalidem hala susmadı yanı buraya yazmakla bitmez yaptıkları sözleri yalan konuşması kendisini evladına acındırması olmayanı olmuş söylemesi bana sürekli imalar laflar sokması artık dayanamıyorum susan bir insan degılım gülerek knsarak herşeyi söylüyorım fakar bitmiyor her hafta farklı bi konu cok yoruldum dayanamıyorum ben knsmaktan biktim ve suanda öyle bi durumdayımki telefonda aradıgında adını bile görmek sınırlerımı zıplatıyo görmek dahi istemiyorum yanlarında zor duruyorum tek gidemiyorum tahammülüm kalmadı ona evlat sahibi olmak istiyorum fakat ilk torunları olmuş olacak ve bu sıkıntıların üstüne yenisi eklenecek ve dayanamayacagım boşanmaya gider diye korkuyorum eşim nereye kadr arkamda olacak eminim oda değişecek cocuk olunca bu dusuncelerden dolayı cocuk sahibi olmaya korkar oldum yardım edin nasıl duzelebilirim anne olmak istiyorum gelecek korkusundan bu hayalımı bile yapamıyorum