Kaynanamdan nefret ediyorum dndke kocamdan da...

yserez

hayat paylaşınca güzel
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2008
582
0
34
[sıze="2"]içimi birilerine dökmek istedim artık iyice doldum ben eşimle tanıştıgımda ilk eşinden yeni ayrılmıştı 2005 yılıydı konuşmaya başladık ama ben onu istemyrdm sonuçta ewlenmiş ayrılmtı ailemkarşı çıkardı neyse sonra çıkmaya başladık aşırı şekilde aşık oldum öldüm öldüm dirildim onun için çok sewdim omu o ne yaptı herşey için dövdü beni aşşagıladı ama genede pes etmedim ben salağı 3 sene böyle sürdü üni. Son yılında ayrılmak istediğimi açık yüreklilkle söyledimartık dayagına sewgisizliğne ilgisizliğne bu kadar dayanabilmştm sonra bana ilk kez aşık oldgunu we ewlenmek istegni söyledi şaşırdım bocaladım boşlufga düştüm aylarca sonra gene ben salağı olur dedim ewlenelm dedim öyle böyle derken ewlendik we dayagından ilgizsizliğnden eser yok artık ewleneli 1buçuk sene oldu daha yüksek sesle bile konuşmadı benle ama bana eskiden yaptıkları aklıma gelnce miğdem bulanıyo ondan bide gudubet anası her halta burununu sokar oğlna aşık beni sewmez istemez daha 2 aylık bebeğimi dün gelmş werde bize götrym bi kaç gün kalsın bende diyo düşünn hep kawga ediyoruz kadının derdi oğluyla torunu ben boşansam kına yakıcak bi tarafına neyse bu sorunuda aşıyrm sinir oluyorum ama dişimi sıkıyorum oğlum için
 
Son düzenleme:

busra58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
241
1
çok berbat bi durum gercekten..senin adına uzuldum canım Allah yüreğini hep ferah tutsun..sonuçta bi çocugun bi bebeğin var ona göre hareket etmek zorundasın teyze kızıda zaten uzaktaymış kocanda senin yanı başında biraz ipleri al eline gerisi gelir..bide inşallah o teyze kızıyla bi daha aynı ortamda bulunmazlar iğrenç bişey ya eşin nasıl teyzesinin kızıyla ilişkiye girebilmiş ya iğrenç bişeyyy..sonuçta teyze anne yarısıdır ve oda onun kızıyla ... pek hoş seyler değil gercekten..Allah sana bunlara dayanma gucu versin canım :Saruboceq:
 

leloss

Nolur Allahımmm :(
Kayıtlı Üye
27 Mart 2009
2.101
4
41
Gerçekten çok karışık yaa okurken başım döndü . Sen sana el kaldıran biriyle evlenmekle hatanın büyügünü yapmışsın ama çok geç tabi umarım umdugun istediğin gibi gelişir hayat senin için umarım mutlu olsun umarım geçmiş geçmişte kalır
 

derinss

Guru
Pro Üye
26 Eylül 2007
14.919
16.564
Arkadaşım yazı türkçe olsa bir de az biraz noktalama işareti olsa,okumak isterdim ama..

durum herneyse dilerim düzelir..
 

zemus

Ecii
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
3.944
15
37
içimi birilerine dökmek istedim artık iyice doldum ben eşimle tanıştıgımda ilk eşinden yeni ayrılmıştı 2005 yılıydı konuşmaya başladık ama ben onu istemyrdm sonuçta ewlenmiş ayrılmtı ailemkarşı çıkardı neyse sonra çıkmaya başladık aşırı şekilde aşık oldum öldüm öldüm dirildim onun için çok sewdim omu o ne yaptı herşey için dövdü beni aşşagıladı ama genede pes etmedim ben salağı 3 sene böyle sürdü üni. Son yılında ayrılmak istediğimi açık yüreklilkle söyledimartık dayagına sewgisizliğne ilgisizliğne bu kadar dayanabilmştm sonra bana ilk kez aşık oldgunu we ewlenmek istegni söyledi şaşırdım bocaladım boşlufga düştüm aylarca sonra gene ben salağı olur dedim ewlenelm dedim öyle böyle derken ewlendik


ben buraya kadar okuyabildim..
bunları yaşayıp evlenmekle hata yapmışsın kusura bakma
gerisinide düşünmen lazımdı..:nazar:
 

cicikedi

No Hope,No Fear !
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
44
0
ay feci bi durum...ne diyecegimi bilemiyorum ama ben olsam eve sokmazdım onları ya..bence sende böyle yap
 

Gxuxlsxuxm Sultan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
6.223
40
Ne denirki....kendim ettim kendim buldum...gül gibi saraip soldum..eyvahhh eyvahh..:çok üzgünüm:

Rabbim bu mübarek günlerin yuzu suyu hürmetine sana sabir akil fikir versin arkadasim...cok hatalar yapmissin gercekten...ama ne fayda...?:1no2:

Evladin var...daha cok kücük...biraz daha büyüsün biraz daha kendini toparla...hata diye gördügün evliligni o zaman gözden gecirirsin....:1hug:

Ya bu deveyi güdersin...yada bu diyardan gidersin..

Allah yardimcin olsun:Saruboceq:
 

incitanemm

oyunu sen bozuyosunnn
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
257
0
arkadaşım ilk yorumu ben yapıyım;kendi fikrimi söyleyim; eşimin teyze kızı hiçbir şekilde evime ayak atamaz nerden gelirse gelsin aralarında bir aşk olmuş vede ileri bile gidilmiş sen nasıl kabul ediyorsun merak ettim doğrusu:uhm::uhm: senin pişmanlığına sebep olan eşinin geçmişte yaptıkları cnm geçmişle yaşanmaz biliyosun geçmişi konuşarakta birbirinizi üzmeyin yoksa o yaralar hiç kapanmaz arkadaşım sevgiler:1hug:
 

epaq

Popüler Üye
Pro Üye
7 Ağustos 2008
1.371
1
Eskiden yaptıkları midenizi bulandırıyorsa evlenmeseydiniz.
Eğer evlendiyseniz de bulandırmaması lazım.
Birini seçmeniz gerek malesef.
 

burbuk

Guru
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2007
6.618
11.258
Sizinki bile bile lades olmuş.
Çok zor bir durumdasınız. Allah kolaylık versin size.
 

boganingucu

akışına bırakmak lazım
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2009
2.987
162
arkadaş konudan bazı şeyleri silmiş galiba ben teyze kızı muhabbetini göremiyorum.

konuya gelincede ne denirki bile bile lades demişsiniz keşke olmasaydı ama yapacak bir şey yok ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.
 

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.785
58.376
üniversteye giden bi kız dayak yediği sevgilisiyle evleniyor, üstüne birde hemen hamile kalıyor:1shok::1shok::1shok:
canım kusura bakma ama hata üstüne hata, gerçi artık olan olmuş, sıkı bi iş bulmaya çalış, her ihtimale karşı derim
 

rzme

öpmeye kıyamadığım.....
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
4.450
21
32
evlenmeden önce daha sevgiliyken dayak yediğin bi adamla nasıl evlendin?akannehir

bide bebek yaptın....akannehir

sen bile bile kabul etmişsin....

allah yardımcın olsun...
 

beste2006

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
1.096
4
yine birşeyler silinmiş konudan..:nazar:
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 3222 gün geçti.