kaynanamın benle aynı olan ağrıları

Zeymer57

~`SİZi BANA VEREN RABBİM'E HAMD OLSUN`~
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2012
1.366
323
Kızlar kayınvalidemin kıskançlıklari beni öldürecek ... esimi öyle kıskanıyor ki benden benle yarışıyor elinden gelse evine göndermeyecek zirt pirt arıyor gel su iş var bu iş var esimden 1 yaş büyük kaynim da bekar evde ondan bisey istemiyor. Neyse şimdiki problemde hamilelikten dolayı basım dönüyor belim agriyor midem bulaniyor . Söylediğim zaman önce neden oluyor ki anlamıyorum sen hep böylesin diyor soNRA da ay benimde basım döndü benimde midem bulandi diyor belimin arkasına yastık koyuyorum agridiginda ah benimde çok agriyor ver su yastığı DİYİP kendi arkasına koyuyor.. Normalde hanı zalim Kaynanalar vardır ya öyle zalimliği yok ama beni çok kıskanıyor anlamıyorum neden böyle. Dedikodumu asla yapmaz kimseye çekiştirmez. Kötü de davrandığı söylene mez ama neden bukadar kıskanç anlamıyorum .. Ne yapayım da su kıskançlığı sona ersin.. Bu anlattığım sadece ornek başka şeyler de var kiskancligiyla ilgili bana fikir verin lütfen :KK43:

kucukkurbağa40; bist: 41546835 .!.:
Bi zararı yoksa kıskansın dursun, bişey olmaz, geçer zamanla, toruna kavuşsun.

Çok bunaltiyor ama 3 senedir öyle evime sebze meyve ne alsam ne gerek vardı bizde yer yatardiniz hep bende kalın diyor sürekli kurmayı gidince de kaynim laf ediyor evimiz yok mu sizin ekmek elden su gölden burda yaşıyorsunuz diye .. Ne yapacagimi şaşırdım. Eşim yardım edince ogluma eziyet ediyorsun bana hiç yapmazdı sen ne yapiyosun Allah bilir de yapıyor falan diye başlıyor.. Torunu kucağınıza aldığımızda da korkularım var .. Hergun gelin dicek diye evi çok soğuk bende kendi gelsin isterim açıkçası o da gelmez hiç bakalım napicazzz

Laf arasinda ahaha ya biz seninle ana kiz miyiz kaynana gelin miyiz benim nerem agrisa senin de o yanina agri vuruyo kimiz biz yoksa sen mi dogurdun beni anacim kimiz biz kimm ahaha falan gibi saka yap, sonra her dediginde AHAHA BAK YINE BENIM AGRIM SANA GECTI AYY falan de bi sure sonra utanir soylemez
Fena fikir değil aslında :KK70: eğlenceli olur en azından :KK70:

Çok bunaltiyor ama 3 senedir öyle evime sebze meyve ne alsam ne gerek vardı bizde yer yatardiniz hep bende kalın diyor sürekli kurmayı gidince de kaynim laf ediyor evimiz yok mu sizin ekmek elden su gölden burda yaşıyorsunuz diye .. Ne yapacagimi şaşırdım. Eşim yardım edince ogluma eziyet ediyorsun bana hiç yapmazdı sen ne yapiyosun Allah bilir de yapıyor falan diye başlıyor.. Torunu kucağınıza aldığımızda da korkularım var .. Hergun gelin dicek diye evi çok soğuk bende kendi gelsin isterim açıkçası o da gelmez hiç bakalım napicazzz
Kadin cok iyi diyosun da bayagi bayagi kaynanalik yapiyo bunun neresi iyi

[QUOTE, tolin; post: 41546876, member: 329575"]ayyy cok sınır bozucu ya allah sabır versın:KK51:[/QUOTE]
Amin insallah

Nasıl alıştırırsan öyle gider yalnız soğuk evdede çocuğun hasta olma ihtimali yüksek bak bunu kaynanaya karşı kullanabilirsin

Kız kaynanan şişmansa o tür ağrıların olması normal bak mesela göbek varsa doğru düzgün oturamaz belide ağrır senide ağrı arkadaşı seçmiş ,
:KK48::KK48:görümcemde benzer şeyleri yapıyordu eskiden

[QUOTE; ema1, post: 41546946, member: 158459"]Nasıl alıştırırsan öyle gider yalnız soğuk evdede çocuğun hasta olma ihtimali yüksek bak bunu kaynanaya karşı kullanabilirsin[/QUOTE]
Evet eger gelmezse de kendi bilir gelirse de basım üstüne :) o zaman a kadar Allah kerim

X