• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanamın yaptırdığı alışveriş

kelebekse38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
545
0
46
Ankara
mrb arkadaşlar,geçenlerde memlekete gitmiştik eşimin ailesi benim ailemi yemeğe çağırmış yemeğe çağırınca eşimi markete göndermiş 500 tl lik alışveriş yapmış eşimde bende çok sinirlendim eşimde ne yapayım al dedi ne diyim dedi.durumları çok kötü değil işte emekli insanlar yaa arkadaşlar
fazla mı tepki gösteriyorum sizce fikirlerinizi almak istedim teşekkürler

Merhaba canım ya 500 tl ye ne almış benim aylık mutfak masrafım bile o kadar tutmuyo.
Eşin alışverişi biraz abartmış olabilir mi?Keşke sadece lazım olanları alsaymış.
K. validenin bunda pek de bi suçu yok bence.Bu kadar tutacağını tahmin etmemiş olabilir.
Eşin abartmış bence alışverişi

Bir günde 500tl lik ne marketi yapıyor?

Kendi ailenize yapsa tepki verir miydiniz?

Tek sorununuz buysa ne mutlu size...

eşinizin maddi sıkıntısı yok demek ki alırken hesap yapmadan almış.

yemeğe sizin aileniz gelecek diye de pek bir özenmişler. üzerinde durulacak bir şey yok bunun nesine kızdınız ki?

kasada fiyatı öğrenince iade yapabilirdi eşiniz yine de aldığına göre vardır bir bildği.

hem emin misiniz 500 tl tuttuğundan belki de lafın gelişi söyledi...

Kapanan bi konunu gördüm de orda eşinin ailesinin durumunun kötü olduğunu söylemişsin.
Hatta o konu baya olaylı kapanmış.

Eşinin ailesinin durumu iyi mi kötü mü emin olamadım?

kelebekse38 kullanıcısından alıntı
1- madem değmez niye yorum yazıyosun o zaman sorunlu musun canım
2-kocam bana bayılır bi kere boşanacakmışmışım sen boşanakcaksın herhal çok seviyorum kendimi yaaaaaaaaa
ben dalga mı geçtim zaten kafamdan konu uydurup hahhhh haaaaa ayyy çok güldümmm yaaaaa sabah sabah
baktım millet döktürüyor yok eşim yok kaynanam bende uydurdum

valla bu konunun sonuna dogru aynısını yapacaksanız burası karısır baya...
ama 500 liralik alışveriş biraz abartılı...

Evet fazla tepki gösteriyorsun. Gitmiş annesine alışveriş yapmış ne var bunda, sonuçta emekli insanların maaşları ve durumları ortada.

Az önce eski konuyu okudum.

1. Büyük ihtimalle bu konuyu da uydurdun insanları sinir etmek enayi yerine koymak için. (Ki ben önceki konuyu uydurduğunu düşünmüyorum, gelen eleştiriler yüzünden uydurdum dedin bence)
2. Önceki konuda eşim alışeriş yapıyor yüklü miktarda demişsin burda kaynanam yaptırıyor diyorsun. Afedersin ama çift karakterlimisin?

Nasıl tekrar aynı şeyleri yazıyorsun, yoksa canın sıkkın da hareket mi istiyorsun Allah alaah!

Evet fazla tepki gösteriyorsun. Gitmiş annesine alışveriş yapmış ne var bunda, sonuçta emekli insanların maaşları ve durumları ortada.

Çok doğru söylüyorsun katılıyorum sana arkadaşım..
bende annemlere gittiğimde üstelik 1 hafta 10 günlüğüne gittiğim zamanlarda annemi koluma takıp markete gidiyorum ve 400-500 tl yi geçirdiğim zamanlarda oluyor..
Bu ailemin durumu kötü anlamına gelmiyor aksine gayette normal standartların üzerindeler...
500 tl nedir ki..peynirin kilosunun 10-15 tl olduğu bir zamanda yaşıyoruz biz...
bu bi şevk meselesi kendini iyi hissetme psikolojisi..anneye babaya gururla işte bakın bende size destek ouyorum bi şekilde demenin tadıdır bu..
gerçi eşiniz pişman olmuş duruma,sizde maşallah tepkilisiniz..
daha çok mutlu olmanız gerekirken..eşinize olsun ne var bunda onlar senin ailen hep beraber yiyicez içicez diyeceğiniz yerde kızmanız bana tuhaf geldi açıkçası..
orada yiyip içiceksiniz üçün beşin hesabı elbette yapılır..ama aileler söz konusu olunca 1 ekmeğim var ise yarısını böler paylaşırım..

Demek ki ihtiyacı varmış, istemiş.

Madem o kadar kızdınız aldıklarınızdan da hayır gelmez zaten.

Deseydiniz almak istemiyoruz diye.

Bu para mevzuları, artık çığrından çıktı.

''Eşim ailesine yardım ediyor '' sanki bakıma muhtaç tanımadığımız insanlardan söz ediyor gibiyiz.

Hiç mi sevgi kalmamış içimizde ?

Demek ki ihtiyacı varmış, istemiş.

Madem o kadar kızdınız aldıklarınızdan da hayır gelmez zaten.

Deseydiniz almak istemiyoruz diye.

Bu para mevzuları, artık çığrından çıktı.

''Eşim ailesine yardım ediyor '' sanki bakıma muhtaç tanımadığımız insanlardan söz ediyor gibiyiz.

Hiç mi sevgi kalmamış içimizde ?
al benden de o kadar..!
büyütsünler beslesinler adam etsinler yuvalarımızı kursunlar..bi market alışverişi yapmayı çok görelim.
bebek sahibi olmayı çok istiyorum deli gibi istiyorum hemde..ama böyle konuları görünce ürküyorum,ilerde nelerle karşılaşıcağım diye..
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın cümlemizi,sonrada beni

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar,geçenlerde memlekete gitmiştik eşimin ailesi benim ailemi yemeğe çağırmış yemeğe çağırınca eşimi markete göndermiş 500 tl lik alışveriş yapmış eşimde bende çok sinirlendim eşimde ne yapayım al dedi ne diyim dedi.durumları çok kötü değil işte emekli insanlar yaa arkadaşlar
fazla mı tepki gösteriyorum sizce fikirlerinizi almak istedim teşekkürler

ciddiye alıp yorum yapmıştım ama neyse...

Son düzenleme:
arkadaşın gene canı sıkılmış ve bizim gibi anlayışı kıt insanlara konu açmış:51:

birde neden arkadaşım yıok diye dertleniyor,dönüp bir kendine baksa çok iyi olacak

Son düzenleme:
kelebekse38 kullanıcısından alıntı
1- madem değmez niye yorum yazıyosun o zaman sorunlu musun canım
2-kocam bana bayılır bi kere boşanacakmışmışım sen boşanakcaksın herhal çok seviyorum kendimi yaaaaaaaaa
ben dalga mı geçtim zaten kafamdan konu uydurup hahhhh haaaaa ayyy çok güldümmm yaaaaa sabah sabah
baktım millet döktürüyor yok eşim yok kaynanam bende uydurdum

valla bu konunun sonuna dogru aynısını yapacaksanız burası karısır baya...
ama 500 liralik alışveriş biraz abartılı...

hahahaaha :52::52:bayıldım gülmekten hatırlıyorum ben bunu biryerden hhaaaaahaaaa gözümden yaş geldiya alemmmsinnn:52::52::52:

Back
X