E eşiniz başlatmış amaSa arkadaşlar dün akşam kaynanam eşim ben halasigile gezmeye gittik dönerken farklı bı yoldan geciyirduk eşim buralari bildinz mi dedi kaynanam da bı fabrikaninnyolu önceden burda köy vardı dedi ben de duymadım hiç dedim ,eşimden için kız istemiştik kizin babası konuştuğu var kızın dedi , diye anlattı kaynanam da biz de istemeyiz o zaman den s benim yanımda bunu anlatiyo ilk başta takmadim bugün sinir oldum sonradan sizce normal mi bebim yanımda önceden eşim için gittikleri yerleri anlatması ,bana da çok gelen oldu bebim ailem eşimin yanunda anlatmaz,terbiyesizlik saygiszlik bence
Niye soruyor ne garip bir durum , o yolda bir yaşanmışlık bir hatıra yoksa her değişik yolu sormak çok saçma ve anlamsız ne mana yani.Eşim genel olarak her defisik yolu sorar bilerek orayı sormadı
Orayı özellikle sormaması gerekiyordu ama.Kinustrmak için carsida da sorar değişik bı yıldan geçsek burayı bildnz mi diye
Karısının yanında istediği kızın evinin yolunu soruyorsa kaynanan da söyler.Kinustrmak için carsida da sorar değişik bı yıldan geçsek burayı bildnz mi diye
Ceylancığım yazdıklarının çoğu anlaşılmıyor.Kinustrmak için carsida da sorar değişik bı yıldan geçsek burayı bildnz mi diye
Eşin sormuş Kv cevaplamış kötü niyet yok bence.Hatırlayan eşinSa arkadaşlar dün akşam kaynanam eşim ben halasigile gezmeye gittik dönerken farklı bı yoldan geciyirduk eşim buralari bildinz mi dedi kaynanam da bı fabrikaninnyolu önceden burda köy vardı dedi ben de duymadım hiç dedim ,eşimden için kız istemiştik kizin babası konuştuğu var kızın dedi , diye anlattı kaynanam da biz de istemeyiz o zaman den s benim yanımda bunu anlatiyo ilk başta takmadim bugün sinir oldum sonradan sizce normal mi bebim yanımda önceden eşim için gittikleri yerleri anlatması ,bana da çok gelen oldu bebim ailem eşimin yanunda anlatmaz,terbiyesizlik saygiszlik bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?