• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamin yersiz konusmalari

Ceylan87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2023
583
10
28
39
Sa arkadaşlar dün akşam kaynanam eşim ben halasigile gezmeye gittik dönerken farklı bı yoldan geciyirduk eşim buralari bildinz mi dedi kaynanam da bı fabrikaninnyolu önceden burda köy vardı dedi ben de duymadım hiç dedim ,eşimden için kız istemiştik kizin babası konuştuğu var kızın dedi , diye anlattı kaynanam da biz de istemeyiz o zaman den s benim yanımda bunu anlatiyo ilk başta takmadim bugün sinir oldum sonradan sizce normal mi bebim yanımda önceden eşim için gittikleri yerleri anlatması ,bana da çok gelen oldu bebim ailem eşimin yanunda anlatmaz,terbiyesizlik saygiszlik bence

Sa arkadaşlar dün akşam kaynanam eşim ben halasigile gezmeye gittik dönerken farklı bı yoldan geciyirduk eşim buralari bildinz mi dedi kaynanam da bı fabrikaninnyolu önceden burda köy vardı dedi ben de duymadım hiç dedim ,eşimden için kız istemiştik kizin babası konuştuğu var kızın dedi , diye anlattı kaynanam da biz de istemeyiz o zaman den s benim yanımda bunu anlatiyo ilk başta takmadim bugün sinir oldum sonradan sizce normal mi bebim yanımda önceden eşim için gittikleri yerleri anlatması ,bana da çok gelen oldu bebim ailem eşimin yanunda anlatmaz,terbiyesizlik saygiszlik bence
E eşiniz başlatmış ama 🤷🏼‍♀️

Kinustrmak için carsida da sorar değişik bı yıldan geçsek burayı bildnz mi diye
Karısının yanında istediği kızın evinin yolunu soruyorsa kaynanan da söyler.
Eşinin yaptığı saçmalık
Normalde soruyorsa bile karısının yanında düşünüp sormaması lazım

Kinustrmak için carsida da sorar değişik bı yıldan geçsek burayı bildnz mi diye
Ceylancığım yazdıklarının çoğu anlaşılmıyor.

Eşinin de değişik bir tarzı var muhabbet açmak için soruyor desem, heee bildik yada bilemedik dersin kapanır tıkanır konu yani.

Eşin bilmiyor mu oraya kız istemeye gittiklerini, ne diye soruyor ( değişik her yolu soruyor deme lütfen) o sormuş anasıda yolu nerden bildiğini söylemiş işte.

Eşin sormuş Kv cevaplamış kötü niyet yok bence.Hatırlayan eşin

Kuzu kusura bakma ama eşin dandik bir salatalık,
buraya açtığın konular halen duruyor buhar olmadı tüm yazılanlar.
Mevzuyu da açan eşin annesine niye sinirleniyorsun.
Gerçi annesi de az değil.

Bir de eğer düzgün yazamıyorsan klavyede otomatik düzeltme ayarı yapabilirsin, cidden okunmuyor yazdıkların.

Back
X