• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamin yersiz konusmalari

Ahh yine koca yerine kaynanaya sinirlenen bir gelin kişisi 😁 ayrıca kaynananız olayı anlatmamış. Sadece bir kıza gitmiştik demiş ayrıca sizden önce bir çok kıza gidilmiş olabilir ve onlar olmadığı için siz olmuşsunuz. Siznde annemiz diye bilir kızımı çok istediler ama sana kısmetmiş diye ne var bunda.
İşte benim annemler demiyo öyle ara karistiracak huzursuzluk fitne fesatlık yapmıyorlar eşimin yanında

Tam bir görücü usulü kadınıyım ama bana kısmet olmadı. Benim için eş kadar aile de önemli ailesini tanıyıp bilmediğim bir insandan hep korkmuşumdur çok şükür spontane gelişen ilişkimde ailesini tanıyordum ama kaynanamı sevmiyorum 😁 Benim de kaynanam, nikah günü eğer seninle evlenmeseydi bilmem neyinin bir kızı varmış o tanışıp konuşmak istiyor falan diye zırvaladı bende demiştim ki kapağı ben attım oğluna hiç heveslenme 😂 ama bana öyle söylerken masa da anne babamda vardı ikisi de önemsemedi bu konuşmayı. Daha sonra babam beni çekip kaynanamın patavatsız olduğunu bu durumun dışarından hoş görünmediğini ancak her zaman büyüklerin değil bazen de küçüklerinde idare etmesi gerektiğini söyledi
Bir de kaynanam bana öyle söyleyince eşim müdahale etti annesine anne ne saçmalıyorsun bu nasıl bir konuşma benim eşim yanımda falan diye tansiyon yükselince ben öyle dedim espiriye vurayım azıcık diye. Eşim ve kaynanam asla anlaşamazlar
Sizinki de hoş olmamış tam nikah günü terbiyesizlik bence , eşinizin mudahele etmesi iyi olmuş ,benim eşim sesini cikarmiyo annesine karşı

İşte benim annemler demiyo öyle ara karistiracak huzursuzluk fitne fesatlık yapmıyorlar eşimin yanında
sizde eşinizin yanında o kişileri ima edecek şeyler yapmıyorsunuz ama dimi
saptırmayın
ben olsam direkt eşime döner benim bilmediğim annenin bildiği yeri ne diye soruyorsun? muhabbet açılsın ben kıskanayım diye mi?
şimdi bende sana bana talip olanları bir sebeple aileme saydırayım mı? vs derdim
hem eşiniz ağzının payını alır hem de ailesi bir daha böyle konuşamaz :)

sizde eşinizin yanında o kişileri ima edecek şeyler yapmıyorsunuz ama dimi
saptırmayın
ben olsam direkt eşime döner benim bilmediğim annenin bildiği yeri ne diye soruyorsun? muhabbet açılsın ben kıskanayım diye mi?
şimdi bende sana bana talip olanları bir sebeple aileme saydırayım mı? vs derdim
hem eşiniz ağzının payını alır hem de ailesi bir daha böyle konuşamaz :)
Aynısını dedim eşime benim annemler bana gelen kişileri senin yanında söyleseler hoş olur mu diye dedim 😊

18 yaşındayım da profilim 39 gösteriyor
Ben de ne alaka 39 yaşındaki insanın bu ergenlik hezeyanları diyordum, şimdi oturdu. Canım sen büyüyene kadar böyle gider bu evlilik, muhtemelen büyüdüğünde de sevgisiz mutsuz nefret dolu bir kadın olursun.

Ya Allah aşkına yazarken nokta koyun. Virgülden ümidi kestim zaten.

Eşin hatırlatmış. Eşin unutmamış. Eşin başlatmış. Ama sevgili eşe laf yok.

Ben de ne alaka 39 yaşındaki insanın bu ergenlik hezeyanları diyordum, şimdi oturdu. Canım sen büyüyene kadar böyle gider bu evlilik, muhtemelen büyüdüğünde de sevgisiz mutsuz nefret dolu bir kadın olursun.
Mesajlarınıza baktım da herkese karşı bi olumsuz aşağılayıcı yorumlar var ,bence siz sevgisiz nefret dolu bir kadinsinz

Benim Kv de yıllar önce eşim minikken bir kızla fotoğrafı vardı vs dedi. Eşim şapşik de kıskanmam için evde tekrarladı. Doğrudur şimdi o kızın torunları olmuştur dedim. Bir daha konusu geçmedi 🤣. Eşimden küçüğüm ben, 10 yaş büyük kadını mı kıskanayım.

Sizin olayda eşiniz milletin yanında demiş, sizi ya sinir etmeyi bayılıyor yada şapşik😏 benim babamın da garip şakaları olur. Alışığım o nedenle🤭 Kv de sorun yok ama 😀

Mesajlarınıza baktım da herkese karşı bi olumsuz aşağılayıcı yorumlar var ,bence siz sevgisiz nefret dolu bir kadinsinz
Doğrular genelde olumsuz ve aşağılamak olarak algılandığından pek şaşırmadım,
18 yaşında aile apartmanına gelin giden bir insanın üstelik şimdiden bu kadar sorunları varken ileride mutlu olması mümkün mü?
Aynen, sizin yaşadığınız şeyler değil de benim yorumum olumsuz. Çok mutlu ve huzurlu bir gelecek sizi bekliyor.

Kk da ilk defa herkesin hemfikir olduğu bi konu görüyorum. Siz hala kv nizi suçlayacak mısınız peki?

Back
X