Kaynanamla sorunum...

Gelkalbime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
69
2
Arkadaşlar merhaba

Kısaca derdimi sızınle paylaşmak istedim…

9 aylık evlıyım ,kayınvalıdemı anne gıbı sevıyordum…Ama kocamla facebooktan yaptıkları konuşmaları okurken annem hakında salak kadın gerızekalı gibi cümleler soyledıgını gordum…

Tabi her şey bitti bende o an için…Sırf sevdıgım adamın annesı olduğu ıcın telefon açıp bır sey demedım …Ama su an hıc bır sekılde konuşmuyorum…

Bana cok ıyılıgı dokundu evlendıgımızden berı ınkar edemem ama, asla ondan bu tarz bır sey beklemezdim ıkıncı bır annem yerıne koydum onu…

Kocam bu duruma cok uzuluyor ve evlıgımızde etkılenıyor haliyle…Ailesıne cok bağlı biri ama ben hıc bır sekılde görüşmek ıstemıyorum…

Sizce ne yapmalıyım cok sevdıgım kocam ve evlılıgım ıcın ikinci bir şans vermeye değermı kaynanaya ?

görüşmeyeceksin tabi kocana deki annemle whatsup yazışmalarımızı gördüğünü farzet annemin annene salak gerizekalı dediğini gör mesela naparsın..inan olsun katiyen görüşmeyecek ve belkide seni senin annenle görüştürmeyecektir..ne münasebet ne hakla kuruyor bu cümleleri konuşmanın aslı nedir tam olarak..bir sorun mu yaşadılar..annenin ne salaklığını gördü bunların cevabı varsa olay çözülür.

tabiki değer... affetmek büyüklüktür... yalnız benim kafama takılan, kaynanan annen hakkında bunları yazınca eşin hiç mi tepki göstermemiş?

ne münasebet ne hakla kuruyor bu cümleleri konuşmanın aslı nedir tam olarak..bir sorun mu yaşadılar..annenin ne salaklığını gördü bunların cevabı varsa olay çözülür.

Annemın ve bızım bazı akrabaların bızım eve gelıp 2 gun kalmaları sonucu yazısmalar bunlar...Kalmalarına sınırlenmıs hanımefendı...

evliliğin ve kocan için zamanla affetmelisin...eşin annesine üstü kapalı anlatsın durumu ve birdaha böyle konuşmasın..

Arkadaşlar merhaba

Kısaca derdimi sızınle paylaşmak istedim…

9 aylık evlıyım ,kayınvalıdemı anne gıbı sevıyordum…Ama kocamla facebooktan yaptıkları konuşmaları okurken annem hakında salak kadın gerızekalı gibi cümleler soyledıgını gordum…

Tabi her şey bitti bende o an için…Sırf sevdıgım adamın annesı olduğu ıcın telefon açıp bır sey demedım …Ama su an hıc bır sekılde konuşmuyorum…

Bana cok ıyılıgı dokundu evlendıgımızden berı ınkar edemem ama, asla ondan bu tarz bır sey beklemezdim ıkıncı bır annem yerıne koydum onu…

Kocam bu duruma cok uzuluyor ve evlıgımızde etkılenıyor haliyle…Ailesıne cok bağlı biri ama ben hıc bır sekılde görüşmek ıstemıyorum…

Sizce ne yapmalıyım cok sevdıgım kocam ve evlılıgım ıcın ikinci bir şans vermeye değermı kaynanaya ?
Peki sne eşine söyledin mi yazışmalarınızı okudum diye

O da bozulmuş demek ki biraz. destek de vermediğine göre. Ben olsam evliliğimi yıkmam ama bu densiz kadını da affedemem 2 gün gelip kaldılar diye bu lafları diyenden herşey beklenir temkinli olun mesafe koyun bence

Kayınvalidene yazışmaları gördüğünü , çok üzüldüğünü , ondan böyle birşey beklemediğini , hayal kırıklığına uğradığını söyle bence.
Bakalım ne tepki verecek yüzüne bakmaya yüzü kalacak mı..?

Tamam kayınvalideniz yazmış ama eşiniz dememiş mi anne düzgün konuş falan diye?
Eşinize de kızmalısınız ve kayınvalidenizle görüşmemeniz en mantıklısı olur. En azından hatasını anlayıp özür dileyene kadar

Varya kim bilir daha neler neler diyoda senin haberin yok. Pislik kadin nefret ediyorum boyle cekemeyenleri
Benim kaynanada yuzunu asar ziyarete geldiklerinde dusun!! Niye cunku oglunun evinde yiyip iciliyo

Hic guvenme bosunada ikinci ana yerine koyma kimse kimsenin anasi olamiyo

X