kaynanamlarla altli ustlu oturuyoruz:-(

telada44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2015
39
0
40
Selamun aleykum hanim arkadaslarim. 1 seneye yakindir kaynanamlarin ustunde oturuyoruz. Kendimi cok degersiz hissettiriyorlar bana. Surekli minnet goruyorum. disariya cikmama izin vermiyolar. Ustelik yeniden hamileyim ve oglum da 9 aylik. Bunaliyorummmm. Lutfen Allah in bu insanlari hidayet etmesi icin dua edin. Duayla kalin...

Dışarı çıkmak için neden onlardan izin alıyorsunuz ? Kocanız ne diyor bu duruma ? Madem sorunlu bir evliliğiniz var ,neden ikinci çocuğa hamile kalıyorsunuz ? Siz köle değilsiniz ,sadece onların gelinisiniz, ne demek dışarıya çıkmaya izin vermemek ..Aklım almıyor bunları benim .

Selamun aleykum hanim arkadaslarim. 1 seneye yakindir kaynanamlarin ustunde oturuyoruz. Kendimi cok degersiz hissettiriyorlar bana. Surekli minnet goruyorum. disariya cikmama izin vermiyolar. Ustelik yeniden hamileyim ve oglum da 9 aylik. Bunaliyorummmm. Lutfen Allah in bu insanlari hidayet etmesi icin dua edin. Duayla kalin...
neden dışarı çıkamıyorsun. suçlu musun sen ev hapsi yaşıyorsun

Neden böyle bir hayat yaşamaya mahkum edildiğinizi bize net bir şekilde anlatırsanız,
Sizinle fikirlerimizi rahat bir şekilde paylaşabiliriz çözüm bulmak açısından...
Eşinizz de sanki iş yok gibi...
Dua edeceğim size...

Kardeş bu iş duayla olmaz :KK70: Bi şekilde hayatınızı düzene koymanız lazım

Dışarı çıkabilmek için dua istiyorsun, neden durum bu kadar vahim?

Eşine söyler çıkarsın. Eğer bu imkansız diyorsan sorun eşinde o zaman...

duanın gücünü yadsıyamayız ancak valla duayla olsaydı hepimiz topluca dua ederdik senin için ama bu iş öyle olmaz.

gerçi 9 aylık bi bebeğin var tekrar hamilesin bunalman normal.birazda sen bunlara zemin hazırlamışsın.kaynana kim ki dışarı çıkmana karışacak.

Yok artık dişarı cıkmandan ona ne.ben 8 yılllık evliyim 7 aydırda kaynanamın yan dairesi annemide üst komsusu olarak yasıyoruz kımse karısmaz hergün dişardayım.kocam var sonucta onlara düşmez kı.

kayınvalidemle bende altı üstlü oturuyorum evet zor ve iyi yönleri mutlaka var..
ama izin almak nedir yaa eşim varken

aleyküm selam neden onlardan izin almak zorundasın ki çıkarken eşine haber vermen yeterli olmalı.

orası hapishane sende mahkum musun?

kayınvalidemle bende altı üstlü oturuyorum evet zor ve iyi yönleri mutlaka var..
ama izin almak nedir yaa eşim varken
Ben sunu söyle düzeltebilirim. Akli melekeleri yerinde olan bir insan kimseden izin almaz, birlikte yaşamanın getirdiği düzen doğrultusunda bilgi verir.

Rahatsız oluyorsan eşinle Konuş Taşınma şansınız yok mu? Hak veriyorum sana ben kendi adıma istemem aynı apartmanda oturmak..

Niyeee izin aliyosun? yasin kac ? esin ne diyor bu duruma?

Dua etsek duzelirmi kaynanan? ona gore yasin dagitcam..

pff insallah konunla ilgilenirsin.. Allah once akil versin kimse kimseye karisamaz is sende bitiyo :KK66:

eşinle konuştun mu?
eşinden sorumlusun kayınvalidengillerden değil.

ben çıkıyorum biraz gezicem demene bile gerek yok...çık evden git gez...

bırakın anneyi babayı kayınvalideyi rutin günlük işlerde dışarı çıkma konusunda eşten izin almak yerine eşe haber vermeyi başarabildiğimiz zaman ancak birer birey, insan, kadın oluruz.
dua edin, edelim evet ama lütfen mücadele edin. konuya dini boyuttan bakacaksak, Allah bize verdiği iradeyle aklımızı kullanmamızı ve çabalamamızı da emrediyor.

X