Aynen oyle canım ..
Hatta cok baskı yapmısımdır akrabalar duzgun bırını bulsun ve evlend dıye..
Boyle ıgrenc yasanmaz kı ..
Nasıl duzeltcem bu kadını ya hatasının farkında bıle degıl cok normal bısey yapıyormus gıbı bızım yorumumuza delırıyo evde ..
nasıl düzelticem deme bence çünkü böyle gelmiş böyle gider annen..
geçmişten bugüne zaten bu konuda sıkıntı çekmişsin.
bence anneni değil kardeşlerinin psikolojisini nasıl düzelteceğini düşün...
çünkü Allah korusun biri lise bir ünv. tam delidolu çağları.. Annenize bıçak çekebilirler ya da o adama..vs.
Yalnız kalsın demiyo sanırım
Zaten başkası ile imam nikahlı yaşayan bi adamla beraber olmasını kabullenemiyo
Kızlar cok kotuyum keske yer yarılsa içine girsem ..
Utancımdan kalbim sıkısıyor atamıyorum ustumden.
Eskı bı konumda aıle yapımdan bahsetmıstım .. Annemın uzun suredır bı sevgılısı var dıye..
Ne evlendı ne ayrıldı adam ki zaten 25 senedır ımam nıkahlı bı karısı var ne evlenıcek ve bunu da herkes bılıyo .. Annem bıle..
Ve en kotusu de bu adam hala eve gırıp cıkıyomus gece yarıları.
Kucuk erkek kardesım uygunsuz sekılde gormus bunları
Ve gecen gun esımle sohbet ederken ıkına sıkına soyledı bana ..
Arkadasım geldı gecengun hayrdır olum kaynanan eve erkek alıyo geceleri dedi ' dedi...
Cok utanmıs .. Ben daha da utandım ıcımden dualar ettım yer yarılda da gırsem dıye..
Gıtmıyorum evıne 15 gundur.. Küsmüş bana cok onemlıyız sankı onun ıcın ya..
Ay ıyıce nefret ettım . Bı anne nasıl bu kadar ozgurlugune duskun olur ya !!
Canım hosgeldın .. Zaten sıkıntın var bıde ben sktım canını sımdı .
Bıtmıyor sıkıntılar .. Isın kotu yanı annem hatasının farkında degık yaptıgı gayet normal gelıyo ve bısey soyledıgımızde dusman gıbı bıze saldırıyor ...Daha once cok yasadım bu olayı ama en azından kendı ıcımızdeydı ..Sımdı esıme mahalleye belkı de esımın aılesıne rezil olduk ..
Bakın bu çok ince bir konu.
Gayri-ahlaki, ama kime göre?
Misal, ben bekar bir insanım. Benim erkek arkadaşımın gece bende kalması, ilişkiye girmemiz sizin için gayri ahlaki olabilir. Bunun için beni şikayet mi edeceksiniz, bunun neresi sizin özgürlüğünüzü ihlal ediyor?
Apartmanda fuhuş varsa tabii ki gerekeni yaparsınız. Ama "gayri ahlaki" tanımı son derece subjektif. Bundan hareket edip başkalarının evinin içine karışmaya başlarsak çok farklı yerlere gider olaylar.
Ki başlığın konusu da bu değil, ben sadece "şikayet ederim" diyen üyeye cevaben yazdım.
Kızlı-erkekli konusu gündeme gelip "ihbar edin" dediklerinde ben çıktım söyledim, "alın ben bekarım ve eve erkek arkadaşlarım geliyor, ihbar edin görelim hodri meydan" diye. Kim ne yapabilir?
Hayat hikayem ve annem diye konu açmışsın onu okudum.
Erkek kardeşin keşke şehir dışı bir lise kazanıp gidebilseydi o evden. Ama o ortamda ne kadar mümkün ki.
.
Hanimefendi, bakiniz, sizler muhtemelen icersinde bulundugumuz siyasi iklimden dolayi baska turlu anliyorsunuz. Bu yaptiginiz benzetme bana gore Gayri-ahlaki degil, gayri ahlaki olarak gordugum sey, bir annenin, cocugunun bulundugu evde sevgilisi ile bir hayat paylasmasindan ziyade -belirtilene bakarak soyluyorum- cinsel amacli birlikte olmasi. Tabi ki bununda gayri ahlakiligi tartisilabilir ayrica. Bu benim mesele uzerindeki ustunkoru gorusum idi. Yazilanlardan kacirdiklarim olabilir.
Kızlar cok sagolun ama sımdı ah vah yapmaktan zıyade ne yapmam lazım elimden birsey gelırmı ara ara yorumlarda, da detay verdım hıkayeyı bılıyorsunuz tamamen ..
Ben kardeslerımı doktora gotursem ne çıkar ki ortadakı sorun hala apacık duruyorken..
Hadı terapı aldık 1 aya yıne hersey eskıye dönecek e bu alısıp ya yaşanılası bı durum da degıl doktor boyle bı tavsıye de vermez ..
Acaba annemı mı gotursem en buyuk sorun kendısı ... Belkı bıseyler olur .
Ama ona da yanaşmaz yanaşmadı da .. Delirebilirim lütfen cıkar yol bulalım
Bunları biz de biliyoruz ve iki saattir onaylamadığımızı söylüyoruz ama sanane babane kime ne? Şikayet ne demek diyoruz? Hadi git et bakalım ne cevap veriyolar diyoruz? Aman neyse ya, sizde kafa değişmez zaten, ahlak polisliğine devam.
Kızlar cok sagolun ama sımdı ah vah yapmaktan zıyade ne yapmam lazım elimden birsey gelırmı ara ara yorumlarda, da detay verdım hıkayeyı bılıyorsunuz tamamen ..
Ben kardeslerımı doktora gotursem ne çıkar ki ortadakı sorun hala apacık duruyorken..
Hadı terapı aldık 1 aya yıne hersey eskıye dönecek e bu alısıp ya yaşanılası bı durum da degıl doktor boyle bı tavsıye de vermez ..
Siz bu durum özelinde yazmışsınız, ben genel anlamda yanıtlamıştım sizi. Burada bir karışıklık oldu sanıyorum zira son mesajınızla zaten aynı yerde olduğumuzu anlıyorum. Hem konu dışına çıkıyoruz hem temelde farklı şeyler söylemiyoruz zaten. O nedenle ben bunun üstüne bir şey eklemiyorum. Size de teşekkür ederim nazik üslubunuz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?