bir tek benimmi olmazmış bebeğim olmazsa olmasınmış bilmem kimin bilmem kaç senede olmuş dünyanın sonuymus ya bide eltiimle biz 2 sene küs kaldık konuşmadık kaynanam gelip gelip hep bağırdı ayıpmış alem içinde konuşmamk falan hep kayınpederi dolduruşa getirdi bağırttı bize.biz eltimle barıştık şimdide evvel kanlıbıçaklıydılar şimdi bizden iyi oldular diyor kayınpedere.ya ben gerçekten sevmiyorum kayınvalidemide kayınpederimide.artık hep beni kötülemelerinden.tek suçum bebek istemek
Sorun sende olsa bunu der miydi acaba?Terbiyesiz insanlar.Çocuk istemek her bayanın hakkı.bizde eşimle iyi anlaşıyoruz ama ailesi yüznden çok tartıştık.Şuan düşünüyorumda ben eşimden ayrılsam bile 2.evlilik ya olur ya olmaz,anne olma yaşım geçiyor.Kandi ailem ömür boyu yanımda olmayacaklar ,kardeşler desen bir yere kadar.Hiçbirşey bir çocuğun yerini tutamaz.Eşimle boşanacak olsam bile bir çocuk istiyorum.Çoğu kişi bencillik dese bile anne olma isteği bastırılabilecek bir duygu değil ki
Hem çocuklarının yuvasını bozunca ne geçecek ellerine şu ailelerin çok merak ediyorum.Bizimkiler eşimin maaşına kavuşma hayalindeler de sizinkilerin derdi ne acaba?