- 15 Aralık 2010
- 3.490
- 125
- 113
bence süper yapmışsın anlat tabiki ama tatlı dille erkekler ne kadar kötüolusada olsun kötü dille eleştirirsen anasını sana daha düşman oluyo ben bazen dilimi tutamıyorumdaordan biliyorum şöyle bişeyde var şimdi nişanlısın seni kaybetmek istemediginde ve aşkı cokoldugundan sana daha cok sarılıyodur benimki annesinin okadar yapmasına rahmen hala yeri gelir annesi daha kıymetidir ki benim eşim bana deli gibi aşıktı hepimizki öledirde benim anlatmak istedigim aşk bile bi yere kadar ondan sonra anam diolar
zaten hiç hırçın bir şekilde anlatmıyorum.bunu onada söyledim,:''eğer ben huysuzluk edecek olsaydım emin ol erzurumdayken hiç bir lafın atında kalmaz,sanada işten geldiinde annen böyle yaptı diye yetiştirirdim ama ben anneninde,seninde üzülmenizi istemediğim için hep alttan aldım.şimdi bile diyemem annene,kırılmasını istemem ama gücendim.orası bizim evimiz ama ben kendimi çok yabancılaşmış hissettim...'' dedim.
bana hak verdi sağolsun.umarım böyle devam eder: (
biz farklı şehirlerde yaşayacağız her iki ailedende.o yüzden çok fazla görüşmeyiz.o yönden rahatım.zaten nişanlım sağolsun bu konuda anlayışlı.7 senedir bekar evinde nişanlım ve kv ile aynı evde olduu zamanda anlaşamazmış.hatta bana dün dedi,geçen aylarda muhabbei olmuş demişki kv ye:''kusura bakmayın ama ben öyle alışmışımki yalnızlığa bu saatten sonra aynı evde sizinle yaşayamam,anlaşamayız biz'' demiş
bu arada senin kv de çok fenaymış ve herşeyden önce merhametsiz....sen sevdiin için aileni bile geride bırakmışsın o ise,sana nasıl davranmış
ne kadar merhametsiz...şimdi aranız nasıl?eşin sana nasıl davranıyor?annenle senin arandaki çizgiyi koruyabiliyor mu?
seni kutluyorum tatlım senin için güzel bi gelişme bu nişanlın da iyi demiş inşallah değişmez sonra
anne baba bunu anlamıyor işte evlenen iki kişinin yeni bir aile olduklarını
Hadi hayırlısı bakalım düğün ne zmn
teşekkür ederim canım.ben 21 yaşındayım nişanlımsa 29.o biraz daha pişmiş hayata o yüzden beni çok iyi anlıyor.bide nişanlım kendince bir prensip oluşturmuş,ailelerle çok samimi olmayalım,hayatımıza müdahele ettirmeyelim diyor...ve bunu tavırlarıylada çok iyi gösteriyor.beni hep koruyor,bunu hissedebiliyorum.o yüzden içim çok rahat.
düğün Allah nasip ederse 38 gün sonra: )