Canım bir de şunu belirteyim yalnız değilsin.:)) Seninle aynı durumu yaşayan binlerce kadın var...Ben de bunlardan biriyim...
Kayınpederimin apartmanında oturmaktayız...Kaynanam eski kafa..Her gün onunla her yere gideyim,m isairlerini ağırlayayım, ne atta derse yapayım, kölesi hizmetçisi olayım istiyor....Hatta diğer gelini gibi birlik oturmamı bile istiyor...Ama ben ayrı daireye çıktım. Yine de aynı apartmandayız...Eşimin ailesinden 15 20 kişilik bir akraba tayfasını ağırlayacağım gün ikram olsun diye çiğ köfte yoğururken gelip, hiçbir mevzu açılmamışken, sen dört dörtlük olamazsın! sen şusun, anasız babasız yetişmişsin, çoğu şeyi öğrenememişsin, sana çok görmüyorum, bu fayanslar kirli bak, silinmesi lazım, şöyle yapma böyle yapma dedi dedi sonra mevzuyu benim onun yanına inmememe ve yakın olmayışıma bağladı...sen neden iki gündür benim yanıma inmiyorsun, zaten ayrı geldin, sen beni ve eltini kafana takıp huzursuz oluyorsun,ben bu evi sana açmasam sen ne yapacaktın! gibi saçma ve bilinçsizce sarfedilmiş birtakım sözler söyledi ve gitti...
1) ben iki gündür grip olmuş yatıyordum anne yoksa her gün yanına geliyorum
2) tabii ki 4 4lük olamam. sen de olamazsın, kimse olamaz canım benim,
3) haklısın fayanslar biraz kirli, müsait olduğumda silmeyi düşünüyorum zaten sağol canım.
4) ben çok huzurluyum çok şükür..annesiz babasz yetişmem bana çok şey kattı..eğitimli ve iyi bir ev hanımıyım..ikisini bir arada öğrendim. hem okudum hem becerikli hale geldim..ama sen öyle görebilirsin, bir şey diyemem.
5)anne evinizi açtınız , allah razı olsun. açmasaydınız kiraya gider bir müddet sonra ev sahibi olurduk, çok şükür eşimin durumu iyi. herkese kaynatası ev açmıyor değil mi?
6) çiğ köfte yer misin anne?:)))
görüldüğü gibi benim de moralim çok yıpranıyor zaman zaman...Ama artık bu cevapları bile vermeyi azalttım..Çünkü o kendisine karşılık vermemi sinirlenmemi istiyor...Bunu anladım..Ben mutlu olunca, rahat olunca o üzülüyor...Önceleri böyle bir insan olamaz derdim..Şİmdi şüphem kalmadı...Ne yapalım, durumlar böyle....