ben öyle yapacağım canım c.tesi günü var bende doktordan randevu alacağım insan nezaketen sorar bişe lazımmı diye
ama ben her işine koşardım ama yapmıyorum artıkyapma salla. yapsanda yapmasanda yaranamıyorsun en azından yorulmazsın
![]()
bilmiyorum aslında yeni gelinken bir kaç kere dedi ben tek daha rahat yapıyorum dedim. ondan mı yapmıyor diyorum ama hamileyim. yani nezaketen sorsa geçen misafirlerim gelecek baya kalabalık. temizligimi işimi bitirdim misafirlerin gelmesine iki saat kala yardım edeyimmi diye sordu aslında çok şaşırdım aama gerek yok ben yaptım anne sağol dedim... misafirime diyor elifgibiolmak a yardım edeyimmi diye sordum yaptım dedi... iyi oldu.. sen bilirsin dedim çıktım evime. bahar temizligi yaptımda kapımı açıp yardım edilecek birşey varmı diye sormadı. aksine koltukları çekerken düşük yapmış bir kız bana tembih ediyor sakın halı kaldırma koltuk çekme diye bizim gelinin halıları küçük yerleri laminant birşey olmaz dedi.. benimde laminant teyze dedi.. sustu kaldı... Allah ım muhtaç ettirmesi ne onu bana ne beni ona...yaranamıyorsun cidden kalkıp sen benim neyime yardım ettinki diyor geçen gün sağlık ocagına gidecem diyorum zaten işime yaradıgın yok diyor... bilmiyorum vicdanım rahat değil ama kendimi enayi gibi hissediyorum