ay kızlar benimde okadar yazacağım varki gerçi cevabını yapıştırıyorum ben ama bazende okadar bıkıyorumki cevap vermeye mecalim kalmıyo kv ye.
hamileyim taktı kadın kilolarıma herkes diyo az kilo almışsın bu illa diyo şiştinde şiştin. karnım hiç çatlamadı son günlerimdi. diyo insin görürsün nasıl yarılmış. doğum yaptım diyo ahahahaa bide kahkahayla artık bikini giuemezsin kendinden iğrenicen neden dedim eee çatlaklarınımı gösterecen dedi. yokki çatlağım dedim alaycı bi gülümseme yaptı. dayanamadım açıp gösterdim.

mors oldu.
oğlum doğdu pipişi biraz kara

tutturdu her altını açtığımda geliyo aaaa burası niye kara bu çocuğun. diyorum anne doktor normal dedi olabiliyomuş bebeğim esmer tenli. yok diyo sen ciğer yada zeytin yemişsin aşerirken elini orana sürmüşsün. 1 dedi iki dedi. dedim işim yok zaten elim hep orda geziyorum ben. yaşının kadını değil saçma saçma konuşp delirtiyo beni. daha ne espiriler yaptı iğrenç iğrenç anlatmak istemiyorum şimdi.
eve bi geldi tutturdu herrr yeri dezenfekte edelim diye. ev temiz diyorum yok anlamıyo sanki ahırda yaşıyorum. sezeryan olmuştum yatıyorum. temiz kirli ne varsa makinaya atmış. 2 sepet çamaşırı ameliyatlı ameliyatlı o gitti diye kalkıp astım.
göüğüs ucum yoktu benim hemşireler bişey olmaz bebeğin emebilir dedi gayette güzel emiyodu ama sarılık olduğundan emerken uyuya kalıyodu. başlıyo ayyy bu çocuk doymuyo çok eziyet çekiyo senin memen sorunlu bu memede özür var. diyorum anne doyuyo bezinden belli doktor öle diyo. onlar anlamaz doymuyo diyo. en son eşim demiş sen ne yapıyosun kız ameliyatlı diye bebeğiyle ilgilenemiyo diye zaten kötü hissediyo kendini bide sen üstüne gidiyon. nerde ne konuşucağını bilmiyon falan. ondan sonra gelmeyede ara verdi çok şükür.
çocuğu kucağına alıyo diyo çağır bakıyım sana gelicekmi. diyorum gelmezse beni senden azmı seviyo yani. sonra babasına diyo saf eşm çağırıyo babasına gitmeyince çocuk baaak beni daha çok seviyo. durup durup tekrarlıyo.
geçen kar yağarken görümcemlerde toplanmışlar bizide çağırdılar dedim gelemem çocukla havada soğuktu. aramış beni ayyy ben sırf torunumu göreyim diye geldim yoksa gelmezdim. dedim gelemem hasta olur. bişey olmaz diyo sarın getirin. burdan orasıda iki vesait bu arada. dedim oraya torununu görmeye niye gidiyosun bizim ev tek veslait sana 15 dk uzaklıkta. toplamış bütün ahaliyi çoluk çocuk taksi tutturmuş geldiler. meğer kadının ertesi gün işi varmış küçük oğlunu benle bize gönderecek. kendi işi için çağırıyo. telefonda dedi dişçiye gidicem sende kalsınmı tabi olur dedim. geldikten sonra (kv min en gıcık huyu) ikide bir olum sen kalmasanmı acaba diyip duruyo. zaten demişim kalsın diye niye tekrar aaa olurmu kalsın dememi bekliyosun. ikide birde ayy kalma sen oğlum diyo bende hiç kalsın falan demedim tekrar alıp gitti oğlunu.
off daha çok var yazınca rahatlıyomuş insan :))