bazen bütün dünya sana karşıymış gibi görünür bütün sorunlar seni buluyomuş gibi olur herkes üstüne üstüne geliyodur ama unutma tatlım her gecenin bi sabahı muhakkak vardır ve her sabah güneş yeniden doğar sıkıntılar dertler yerini güzelliklere bırakır elbet bize düşen azıcık daha sabırlı olmak ve beklemek umudunu yitirme gün doğmadan neler doğar bi bakmışsın hiç ummadığın bi zamanda ayrı bi eve çıkmış eşinle çocuğunla mutlu mesut yaşıyosun o zamanda bu günleri düşünüp keşke o kadar stres yapmasaydım hiç değmezmiş diyosun
saracım evet öyle biliyorum ama artık çok çıkmaza girdim sabır edecekte dayanacakta gücüm kalmadı. evimde dinlenemiyorum bile hergün iş yerinde dinlenmeye çalışıyorum eve gidince birsürü tantana eve gitmek dahi istemiyorum artık. tamam diyorum kendi kendime sabır düzelecek az kaldı ama bakıyorum bir değil iki değil nereye kadar sabır. çöktüm resmen çöktüm. şimdi ki aklım olsa asla evlenmezdim aklıma tüküreyim... kendime çok kızıyorum ama eşimi de çok seviyorum ve biliyorum ki oda beni çok seviyo ama ne yazıkki şartlarrr