slm arkadaşlar nasılsınız,ben artık pes ediyorum kayınvlidenin yaptıkları dayanılmaz hal aldı çünkü,bütün söylediği sözleri inkar ediyor aramızdaki kırgınlıkları istanbuldaki kayınpederime kadar duyurdu oda beni aradı dün akşam nedir bu kırgınlıkların sebebi diye sordu bende baba olayların sana kadar yansıdığını bilmiyordum ama madem duymuşsun birde benden dinle dedim,sana senin karını kötülemek asla istemem ama sürekli benden memnun olmadığını ifade ediyor ve bunu çok çirkin birşekilde yapıyor oğlunu alıp karşısına gizli gizli konuşmalar vss vsss dedim, benim zoruma giden benden memnun olmaması değil hiçkimse dörtdörtlük değildir benimde hatalarım olabilir ama bunu benimle bir anne kız samimiyetinde alıp karşısına konuşmasını isterdim dedim.ve bana saydığı bütün çirkin kelimeleri söyledim.oda bana kızım sen onun kusuruna bakma o ara sıra patavatsızca atar sen yuvandaki huzuru bozma dedi beni çok mutlu etti çok anlayışlı davrandı.yarım saat sonra aradı kayınvalidemi ve inanın kocasına dediği şey ben asla öyle birşey demedim diyor bu kadar yalancı bir kadın görmedim. birde bana ne dese beğenirsiniz ben seni kocana kötülemiyorum asıl o bana geliyor seni kötülüyor dedi ve benim ipler koptu iyice eşimlede tartıştık baya konuşmuyorum onunla da.
Al bir tane numune dahaaaaaaaaa