- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 923
ne diyeceksen de mi dedi ?? yuhh ,, seni allaha havale ediyorum nur yüzlüm deseydin
radyologg arkadaşım.. sen üzme kendini hiç üzerine düşeni yapıp aramışsın. boşver iyiki aramışsın. aramasaydında ağzına laf vermiş olurdun :)
benim kayınvalidemi aramak görevim muamelesi yapardı hep eşim.arıyorum hep kıymeti olmuyor hemde hep suçlu oluyodum. bende bir ara tamamen kestim aramayı. anlattım eşime böyle böyle diye..aramıcam madem değeri yok dedim. sonra bana küstü filan derken valla alıştılar şimdi özel günler olmadıkça hiç aramıyorum son 3-4 aydır.
aradığımda da şimdi lafına dikkat ediyor kv..
sende yavaş yavaş ufakdan ufakdan aramalarını azaltırsın. merak etme kv kesin anlar niye aramadığını.
benim sıkıntım kayınvalıdem degıl gamsız olmaya alıstımda benım huyum kötu kayınvalıdeye saygıszlık yapmamak adına birşey demiyorum ama eşimden hıncımı alıyorum sımdıde öyle doldum taştım bıraz ağladım elektırıgımı boşaltayım dıye...yani benımde bir evım düzenım var her dakıka yanlarında olamamı kı ınsanların kı annemi bile bazen arayamıyorum ama o bana gönül koymuyo arıyo kızım ses sedan yok ıyımısın dıye işte budur annelık!
eltıme birşey demez ama derdı benımle benı cok sevıyormus esım oyle soyledı...ya arayana ne dıyeceksen de denırmı madem sana göre vefasızlık yaptım güzel konusarak benı utandır dımı cok doluyum bıldıınız gibi degıl