• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanız size iftira atsa ne yapardınız? Yardım lütfen..

Niye sabrediyorsun, bu kadar hakaret, iftira, sana değil eşine kızıyorum. Annesini dövsün sövsün demiyoruz, ama eşinin ben eşime güveniyorum sözünü anlayacak insanlar değil ne kaynanan ne görümcen. Eşinin tavrı yetersiz, ne şiş yansın ne kebap.... Tamam bişey söylmeyecekse yapmayacaksa zorla yaptıramazsın ama en azında kilidi değiştirmeyi kabul etmesi lazım. Artık kayınvalidenin sen yokken evine girmeyi hakkı yok

BİRDE BEN ÇALIŞIRKEN OĞLUMUN ODASI YOKTU DOKTORU AYRI YATMASININ GEREKTİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ. BENDE OĞLUMA ODA ALMAYA NİYETLENDİM. DÜŞÜNSENİZE KAYNANANIN ODASI VAR OĞLUMUN ODASI YOK. NEYSE BEĞENDİM ALMADAN BİR GÜN ÖNCE KAYNANM GELDİ. BAĞIRMAYA BAŞLADI BANA.KESİNLİKLE SEN ALMICAKSIN BEN ALICAM SENİN ALMANI İSTEMİYORUM. BANA AFEDERSİNİZ BİR HAYVAN GİBİ DAVRANDI. BU OLAYLAR OLMADAN ÖNCEYDİ. AMA FALCIYA GİTTİKTEN SONRA. MEĞERSEM O ODANIN PARASINI BAŞKASINDAN ALIP ODA ALACAĞIMI DÜŞÜNMÜŞ.YANİ BENİ O... YERİNE KOYMUŞ.senağlamasenağlamasenağlama
canımm allah aşkına yeret anlatma nasıl yaaa işte konu hep aynı yere geliyo sen hep sessiz kaldığın için ne demek çocuk senin onun sadece torunu ayy çok gerildim ama ben seni hiç düşünemiyorum canım yaa peki sen hiç eşinle tartışmadınmı bu konular yüzünden anlatmadınmı bunları kaynananın yaptığını nasıl bu kadar sakin kalabildin canım yaa çok şaşırdım nerdeyse oğluna torunum değil çocuğum diyecek yahuu

Sizlere danıştığım çok iyi oldu. Biraz olsun aydınlattınız beni. Hepinize çok teşekkür ederim.allah kimseyi benim durumuma düşürmesin!

Odasını alıp atacaktım dışarı. Gene sabret dedim kendi kendime...
valla canım çok sabırlısın ama bak kendine zarar veriyosun işte ben hiç tahammül edemem böyle torunlarına kendi çocuklarıymış gibi davrananlara tabikide çok sevicekler torun evlettan daha tatlıdır derler ama herşeyin bir sınırı var tutupta babanne annesi olmaya çalışamaz çocuğun valla canım yapıcak iki şeyin var ya karşılarına çıkıp dişini göstericeksin hem eşine hem onlara yada şimdiye kadar nasıl sustuysan devam ediceksin herşeylerine eyvallah demeye

canımm allah aşkına yeret anlatma nasıl yaaa işte konu hep aynı yere geliyo sen hep sessiz kaldığın için ne demek çocuk senin onun sadece torunu ayy çok gerildim ama ben seni hiç düşünemiyorum canım yaa peki sen hiç eşinle tartışmadınmı bu konular yüzünden anlatmadınmı bunları kaynananın yaptığını nasıl bu kadar sakin kalabildin canım yaa çok şaşırdım nerdeyse oğluna torunum değil çocuğum diyecek yahuu

evet çocuğum diyordu zaten. çocuğuma iyi bakın yoksa alırım elinizden diyordu.bana bir tane daha çocuk yapın diyip duruyordu. Bir de bigün nüfusuna geçirmek bile istemişti. Ben çok şeye sessis kalmışım. Benim hayatım bir destan. Allah bundan sonra güldürür inşallah yüzümü.

vallahı oyle kaynanya varya..ne demek benım namuusma laf dıycek ...sakın sessız kalma bu skeılde davranan bırııs asla saygı falan beklemesın

valla canım çok sabırlısın ama bak kendine zarar veriyosun işte ben hiç tahammül edemem böyle torunlarına kendi çocuklarıymış gibi davrananlara tabikide çok sevicekler torun evlettan daha tatlıdır derler ama herşeyin bir sınırı var tutupta babanne annesi olmaya çalışamaz çocuğun valla canım yapıcak iki şeyin var ya karşılarına çıkıp dişini göstericeksin hem eşine hem onlara yada şimdiye kadar nasıl sustuysan devam ediceksin herşeylerine eyvallah demeye

senağlamasenağlama BEN KENDİMİ SAVUNAMIYORUM. KİTLENİYORUM. KIZAMIYORUM BAĞIRAMIYORUM.İÇİME OTURUYOR.DOKTARA GİTMEM LAZIM GALİBA BU YÜZDEN. BEN ARTIK EZİLMEK İSTEMİYORUM. HELE DE BUNU YAKIŞTIRDILAR BANA ARTIK YÜZLERİNİ BİLE GÖRMEK İSTEMİYORUM.senağlama

evet çocuğum diyordu zaten. çocuğuma iyi bakın yoksa alırım elinizden diyordu.bana bir tane daha çocuk yapın diyip duruyordu. Bir de bigün nüfusuna geçirmek bile istemişti. Ben çok şeye sessis kalmışım. Benim hayatım bir destan. Allah bundan sonra güldürür inşallah yüzümü.
sen böyle sessiz kalırsan alır o çocuğu elinden çünkü eşinde çok sessiz annesine karşı hiç tahammülüm yok bir kere kaynanam dedi oğluma anne anne diye çağırttırıyordu bende oğluma dedim annen benim o babannen diye daha 1yaşındaydı oğlum ondan sonra kaynanam ne konuştuğuna öyle dikkat ettiki şimdi çorap bile almıyo taha ya benden habersiz nedemek herkes yerini bilicak sevmesin etmesin diyen yok birde nüfusuna geçircek haa işte sen bukadar sessiz kalmasaydın cesater edemezlerdi bu kadar saygısızca davranmaya ne diyeyim gülüm allah hep güldürür inş yüzünü:Saruboceq::Saruboceq:

senağlamasenağlama BEN KENDİMİ SAVUNAMIYORUM. KİTLENİYORUM. KIZAMIYORUM BAĞIRAMIYORUM.İÇİME OTURUYOR.DOKTARA GİTMEM LAZIM GALİBA BU YÜZDEN. BEN ARTIK EZİLMEK İSTEMİYORUM. HELE DE BUNU YAKIŞTIRDILAR BANA ARTIK YÜZLERİNİ BİLE GÖRMEK İSTEMİYORUM.senağlama
işte bak kendine zarar veriyorsun demem bu işte içine atma hasta olursun git dk tora tabikide yardım al peki ailen bişey demiyormu canım bu normal bir kaynanana gelin kavgası değilki kadın namusuna laf atmış iftira atmış sana ailende yokmu ağzının payını vericek biri yaa

sen böyle sessiz kalırsan alır o çocuğu elinden çünkü eşinde çok sessiz annesine karşı hiç tahammülüm yok bir kere kaynanam dedi oğluma anne anne diye çağırttırıyordu bende oğluma dedim annen benim o babannen diye daha 1yaşındaydı oğlum ondan sonra kaynanam ne konuştuğuna öyle dikkat ettiki şimdi çorap bile almıyo taha ya benden habersiz nedemek herkes yerini bilicak sevmesin etmesin diyen yok birde nüfusuna geçircek haa işte sen bukadar sessiz kalmasaydın cesater edemezlerdi bu kadar saygısızca davranmaya ne diyeyim gülüm allah hep güldürür inş yüzünü:saruboceq::saruboceq:

amin inşallah.çok teşekkür ederim.ama doktor desdeği almam gerekecek galiba.kolay kolay aklımdan çıkartamam.birde kaynanam geldiğinde sessiz kalmak istemiyorum. Gene kitlenirsem bu şekilde onu kabullenmiş olurum.

Valla arkadaşım sana müstehak ne diyeyim. Yarın bugün bu çocuğu başakasından peydahladın derler sen kocan üzülmesin diye susarsın, kocan da yok o çocuk benim eminim der kapanır konu.

Önce kendine değer vermeyi öğrenmen gerekiyor sanırım. Karakterindeki bu sessizlikten yüz bulup konuşuyorlar belli ki. Diyorsun ki parayı başka adamdan alacağımı düşünmüş bağırıp çağırdı.

Cahillik başka kötü niyet başka şeydir.
Ben kayınvalidemi çok severim. Ama oldu da kandı birine ve bana böyle cümleler kurdu diyelim. Ölüm döşeğinde dahi ne benim ne torununun yüzünü göremez. Çünkü bu tip şeylerin özrü falan olmaz.
Evine adım atmasını bile çoktan yasaklamış olman gerekiyordu. ne demek killidi değiştirmek.

işte bak kendine zarar veriyorsun demem bu işte içine atma hasta olursun git dk tora tabikide yardım al peki ailen bişey demiyormu canım bu normal bir kaynanana gelin kavgası değilki kadın namusuna laf atmış iftira atmış sana ailende yokmu ağzının payını vericek biri yaa

yok! Annemde benim gibi o da kitlenir bişey diyemez. Birazda arkamın olmamasından da ezdiler ya beni.annem sabret kocan için diyor.ama tavrını koy diyor. Nasıl yapıcam nasıl altından kalkıcam kendimi çok güçsüz hissediyorum onlara karşı. Bire dört.

amin inşallah.çok teşekkür ederim.ama doktor desdeği almam gerekecek galiba.kolay kolay aklımdan çıkartamam.birde kaynanam geldiğinde sessiz kalmak istemiyorum. Gene kitlenirsem bu şekilde onu kabullenmiş olurum.
tabikide canım destek all yaşadığın şeyleri çok kolaymı zannediyorsun hiç değil evet konuşmazsan herşeyi yapar sana alttan alma bırak inceldiği yerden kopsun ama iş eşinde de bitiyor sen önce onunla bir konuş o da anlasın senin artık sessiz kalmıyacağını çok yprandığını hissettir ona o kaynanan bugün yarın çocuğundan bile soğutur seni allah korusun önce kendin için sonrada yuvan için lütfen sessiz kalma canım içine ata ata hasta olursun oğlunun sana ihtiyacı var unutma niye kendini yıpratasınki eşinde kaynanında ikincisini bulursun ama evladın ve sağlığın bunları çok zor bulursun canım rabbin senin ve evladının yanında olsun hep inş:Saruboceq:

yok! Annemde benim gibi o da kitlenir bişey diyemez. Birazda arkamın olmamasından da ezdiler ya beni.annem sabret kocan için diyor.ama tavrını koy diyor. Nasıl yapıcam nasıl altından kalkıcam kendimi çok güçsüz hissediyorum onlara karşı. Bire dört.
işte arkanda birilerinin olmaması onları daha çok güçlendiriyor ben yene aynı şeyleri diyorum boşver kimseyi sen önce kenini düşünceksin senden bir tane daha varmı hayır eşini al karşına koy tavrını seni seviyorsa zaten sanin şartlarına evet dicektir tamam anasıdır bacısıdır o gitsin görsün ama sen onları görmek zorunda değilsin bunu anlat eşine istemiyorum gelmesinler evime de arada çocuğu da götürsün eşin kendisi gidip görsün böyle yapmazsan bak daha büyük işler açar bunlar başına(gerçi o,,,,,,,,,,kla suçluyolar) daha büyük ne olabilir sen konuş konuşmazsan yene hep sen üzülürsün

tabikide canım destek all yaşadığın şeyleri çok kolaymı zannediyorsun hiç değil evet konuşmazsan herşeyi yapar sana alttan alma bırak inceldiği yerden kopsun ama iş eşinde de bitiyor sen önce onunla bir konuş o da anlasın senin artık sessiz kalmıyacağını çok yprandığını hissettir ona o kaynanan bugün yarın çocuğundan bile soğutur seni allah korusun önce kendin için sonrada yuvan için lütfen sessiz kalma canım içine ata ata hasta olursun oğlunun sana ihtiyacı var unutma niye kendini yıpratasınki eşinde kaynanında ikincisini bulursun ama evladın ve sağlığın bunları çok zor bulursun canım rabbin senin ve evladının yanında olsun hep inş:saruboceq:

amin hepimizin yanında olur inşallah! Bundan sonra herşey beklerim zaten onlardan. Rabbim gene yardım etti bana..çünkü muskayı bulmamı sağladı .bulmasaydım arkamdan kuyumu kazacaklardı. Ben de bulmadım oğlum bulmuş kapının deliğine atmış. Nasıl gördüyse oğlum çıkarmış onu.

Senin kadar eşinin de psikolgdan yardım alması gerekir. Ne yaptığını sanıyor eşin, sen onun eşisin sokaktaki herhangibir kadın değil.... Anası karısına böyle şeyler söyleyecek adam geçiştirecek, peki sen kaynanana yada görümcene böyle bişey yapsan eşinin sana tepkisi ne olacakdı? Eşin bunlara öyle bir yüz vermiş ki.... Resmen yüz verdik deliye geldi s..... halıya olmuş. Herkes haddini bilsin, hem ne demek arkam yok, sen çalışan bir kadınsın. Arkanda birilerinin olması gerkemiyor, zaten aldığın kararlarda annen arkanda olacaktır.

işte arkanda birilerinin olmaması onları daha çok güçlendiriyor ben yene aynı şeyleri diyorum boşver kimseyi sen önce kenini düşünceksin senden bir tane daha varmı hayır eşini al karşına koy tavrını seni seviyorsa zaten sanin şartlarına evet dicektir tamam anasıdır bacısıdır o gitsin görsün ama sen onları görmek zorunda değilsin bunu anlat eşine istemiyorum gelmesinler evime de arada çocuğu da götürsün eşin kendisi gidip görsün böyle yapmazsan bak daha büyük işler açar bunlar başına(gerçi o,,,,,,,,,,kla suçluyolar) daha büyük ne olabilir sen konuş konuşmazsan yene hep sen üzülürsün

çok haklısın. Dediğinizi yapıcam. Sonuçları da size yazıcam. Iyi veya kötü. çok teşekkür ederim. Vaktinizi bana ayırdınız.

çok haklısın. Dediğinizi yapıcam. Sonuçları da size yazıcam. Iyi veya kötü. çok teşekkür ederim. Vaktinizi bana ayırdınız.
ne demek canım ben mutlaka güzel haberler bekliyorum senden konuş altta kalma asla bak yazdıklarımı tekrar oku ikinci bir eş ve kaynana bulursun ama sağlığını ve avladını bulamazsın böyle diyorum çünkü yaşadıkların hiç hoş şeyler değil iş eşinde bitiyor canım hadi hakkında herşeyin hayırlısı zemuszemuszemuszemus

ne demek canım ben mutlaka güzel haberler bekliyorum senden konuş altta kalma asla bak yazdıklarımı tekrar oku ikinci bir eş ve kaynana bulursun ama sağlığını ve avladını bulamazsın böyle diyorum çünkü yaşadıkların hiç hoş şeyler değil iş eşinde bitiyor canım hadi hakkında herşeyin hayırlısı zemuszemuszemuszemus

çok sağolasın. Inşallah hayırlı haberler veririm.artık kader yüzüme gülsün istiyorum.

Back
X