kaynanm görümcemm cokk piss

monatella

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
241
33
28
Kaynanm calisiyoo 23 yasindada gorumcam var 157 kilo ama evleri felaket pisluk anlaticak gbii degill banyoda bardaklar var dusununn mutfkta ayakkabilik yatak odasina girseniz kiyaftlerden kaybolursunz inanin ben her geldigimde toplamaktan yoruldum gelmesen olmuyo gelsende temizlemen gerekiyo yoksa yemek yiyemiyoz tualetimi bile yapamiyomm napmam gerek bnm fikirlere ihtiyacim varr:KK43:

Kendi kayinvalidemin evi sanki..
Ben gidiyorum salonda oturuyorum. Elimi asla biseye surmem. Bir saat durur cikarim. Bilemedin iki saat. O da haftada iki kere. Onlar da tahammul edemedigimin farkinda ama bisey yapmiyorlar duzeltmek icin.

Öyle alışmışlarsa senin yapabileceğin bir sey yok bu yaştan sonra temiz ve duzenli olmayı öğretemezsin insanlara. Ya gitmeyeceksin ya gidince toplamayacaksın ya da bu sekilde kabulleneceksin.
Görümcenin 157 kg oldugunu neden belirttin?
İlk evlendigimde kilodan mi kalkamadigini yapamadigini dusundum ama nerde gezme nerde parti orda evinn isinide yapabilir yanii

Gitmeyin ve nedenini sorarlarsa açıkça söyleyin bence... Görüşmek için kendi evinize buyur edin, böylece eşiniz de onları sevmediğiniz için gitmediğinizi düşünmez, davetinizden hoşnut bile kalır yani.

Iyy midem bulandı yemin ederim banyoda bardak mutfakta ayakkabılık düşünemiyorum hangi kabile onlar ya kaç kurtul kızım uzaklaş ben olsam çıldırırım yani çekilcek çile degil

Temizlik sonradan alisilick bi durum degil cnm insanin icinden gelmesi lazim onlar ole mutlular demek ki cok sik gitmemeye calis gidincede kullanacagin esyalari temizlersin cocuk varsa zor ama hic hijyenik degil

Eşin o evde büyümüş.
O nasıl peki titizlik düzen konusunda?

Valla merak ettim çok uçuk bir pislikten bahsettin çünkü..:KK70:

Görümcenin kilosunu neden öğrendim ki şu an ben?
Kilodan yapamadigini dusundm ilk baskalari ondan belrtt
Eşin o evde büyümüş.
O nasıl peki titizlik düzen konusunda?

Valla merak ettim çok uçuk bir pislikten bahsettin çünkü..:KK70:
İnannin esim de bi okadar temiz titiz nisanliyken bi tek onn odasi temiz olrdu evde yemkk yemz hep dsarda yermiss

Ben olsam ne giderim nede temizlerim.
Isterse tuvalette yemek yesinler banane.

Ayakkabiligi uygun bir yere koyun en igrenci oymuş. Ve de bence dile getirin en azından ima edin biraz da olsa düzeltirler belki...

Cok ima ettikk soyledikk bide ben kotu olmak istemiyom esim daima soluyoo benim soylemm batar ama oglu abisi bisi demezler cok sikildim inann

Görümcenizin 157 kilo olmasının konuyla ne gibi bir bağlantısı var anlamadım. Durumunuz müsaitse bi temizlik şirketinden kv evine temizlikçi gönder, anne bayrama temiz olsun hem sizde yorulmayın diye jest Yaptım dersin

Temizleme kardeşim boşver. Oraya gittiğinizde de yemeğinizi dışardan söyleyin. Sık sık da gitmeyin. Pis pis mutlular demek ki...

X