- 27 Eylül 2012
- 2.965
- 1.437
Evet kaynim haziranda askerden geldi..2 senedir kayinvalidem bakiyodu onlara..hanimi şehre yasınmak istiyo..görümcemin alt katı bosaldı orayı ayirttilar tasinacaklar..esya almak icin ihtiyac kredisi cekicekmis kayinvalidemin maas aldigi bankadan..kayinvalideyi kefil gostercekler..hanimi calismiyo 19 yasinda hanimi 2 yillik evliler...bense duyunca esime kizdim dedim nasil insansiniz annenin bir maasi var onada kardesin goz dikiyo ve susuyosunuz...kayinvalidemi sındırmışlar kadın ses çıkaramıyo...bari siz susmayin dedim esime...kış geliyo bu kadin ne yer ne icer..2 yildır düğünden topladıklari 60 altını ne yaptilar diyorum esim susuyor...bizde evlendik zorluklar atlattik o zaman bizde bilirdik calişmayıp annenin maasina göz dikmeyi ayip diyorum...en son bugun gidersek koye ne kaynimdan ne eltiden korkuyorum konusucaz dedim...babasiyla bayramda yeni baristilar...adam otoriter diyolar azcık asabiymiş..esime dedim babasını arıcam söylücem dedim eltimi...ben daha yeni düsük yaptim 4. ye...tüm tahlillerim temiz..esime denilen tahlilleri yaptirmiyo esim...tup bebek icin kredi cekelim dedigimde kayınvalidem doldurmayı biliyo ama esimi cöpe gidicek falan diye...sizce ne yapmalıyım...
Son düzenleme: