kaynım kayınvalidenin maaşı üzerinden kredi çekmek istiyor...

helena17

KûnFeYekûn..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
2.965
1.437
Evet kaynim haziranda askerden geldi..2 senedir kayinvalidem bakiyodu onlara..hanimi şehre yasınmak istiyo..görümcemin alt katı bosaldı orayı ayirttilar tasinacaklar..esya almak icin ihtiyac kredisi cekicekmis kayinvalidemin maas aldigi bankadan..kayinvalideyi kefil gostercekler..hanimi calismiyo 19 yasinda hanimi 2 yillik evliler...bense duyunca esime kizdim dedim nasil insansiniz annenin bir maasi var onada kardesin goz dikiyo ve susuyosunuz...kayinvalidemi sındırmışlar kadın ses çıkaramıyo...bari siz susmayin dedim esime...kış geliyo bu kadin ne yer ne icer..2 yildır düğünden topladıklari 60 altını ne yaptilar diyorum esim susuyor...bizde evlendik zorluklar atlattik o zaman bizde bilirdik calişmayıp annenin maasina göz dikmeyi ayip diyorum...en son bugun gidersek koye ne kaynimdan ne eltiden korkuyorum konusucaz dedim...babasiyla bayramda yeni baristilar...adam otoriter diyolar azcık asabiymiş..esime dedim babasını arıcam söylücem dedim eltimi...ben daha yeni düsük yaptim 4. ye...tüm tahlillerim temiz..esime denilen tahlilleri yaptirmiyo esim...tup bebek icin kredi cekelim dedigimde kayınvalidem doldurmayı biliyo ama esimi cöpe gidicek falan diye...sizce ne yapmalıyım...

Son düzenleme:
hem haklısın hem de haksızsın
haksızsın cunkı kaynının annesı ıle arasında olan bısey kredı cekıp cekmemesı vs vs
haklısın senın de ıhtıyacın varmıs hemde (daha hassas bı durum )ama sana yardım etmemıs aksıne esını doldurmus
bu konuda tepkı gostermesı gereken esın sen konussan adın fesat gelıne cıkabılır

Evet kaynim haziranda askerden geldi..2 senedir kayinvalidem bakiyodu onlara..hanimi şehre yasınmak istiyo..görümcemin alt katı bosaldı orayı ayirttilar tasinacaklar..esya almak icin ihtiyac kredisi cekicekmis kayinvalidemin maas aldigi bankadan..kayinvalideyi kefil gostercekler..hanimi calismiyo 19 yasinda hanimi 2 yillik evliler...bense duyunca esime kizdim dedim nasil insansiniz annenin bir maasi var onada kardesin goz dikiyo ve susuyosunuz...kayinvalidemi sındırmışlar kadın ses çıkaramıyo...bari siz susmayin dedim esime...kış geliyo bu kadin ne yer ne icer..2 yildır düğünden topladıklari 60 altını ne yaptilar diyorum esim susuyor...bizde bilirdik annenin maasina göz dikmeyi ayip diyorum...en son bugun gidersek koye ne kaynimdan ne eltiden korkuyorum konusucaz dedim...babasiyla bayramda yeni baristilar...adam otoriter diyolar azcık asabiymiş..esime dedim babasını arıcam söylücem dedim eltimi...ben daha yeni düsük yaptim 4. ye...tüm tahlillerim temiz..esime denilen tahlilleri yaptirmiyo esim...tup bebek icin kredi cekelim dedigimde kayınvalidem doldurmayı biliyo ama esimi cöpe gidicek falan diye...sizce ne yapmalıyım...
sanki senin bu yaptığın kv deni düşünmekten çok bize çekilmiyor onlara niye çekiliyor kıskançlığı

tedavi için yanaşılmayan bir şeye dünyalık eşya için yanaşıyorlar...eşiniz bişey demiyormu...nasıl bir anaymış iki evlat arasında ayrım yapabiliyor

tüp bebek meselesinde olay eşinde bitiyor

adam ne doğru düzgün tahlil yaptırmış ne birşey

aklı başında insan bu konuda kimsenin dolduruşuna gelmez

Bakın kadınin tek maaşi var..ablası be esim bizlerde ayni yil evlendik bizler niue isyemedik..iki yildir hic para harcama yapmadila elektrik su hersey annesi öduyodu zaten..kenata para atmayip har vurup harman savuran onlar oldu...bi onlar mi uyanik sizce...sehire tasinmayi isterken iyi ama calismadan esine destek olmadan kayinvalidenin maasina goz dikmekte iyi eltime..19 uasinda tasi siksa suyunu cikarir...kendi yengesi ev aldi 4 yasinda cocugu var kocasiyla her gun ise gidiyo borc odemek icin..benim demem hep birilerinin uzerinden mi gecinecekler...onlar akilli evlatlarimi annelerinin...

acık ve net olacağım
size ne
kıskanclıktan catlamışssınız oturdugunuz yerde
Kiskanc demeyeyimde bende evlendim hemde herseyi biz yaptik..yanimda ogluna ise sok bunu evde oturmasin derken bizi borclarla basbasa birakirken hic evlat denmedi...ben tedaviye kendimiz kredi cekelim diyorum esime kimseden 5 kurus istemem calisiyorum bugunlere allahin izniyle geldim...ama ona bile benim kocami doldurmayi biliyolar..sabah kaynim aradi esim issiz 2 aydir..soruyo abi geri aradilarmi cagirdilar mi..abi kefil olsun ona..hayat kaynima guzel..ev kredimiz var ve suan ben ödüyorum elektrik su suan hayat musterek..durumumuzu biliyo bide ise aldilarsa abi kefil olsun oan...

Kvnin cani kaynina para vermek istiyorsa versin canim ama kadin vermek istemiyorsa onu savun elinden maasini almasinlar yazik gunah ya uzuldum

Kvnin cani kaynina para vermek istiyorsa versin canim ama kadin vermek istemiyorsa onu savun elinden maasini almasinlar yazik gunah ya uzuldum
Sonra aglanip bizden isticek bikiyorum ben..bizded yok tek calisiyorum esim issiz suan..

Eşinizin tahlilleri olmadan tüp bebek yapmanız gerektiğine nasıl karar verildi?
Bu zamana kadar hep tum tedaviler benim uzerimden oldu..normal yolla gebe kaldim hep dustu..enson cuma gunu dusuk yaptim..tum tahlillerim tam cikti...2014te rahimde yapisiklaik vardir dendi ameliyat oldum sonrasi tup denediler olmadi..normal yolla gebe kalip dusurmek uzuyo beni...esim tahlillerini yaptirmiyo..5 yil onceki spermiuograma sayi iyi diye takti...doktor kurtajimi yapan esinin spermlerinde sekil morfoloji dna bozuklugu olabilir dedi baktiralim dedi...gecen sene ki dusugumden beri 1 yil oldu baktirmadi ve ben 2 gun once yine dusuk yaptim..

X