Kaynimin Beşik sözü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
Selam kizlar.
Bebisime hazirliklara basladik kiyafetler felan aliyoruz cantami 1 ay sonra hazirliycam.
Lakin daha yeni hamile iken kaynim besik ve gardolabini felan ben alicam dedi.
su zamana kadar ses seda yok.
esim demis gecen iste bakiyoruz biz besik die almayin ben alicam demis ama kaynim vurdum duymazin teki 15 yasindaki cocuktan beter.
gecen maas almis ama gitmis vicut gelistiri igne almis 600 tl vermis onlara.
1000 tl aliyor zaten digerleriyle kopek almis ve asi masraflarina gitmis simdi parasi yok.
esime dedim boyle olmaz diye kayinvalideme dedim kibarca ya masraf etmesin biz alicaz diye kayinvalidem darilir yapmayin birakin alicak diyor da supheliyim.
kaynim a gore bir dahaki ay alicakmis ama bize bu ay soz vermisti.
ne olacak halimiz bilmiyorum valla sinir oluyorum nerden dedi boyle bisi bilmiyorum bende bir magazada begendim dedim cok guzel bu diye bunu alalim diye tamam demisti ama ses seda yok.

Son 4 haftaya kadar bekleyin, almazsa siz alın.

Ne zaman alınacağını bilmiyordur.

Doğuma 3-5 gün kala alsa olur diye düşünüyordur.

Canım bence ay sonuna doğru tekrar kv ye çıtlat.. Sonuçta hazirandada alabilirsin. Baktın ki bir daha ki ayda parasını çarçur etti kibarca tesekkür edip kendiniz alırsınız onada başka bir ihtiyacınızı aldırırsınız. Biz anneler biraz daha heyrcanlı ve tez canlıyız bebişimizin alışverişlerinde kendimden biliyorum :KK49: o yüzden bizi eşimiz dahil diğerlerinin anlaması mümkün değil :KK35:

Doğumunuza yakın almanız en mantıklısı artı söylemenize bile gerek yok beğendiniz şeyi alın geçin.Kaynınız sorar isede biz çok beğendik aldık sende başka bir şey alırsın felan deyin.

Canım bence ay sonuna doğru tekrar kv ye çıtlat.. Sonuçta hazirandada alanilirsin. Baktın ki bir daha ki ayda parasını çarçur etti kibarca tesekkür edip kendiniz alırsınız onada başka bir ihtiyacınızı aldırırsınız. Biz anneler biraz daha heyrcanlı ve tez canlıyız bebişimizin alışverişlerinde kendimden biliyorum :KK49: o yüzden bizi eşimiz dahil diğerlerinin anlaması mümkün değil :KK35:

aynen ogle valla benim derdim parasini saga sola harciyor ve asiri rahat bir adam.
ignelere para verecegine besik icin bisiler yapabilirdi.
esimde sinirlendi hatta kayinpederime dedi kayinpederim esime dedi sen genede besik parasi ayir kenara sagi solu belli olmaz kardesinin dedi bizim paramiz hazir da iste :)

Doğumunuza yakın almanız en mantıklısı artı söylemenize bile gerek yok beğendiniz şeyi alın geçin.Kaynınız sorar isede biz çok beğendik aldık sende başka bir şey alırsın felan deyin.

en sonunda ogle yapicam canim alacagi yok gibi zaten :)

bence kabul etmeyın gerek yok böyle bı hedıyeye deyın kesın olarak gerçekten binlira maaş alan bırı için buyuk bı hedıye çok gereksiz ayrıca son hafta gıdıp sipariş versenız bıle olur ama normal doğumsa yıne doktorun söylediği günden bı 15 gunce verırsınız siparişi ama kesınlıkle kabul etmeyın

aynen ogle valla benim derdim parasini saga sola harciyor ve asiri rahat bir adam.
ignelere para verecegine besik icin bisiler yapabilirdi.
esimde sinirlendi hatta kayinpederime dedi kayinpederim esime dedi sen genede besik parasi ayir kenara sagi solu belli olmaz kardesinin dedi bizim paramiz hazir da iste :)
Çok iyi yapmışsınız , bebeğin odasını hazırlamak , ihtiyaç listesini hazırlamak , her türlü alışverişini yapmak planlı programlı olur ama anlamıyorlar, benide çıldırtıyorlar böyle ondan seni çok iyi anlıyorum :KK50:. Temmuz sıcağına bırakmamak lazım, zaten agustosta cehennem sıcağında doğum yapıcaz offf off:eek:

bence kabul etmeyın gerek yok böyle bı hedıyeye deyın kesın olarak gerçekten binlira maaş alan bırı için buyuk bı hedıye çok gereksiz ayrıca son hafta gıdıp sipariş versenız bıle olur ama normal doğumsa yıne doktorun söylediği günden bı 15 gunce verırsınız siparişi ama kesınlıkle kabul etmeyın

canim alicagim besik 300 tl ben sadece besik alsin dedim gardolap aldik biz evde suan takim halinde alamayiz zaten ona gucumuz yetmez.

Bir sonraki ay icin arardim biz beşik bakmaya gidiyoruz, ben alcam demistin alacaksan gel senin de fikrin olsun derdim:KK45:

Soz verdiyse alicam diye kendimi ne diye harap ediyim ha aldi ha alacak diye. Sonucta ayip degil ya kendi demiş.:KK51:

Çok iyi yapmışsınız , bebeğin odasını hazırlamak , ihtiyaç listesini hazırlamak , her türlü alışverişini yapmak planlı programlı olur ama anlamıyorlar, benide çıldırtıyorlar böyle ondan seni çok iyi anlıyorum :KK50:. Temmuz sıcağına bırakmamak lazım, zaten agustosta cehennem sıcağında doğum yapıcaz offf off:eek:

sorma bebegim diyorum ki agirlasicam ben gezemem son aylarda sicak mahfolurum diye dinleyen yok valla bu hafta esim nobetci de diger hafta eskidjiye gidicez :)

canim alicagim besik 300 tl ben sadece besik alsin dedim gardolap aldik biz evde suan takim halinde alamayiz zaten ona gucumuz yetmez.
ben daha yuksek bı fıyat düşünmüştüm ucuzmuş ama yınede bu adama umut bağlamayın ya hem böyle tipler kaşıkla verip kepçeyle geri ister gıbı geliyor oyuzden bu tur alışverişler yapmasanız daha ıyı olur

Bir sonraki ay icin arardim biz beşik bakmaya gidiyoruz, ben alcam demistin alacaksan gel senin de fikrin olsun derdim:KK45:

Soz verdiyse alicam diye kendimi ne diye harap ediyim ha aldi ha alacak diye. Sonucta ayip degil ya kendi demiş.:KK51:

yeni bebis haberi verdigimiz an dedi ben alicam diye de iste ben planli hareket edenlerdenim.
kafamda hazir hersey bir bu kurcalaniyor bakalim ne olacak :)

ben daha yuksek bı fıyat düşünmüştüm ucuzmuş ama yınede bu adama umut bağlamayın ya hem böyle tipler kaşıkla verip kepçeyle geri ister gıbı geliyor oyuzden bu tur alışverişler yapmasanız daha ıyı olur

cok haklisin birtanem 1 ay sonra eger hala alma gibi bir niyeti olmazsa esime diycem biz alalim artik diye.
guvenim yok zaten esimde farkinda bunun soyledim cunku

sorma bebegim diyorum ki agirlasicam ben gezemem son aylarda sicak mahfolurum diye dinleyen yok valla bu hafta esim nobetci de diger hafta eskidjiye gidicez :)
Canım benim yaaa sakın kimseyi dinleme zorla tut kolundan en geç hazirana kadar her ihtiyacını aldır bitir tüm işlerini . Sağlıkla kucağına almayı nasib etsin Allah . Hayırlı doğumlar şimdiden :KK54:

yeni bebis haberi verdigimiz an dedi ben alicam diye de iste ben planli hareket edenlerdenim.
kafamda hazir hersey bir bu kurcalaniyor bakalim ne olacak :)

Evet biz bu konularda planli olmayi seviyoruz bayanlar olarak :)

Ama ben dedigim gibi yapardım. Zaten besik fiyati 300 tl demissiniz. Cok yuksek degil. Rahatca öder.

Haftasonu gitmeden bi gün once arardim. Yarın besik bakmaya gidiyoruz amcasi sen de gel derdim :KK53:

Evet biz bu konularda planli olmayi seviyoruz bayanlar olarak :)

Ama ben dedigim gibi yapardım. Zaten besik fiyati 300 tl demissiniz. Cok yuksek degil. Rahatca öder.

Haftasonu gitmeden bi gün once arardim. Yarın besik bakmaya gidiyoruz amcasi sen de gel derdim :KK53:

ogle yapicam canim valla baska turlu olmuyacak :)
fikrin icin sagol sekerim :KK15:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X