Kaynvalideciinizle altl stl oturmak ister misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi fashion_starrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kayınvalidenle ne çok yakın olacaksın ne de çok uzak. altı üstlü, yan yana vs değil aynı mahallede aynı semtte bile oturmayacaksın, aradaki mesafe mümkün olduğunca uzak ama aynı şehirde olacak, ayrı şehirlerde olursa bu sefer geldiğinde gittiğinde kalmak zorunda kalacak ve bu altlı üstlü oturmaktan daha beter, aylarca gidip kalanlar var. sonuç itibariyle en uygunu her istediğinde gelemeyeceği kadar uzak, geldiğinde kalamayacağı kadar yakın olmalı

cevap; ''hayır!''

kayınvalidemle evet ama kayınpederimle bilemiyeceğim

Allahhh yandımm herkes hayır kesinlikle oturmam demiş benim aklımdan bile geçmedi aynı binada oturcaz ve bina genellikle yakın akrabaları ve altta da kendilerinin marketleri var nerelere gidemmmmm ama ne yalan sölüüm hiç öle kötü şeyler aklıma gelmedi sorun yapmıyorum..bizim aile ilişkilerinde pek tutkunluk yok ne güzel kalabalık bi yerde hepberaber oluruz hatta ben kapımı açık bırakıcam sürekli kayınvalidem akrabalar filan girip çıkarken rahat olsunlar

Son düzenleme:

beyler adam polyanna, dicem espiri anlaşılmıcak. iyi bişi diyom ama, gerçekten.

allah benım annecıgım anneyı herkes nasıp etsın aynı evde bıle otururum...

Aynı il sınırları içinde oturmaya bile tahammül edememAllahtan çok uzağız

Kayınvalideciğinizle altlı üstlü oturmak ister misiniz?

çok isterim en büyü hayalim bu
:86::86:

Ne altlı üstlüsü, biz bizzat aynı evde oturalım mı teklifinde bulunmuştuk.(Bize verebilecekleri bir ev olmasına rağmen)
Allahtan kaynana akıllı çıktı kabul etmem olmaz dedi de otuamadık.
İyi ki de istememiş, şimdi değil aynı bina aynı şehirde bile olmak yeterince sıkıntılı.Bide bu durumun içinde olsaydım kesin ruh hastasıydim...

walla canım benimde böyle bir durumum var. evlenme durumumuz olursa aynı apartmanda oturcaz. ama ben memnunum şahsen sorun etmiyorum. çünkü çok tatlı bir kadın. ben çalışıorum. akşamları yaptığı yemeğinden muhakak bizede verecek bir insan. ben çalışıyorum diye. üstelik çocuğum olduğundada bakıcı bulmak güvenmek zor. ama işe giderken hemen ona bırakır giderim aklımda kalmaz. ben böyle düşünüyorum. tabi dediğim gbii sorun çıkaracak bir insan değil çok tatlı bir kadın olduğu için böle düşünüyorum ben.

canım evlenince o tatlı kadınların tadı biraz kaçabiliyo dikkatli ol

ben asla oturmazdım heralde, kendi annemle bile aynı apartmanda oturma şansım vardı ama ben istemedim aynı sitede başka bi apartmanda oturuyorum. fazla yakınlık tez ayrılık getirirmiş.

Ben Kayinvalidemden ayri yasiyorum ve bundan okadar cok memnunum ki,anlatamam.ben sahsen sevmiyorum kayinvalidemi, ama bence nekadar iyi bile anlassan uzak durmak lazim. bana dedilerki,sen kayinvalidenle yasasaydin her biseyine karisirdi diye.hatta kendi kardesi söyledi bunu.daha evlenmeden esim bana dediki ``biz ev almak istiyoruz ve annemlerle birlikte yasicaz`` dedi.ben buna bütün gücümle karsi ciktim.istemiyorum hayir dedim.bukadar basit,neden agzimda lafimi eveleyim geveleyimki??? beni seviyorsa kabullenir,cünki bundan öte ailesi ben olucam.bunu kabul etmiorsada demek bu insan kendi ailesi cok tutuyordur ve sen ileride cok zorluklar cekeceksindir,

herkesin bir olmadığını düşünmekle beraber lilypos a katılıyorum.Evlenince içlerindeki melek uçuyor, yerine .... geliyor.Boşluk doldurması kişiye ait :)

akıllı kızlar başka oluyor aynen,onaylıyorum

beyler adam polyanna, dicem espiri anlaşılmıcak. iyi bişi diyom ama, gerçekten.

kötü bişi dedin sanki :) canım ne bileyim şimdiye kdr aklıma getirmedm çünkü akrabaları diğer gelinleriyle yıllardır aaynı binadalar demekki çok büyük sorunlar olmamış anlaşabilen insanlarki heepberaber yaşıolar inş herşeyy gönlümce olur hiç bi sorun olmadan yaşarız

ben kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum.kayınvalidem hiçbirşeyime karışmaz.çalışan bir bayan olduğum için altlı üstlüoturmamız bana çok yarıyor.mesela akşam yemek derdim asla olmuyor.sağolsun yemekleri yapıyor bizi yediriyor sonra eşimle evimize çıkıyoruz.bir şeye ihtiyaç duyduğumda hemen aşağıya inip alabiliyorum.misafirim gelse bana yardımeder.yani bana çok yardımı var.ben çok memnunum ama bunu en büyük sebebi kayınvalidemin anlayışı

ne kadar güzel :26: darısı hepimizin başınaa :97:

kol kırılır yen içinde kalır bacım, kapının dışındaki ne bilir ki olan biteni.
yine de herkesin yaşantısı kendine. ne diyim.

tam olarak benım dusunduklerımın aynısı katılıyorum arkadasıma ama tabı kendı evınızse o ayrı konu o zamanda resmiyet olucak arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…