altlı üstlü oturmakla beraber oturmak arasında zerre kadar fark yok.yine özel yaşamın olmayacak,yine sürekli kayınvalidenin işlerini yapıp meskenin mutfak olacak,misafiri gelse sen koşacaksın,istediğin gibi ailene gidemeyeceksin gelin ne çok annesine gidiyor olacak ve daha neler neler...
uzak olun tatlı olun...
asla istemezdim.çok şükür ayrı şehirlerdeyiz.çok uzak değil ama...kayınvaldem suyunu bile ayağına iter ..oooo aynı apartmanda otursak külkedisi olurdum kesin...eşim bi ara tayin isteyelim annemlerin evinin yanında arsamız var lüks istediğin gibi ev yaptırım demişti.bende altından saray olsa istemem demiştim.çok tartışmıştık ve bana ben tayin istycem sende mecbursun demişti..o zaman tavrımı o kadar net koydum ve asla dedim o zaman gider annenle lüks evinde yaşarsın boşanırız dedim.sonra annemlere gittiğimiz bir gündü -annemler yakın bi semtteler,yarım saat kadar-anneme dedimki eşim böyle dedi,ve annem eşimi karşısına aldı.bu yaptığın çok yanlış senden beklemezdim,eğer böyle bi niyetin varsa artık burda kalıyo kızım dedi.eşim çok bozuldu şaka olduğunu söyledi,eve geldik o gün bugün bu konu hiç açılmadı .bu olayın üzernden 6 yıl geçti :)
Anneni tebrik ettim ,benimki hayatta karışmaz ne halin varsa gör derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?