• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem hastaları!!!

esila38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2013
1.292
54
83
35
Kayseri
Arkadaşlar Acıbadem de tedavi görüp Turgut beyin hastası olan var mııı...????

💗💗💗💗💗💗

ocakta tedaviye başladık.. 8 haftalık oldu.. şimdi kontrollere Burak beye gidiyorum..

Canım hayırlı olsun.. Turgut Bey'i neden değiştirdin?? Tek mi ikiz gebelik mi? Kaç embriyo yerleştirdi? Kusura bakma çok soruyorum ama yeni başladığımız için merak ediyorum.. 😔 😘

💗💗💗💗💗💗

Canım hayırlı olsun.. Turgut Bey'i neden değiştirdin?? Tek mi ikiz gebelik mi? Kaç embriyo yerleştirdi? Kusura bakma çok soruyorum ama yeni başladığımız için merak ediyorum.. �� ��

������������

teşekürler.. darısı sana inşallah.. Turgut Beyden çok memnundum tabi ki ama çok yoğun oluyordu. Kendisi önerdi Burak Beyi. yoğunluktan yeterince ilgilenemeyebilirim, acil bir şey olursa ben her zaman yardımcı olurum dedi.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba ben Turgut hoca ile ilk tüp bebek denememde başarıya ulaştım çok şükür şu an 1,5 yaşında bir kızım var Allah bağışlarla şimdi 2 kez denemek istiyorum yaşım 34 daha fazla gecikmeden kızıma bir kardeş olsun istiyorum ama çok kararsızım zor günler geçirdim sorunlu bir hamilelik ve sorunlu bir bebekle uğraştım tekrar aynı şeyleri yaşamaya cesaret edemiyorum ama yaşım gidiyor onun içinde daha fazla vakit kaybetmeyim diyorum eşimde kızımız yalnız kalmamalı diye baskı yapıyor lütfen benim gibi tüp bebek sahibi olup ikinci kez deneyen varsa yazabilir mi bana benim dondurulmuş embriyom yok en başa sardık filmi yine Turgut hoca tercihim daha konuşmadık kendisiyle şehir dışında yaşıyorum ama çok gerginim hatta ilkinden bile daha gerginim nolur bişeyler yazın bana

Back
X