- 26 Mart 2015
- 13
- 5
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ne cesaret yeni gelin?Basliktan tam anlasilmaya bilir ben kayseri de yasiyorummalatyadan gelin geldim ve bütün cevrem orada kaldi burada büyük bir yalnizlik çeki yorum benim gibi cevre edinmek isteyenler sayfama Buyursunlar beraber kaynasip hoş sohbetler edip buluşmalar duzenliyelim
Bende hayret ettim valla böbreğini çalarlar adamınbu ne cesaret yeni gelin?
zaten inandirici degil.. gece vakti ergen bozuntularindan biri olabilir.. hem olmasa bile, nasil guveniyor burdaki herkeseBende hayret ettim valla böbreğini çalarlar adamın
kayseri nasil bir yer guzelmi. zihniyet nasil[/QUOTE
ne desem simdi gördüğüm en cimri insanlar diyebilirim ve ögümcek yani kendilerini övmeyi pek bi severler yanı dogruya dogru :)
kayseri'de bulusacakmis hic tanimadigi, sanaldan insanlarla.. dostluk kuracagimis..Hiç bişey anlamadim yorumlarinizdan kacirdigim biseymi var
yani bi insanı tanımadan yargılamak nekadar dogru bilemedim ergen bozuntusu felan ve ayrıca bu kk de böyle bulusmalar duzenleyen cok oldu hatta fotolarını felan paylasanlar oldu bişey bilip blmeden lütfen yorum yapmayın güven güvenme senin sorunun ben buraya bi konu acmısım ve senin bu yorumların hiç hoş deilzaten inandirici degil.. gece vakti ergen bozuntularindan biri olabilir.. hem olmasa bile, nasil guveniyor burdaki herkese
ben sana ergen bozuntusu demedim, oyle olabilir dedim.. degilse de, bu ne cesaret dedim.. sitede kac tane fake veya erkek uye var biliyomusun? hem daha yenisin sanirim sitede..yani bi insanı tanımadan yargılamak nekadar dogru bilemedim ergen bozuntusu felan ve ayrıca bu kk de böyle bulusmalar duzenleyen cok oldu hatta fotolarını felan paylasanlar oldu bişey bilip blmeden lütfen yorum yapmayın güven güvenme senin sorunun ben buraya bi konu acmısım ve senin bu yorumların hiç hoş deil
evet yeniyimben sana ergen bozuntusu demedim hayatim, oyle olabilir dedim.. degilse de, bu ne cesaret dedim.. sitede kac tane fake veya erkek uye var biliyomusun? hem daha yenisin sanirim sitede..
topla burdan bi ekip, bakalim kimler gelecek..evet yeniyim
sen gelirsen bende gelirim beybisitopla burdan bi ekip, bakalim kimler gelecek..
yani öyle bi dedinki bosa konu cok bekleeeeee aman hevesim kactı olmaz gercektende vaz gectim ozamantopla burdan bi ekip, bakalim kimler gelecek..
gel pinar'im, gidelim, olmadi pastirma sucuk yer donerizsen gelirsen bende gelirim beybisi
ohh mis valla senden başkasıylada yemem zatengel pinar'im, gidelim, olmadi pastirma sucuk yer doneriz
ben sana buralarda da ismarlarim caney uzaklarda aramam, cunku sen icimdesinohh mis valla senden başkasıylada yemem zaten
öpüveririm seni bakben sana buralarda da ismarlarim caney uzaklarda aramam, cunku sen icimdesin
Kizmana gerek yok yeni olanlar ya hemen konu aciyo o yuzden yazmistir bayan hani biraz daha sitedekileri tanisaydin gibi bende başka yerden gelin geldim anlayabilirim sizievet yeniyim
Hoş gelmisin sefa gelmisinKizmana gerek yok yeni olanlar ya hemen konu aciyo o yuzden yazmistir bayan hani biraz daha sitedekileri tanisaydin gibi bende başka yerden gelin geldim anlayabilirim sizi