kayseri dostluklari

eftelyam8

*beni buldun. Azrail yap görevin fiil olsun
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
13
5
36
Basliktan tam anlasilmaya bilir ben kayseri de yasiyorummalatyadan gelin geldim ve bütün cevrem orada kaldi burada büyük bir yalnizlik çeki yorum benim gibi cevre edinmek isteyenler sayfama Buyursunlar beraber kaynasip hoş sohbetler edip buluşmalar duzenliyelim

Hiç bişey anlamadim yorumlarinizdan kacirdigim biseymi var o_O

zaten inandirici degil.. gece vakti ergen bozuntularindan biri olabilir.. hem olmasa bile, nasil guveniyor burdaki herkese :KK53:
yani bi insanı tanımadan yargılamak nekadar dogru bilemedim ergen bozuntusu felan ve ayrıca bu kk de böyle bulusmalar duzenleyen cok oldu hatta fotolarını felan paylasanlar oldu bişey bilip blmeden lütfen yorum yapmayın güven güvenme senin sorunun ben buraya bi konu acmısım ve senin bu yorumların hiç hoş deil

yani bi insanı tanımadan yargılamak nekadar dogru bilemedim ergen bozuntusu felan ve ayrıca bu kk de böyle bulusmalar duzenleyen cok oldu hatta fotolarını felan paylasanlar oldu bişey bilip blmeden lütfen yorum yapmayın güven güvenme senin sorunun ben buraya bi konu acmısım ve senin bu yorumların hiç hoş deil
ben sana ergen bozuntusu demedim, oyle olabilir dedim.. degilse de, bu ne cesaret dedim.. sitede kac tane fake veya erkek uye var biliyomusun? hem daha yenisin sanirim sitede..

Son düzenleme:
X