merhaba teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı olsunmerhaba bende turgut beyin hastasıyım fiyatlar merkezden farklı değil
Aminnnnnnnn
kızlar çok üzgünüm dr.Turgut Aydın kayseri tüp bebek merkezinden ayrılmış acıbadem hastanesine geçmiş bu da demek oluyor ki bana acıbaden yolu göründü orayada pahalı diyorlar ama nekadara yapıyorlar hiç bilmiyorum acıbadem hastanesinden fiyat alan oldumu aceba bi yazsa merak ediyorum[/QUOTE
senin adına üzüldüm canmkötü olmus. nurettin hocayla devam et olmassa. acıbadem hakkında pek fazla bilgim yok ama oda 3600 civarlarında olması lazım. belki 200 300 lira fazla olabilir sanki öle bişey duymustum ama hatırlayamadm şimdi. hakkında hayırlısı olsun sıkma canını hiç. vardr herseyde bi hayır die düşün
kesin konuşmak istemem ama ben turgut beyle devam etmek istiyorum turgut beyin yanında kendimi rahat ve güvende hissediyorum ama bu işlerde bilirsin ki biçoğumuz için maddi yönüde önemli
ben daha pahalı zannediyordum hepimiz için rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin
teşekkür ederim bilgi paylaşımın için
merhaba canım hayırlı cumalar , dualarımız herdaim evelallah inşallah kabul olurherkese merhaba kızlar hayırlı cumalar dualarınızda eksik etmeyin
slm canım hayırlı cumalar olsun. nasılsın
aminn aminnnn aminnn inşallah canım aminnnnnhayırlı cuma kızlar herkeslere dua ediyorumm allahım su mubarek günde herkesin dualarını kabul etsin bizi boynu bükük kucagı boş bırakmasın hayırlısından eli ayagı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin inş. aminnn
amin cnm aminn inşallahamin canm rabbim kimseleri boynu bükük bırakmasın.dediğin gibi herseyden önce saglıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese
aaaa iç bir bilgim yok bu işlerden biliyorsun canım :26:Aminnnnnnnn
kızlar çok üzgünüm dr.Turgut Aydın kayseri tüp bebek merkezinden ayrılmış acıbadem hastanesine geçmiş bu da demek oluyor ki bana acıbaden yolu göründü orayada pahalı diyorlar ama nekadara yapıyorlar hiç bilmiyorum acıbadem hastanesinden fiyat alan oldumu aceba bi yazsa merak ediyorum
yok canım acıbadem biraz tuzlu olarak biliyorummerhaba bende turgut beyin hastasıyım fiyatlar merkezden farklı değil
ayyy huylandım ben yaaasenin adına üzüldüm canmkötü olmus. nurettin hocayla devam et olmassa. acıbadem hakkında pek fazla bilgim yok ama oda 3600 civarlarında olması lazım. belki 200 300 lirafazla olabilir sanki öle bişey duymustum ama hatırlayamadm şimdi. hakkında hayırlısı olsun sıkma canını hiç. vardr herseyde bi hayır die düşün
evet papatyam yaa bende aynı düşünüyorumm sonuçta insan huzur ve güven istiyooo iştemerhaba teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı olsun
kesin konuşmak istemem ama ben turgut beyle devam etmek istiyorum turgut beyin yanında kendimi rahat ve güvende hissediyorum ama bu işlerde bilirsin ki biçoğumuz için maddi yönüde önemli
ben daha pahalı zannediyordum hepimiz için rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin
teşekkür ederim bilgi paylaşımın için
Aminnnnnnnn
kızlar çok üzgünüm dr.Turgut Aydın kayseri tüp bebek merkezinden ayrılmış acıbadem hastanesine geçmiş bu da demek oluyor ki bana acıbaden yolu göründü orayada pahalı diyorlar ama nekadara yapıyorlar hiç bilmiyorum acıbadem hastanesinden fiyat alan oldumu aceba bi yazsa merak ediyorum
merhaba canım hayırlı cumalar , dualarımız herdaim evelallah inşallah kabul olur
aminn aminnnn aminnn inşallah canım aminnnnn
amin cnm aminn inşallah
aaaa iç bir bilgim yok bu işlerden biliyorsun canım :26:kızz hangi ara ve niye geçmiş sen nasıl öğrendin eeee kayseri tüp bebek merkezi turgut beye ait değil miydi ayy yanlışmı biliyorummmmm :26: eeeee neden gitmişse
yok canım acıbadem biraz tuzlu olarak biliyorum
ayyy huylandım ben yaaazaten maddiyat olarak bir türlü belimizi doğrultamadığımızdan başlayamadık ve ertelemedeydi hep ama sonuçta merkez ve dr çok önemli demi kızlar :44: her halukada Rabbim dilemezse olmayacak ama insan huzur ve güv nli ortam istiyoz işte
evet papatyam yaa bende aynı düşünüyorumm sonuçta insan huzur ve güven istiyooo iştedediğin gibi para en önemlisi ALLAH ım utandırmasın verdiğimiz emekleri boş çıkarmasın inşallah
yaaa canım öncelikle geçmiş olsun inşallah bu tedavinde yüzün gülecek müjden gelecekcanım benim geçen ay negatifle sonuçlanan bir tedavim oldu. o zaman turgut bey hem acıbademde hem kayseri t.bebek merkezindeydi bize istersek acıbademde de yapabileceğini söyledi verdiği fiyat merkezle aynıydı. bide bugün gittik acıbademde sosyal güvencen varsa muayene 36.00 tl merkezde 80tl. yarın turgut beyle görüşmem var isterseniz sizin için sorarım .
anladım canımm aslında senin için iyi oldu valla dr değiştirmeden merkez değiştirmekŞİFAM canım eşimin iş arkadaşı bizim tavsiyemiz üzerine kayseri t.b.m gitmişti
ondan öğrendik onlarda turgut bey ayrılmış diye k.t.b.m den vaz geçmişler sevgi hastanesinde 6 milyara tedaviye başlamışlar
ben merkezin ilk hastalarından biriyim benim bildiğimde turgut bey merkezin ortaklarındandı bunlar 5 ortak açmışlardı merkezi
ama ayrılmış şuan niye ayrıldığını bilmiyorum artık tedaviye başlarsam öğrenirim
ama sanki benim için iyi oldu gibi çünki k.t.b.m de tekrar tedavi olmak istemiyordum belki değişiklik iyi gelir
evet evet aynen bu iş meşakkatli bol sabır isteyen bir iş kafa nereye biz oraya o zamanhaklısın canm hem maddi hem manevi insanı yoran uzun bi sürec. bence kendinizi nerde kimin yanında mutlu ve huzurlu hissedecekseniz orda olun ki içinize sinsin
ŞİFAM canım eşimin iş arkadaşı bizim tavsiyemiz üzerine kayseri t.b.m gitmişti
ondan öğrendik onlarda turgut bey ayrılmış diye k.t.b.m den vaz geçmişler sevgi hastanesinde 6 milyara tedaviye başlamışlar
ben merkezin ilk hastalarından biriyim benim bildiğimde turgut bey merkezin ortaklarındandı bunlar 5 ortak açmışlardı merkezi
ama ayrılmış şuan niye ayrıldığını bilmiyorum artık tedaviye başlarsam öğrenirim
ama sanki benim için iyi oldu gibi çünki k.t.b.m de tekrar tedavi olmak istemiyordum belki değişiklik iyi gelir
evet evet aynen bu iş meşakkatli bol sabır isteyen bir iş kafa nereye biz oraya o zaman
amin canım aminn hepimiz inşallah anne olduğumuzu paylaşacağızz bu yıl bizlerin yılı olsun , umutlarımız yıkılmasın inşallahaynen canmumarım en kısa zamanda ii haberlerinizi alırız
amin canım aminn hepimiz inşallah anne olduğumuzu paylaşacağızz bu yıl bizlerin yılı olsun , umutlarımız yıkılmasın inşallah
slm kızlar.çarşamba tahlilim var.bana dua edin.son 2 günnnnnnnnnnnnnnnnamin inşallah canım hepimiz burada sevinçli haberlerimizi yaşarız
allahın izni ile alacagız güzel haberleri rabbim yar ve yardımcın olsun bilirim ne umuttur allahımmm sen büyüksün yarabbi ikebanımıza bu mutlulugu yaşat yarabbimm (inş. içindede ben ve diger isteyen tüm kardeşlerime) aminnn
slm kızlar.çarşamba tahlilim var.bana dua edin.son 2 günnnnnnnnnnnnnnnn
amin inşallah canım hepimiz burada sevinçli haberlerimizi yaşarız
canım bende merakla güzel haberini bekliyorumslm kızlar.çarşamba tahlilim var.bana dua edin.son 2 günnnnnnnnnnnnnnnn
amin canım benim aminn o güzel gönlüne sağlıkallahın izni ile alacagız güzel haberleri rabbim yar ve yardımcın olsun bilirim ne umuttur allahımmm sen büyüksün yarabbi ikebanımıza bu mutlulugu yaşat yarabbimm (inş. içindede ben ve diger isteyen tüm kardeşlerime) aminnn
canım bende merakla güzel haberini bekliyorumhatta içime doğuyor inşşş müjden olacak inşşşşş
amin canım benim aminn o güzel gönlüne sağlık
bugün 11. gün değerim 54.1 doktor iyi dedi 2 gün sonra tekrar yap dedi.dualarınız için Allah razı olsun.Sizede yaşatsın Allah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?