Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba bende turgut beyin hastasıyım fiyatlar merkezden farklı değil
merhaba teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı olsun

herkese merhaba kızlar hayırlı cumalar dualarınızda eksik etmeyin
merhaba canım hayırlı cumalar , dualarımız herdaim evelallah inşallah kabul olur

slm canım hayırlı cumalar olsun. nasılsın

aminn aminnnn aminnn inşallah canım aminnnnn

amin canm rabbim kimseleri boynu bükük bırakmasın.dediğin gibi herseyden önce saglıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese
amin cnm aminn inşallah

aaaa iç bir bilgim yok bu işlerden biliyorsun canım :26: kızz hangi ara ve niye geçmiş sen nasıl öğrendin eeee kayseri tüp bebek merkezi turgut beye ait değil miydi ayy yanlışmı biliyorummmmm :26: eeeee neden gitmişse

merhaba bende turgut beyin hastasıyım fiyatlar merkezden farklı değil
yok canım acıbadem biraz tuzlu olarak biliyorum

ayyy huylandım ben yaaa zaten maddiyat olarak bir türlü belimizi doğrultamadığımızdan başlayamadık ve ertelemedeydi hep ama sonuçta merkez ve dr çok önemli demi kızlar :44: her halukada Rabbim dilemezse olmayacak ama insan huzur ve güvnli ortam istiyoz işte

evet papatyam yaa bende aynı düşünüyorumm sonuçta insan huzur ve güven istiyooo işte dediğin gibi para en önemlisi ALLAH ım utandırmasın verdiğimiz emekleri boş çıkarmasın inşallah

canım benim geçen ay negatifle sonuçlanan bir tedavim oldu. o zaman turgut bey hem acıbademde hem kayseri t.bebek merkezindeydi bize istersek acıbademde de yapabileceğini söyledi verdiği fiyat merkezle aynıydı. bide bugün gittik acıbademde sosyal güvencen varsa muayene 36.00 tl merkezde 80tl. yarın turgut beyle görüşmem var isterseniz sizin için sorarım .

ŞİFAM canım eşimin iş arkadaşı bizim tavsiyemiz üzerine kayseri t.b.m gitmişti
ondan öğrendik onlarda turgut bey ayrılmış diye k.t.b.m den vaz geçmişler sevgi hastanesinde 6 milyara tedaviye başlamışlar
ben merkezin ilk hastalarından biriyim benim bildiğimde turgut bey merkezin ortaklarındandı bunlar 5 ortak açmışlardı merkezi
ama ayrılmış şuan niye ayrıldığını bilmiyorum artık tedaviye başlarsam öğrenirim
ama sanki benim için iyi oldu gibi çünki k.t.b.m de tekrar tedavi olmak istemiyordum belki değişiklik iyi gelir

yaaa canım öncelikle geçmiş olsun inşallah bu tedavinde yüzün gülecek müjden gelecek canım benim çok memnun olurum ya bilgi almana hoş acele edecek halim yok ama bilgi almak iyidir

anladım canımm aslında senin için iyi oldu valla dr değiştirmeden merkez değiştirmek hayırlısı olsun inşallah acıbadem sanada uğur getirir

ayyy huylandım ben yaaa zaten maddiyat olarak bir türlü belimizi doğrultamadığımızdan başlayamadık ve ertelemedeydi hep ama sonuçta merkez ve dr çok önemli demi kızlar :44: her halukada Rabbim dilemezse olmayacak ama insan huzur ve güvnli ortam istiyoz işte

haklısın canm hem maddi hem manevi insanı yoran uzun bi sürec. bence kendinizi nerde kimin yanında mutlu ve huzurlu hissedecekseniz orda olun ki içinize sinsin

haklısın canm hem maddi hem manevi insanı yoran uzun bi sürec. bence kendinizi nerde kimin yanında mutlu ve huzurlu hissedecekseniz orda olun ki içinize sinsin
evet evet aynen bu iş meşakkatli bol sabır isteyen bir iş kafa nereye biz oraya o zaman

canm herseyden önce hayırlısı olsun. umarım hersey dilediğiniz gibi olur belkide dediğin gibi bu degiişiklik daha ii olacak

aynen canm umarım en kısa zamanda ii haberlerinizi alırız
amin canım aminn hepimiz inşallah anne olduğumuzu paylaşacağızz bu yıl bizlerin yılı olsun , umutlarımız yıkılmasın inşallah

allahın izni ile alacagız güzel haberleri rabbim yar ve yardımcın olsun bilirim ne umuttur allahımmm sen büyüksün yarabbi ikebanımıza bu mutlulugu yaşat yarabbimm (inş. içindede ben ve diger isteyen tüm kardeşlerime) aminnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amin inşallah canım hepimiz burada sevinçli haberlerimizi yaşarız

slm kızlar.çarşamba tahlilim var.bana dua edin.son 2 günnnnnnnnnnnnnnnn
canım bende merakla güzel haberini bekliyorum hatta içime doğuyor inşşş müjden olacak inşşşşş

amin canım benim aminn o güzel gönlüne sağlık

canım bende merakla güzel haberini bekliyorum hatta içime doğuyor inşşş müjden olacak inşşşşş

amin canım benim aminn o güzel gönlüne sağlık

bugün 11. gün değerim 54.1 doktor iyi dedi 2 gün sonra tekrar yap dedi.dualarınız için Allah razı olsun.Sizede yaşatsın Allah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…