Kayseri'de doktor önerir misiniz?

Mrb ben ilk dogumumda humada nuray emekliogluna gitmistim. Memnun kalmadim. Simdide erciyes hastanesinden cetin arik in adini duydum. Ona gitmek istiyorum cetin beye muayne olan varmi. Birde erciyes hastanesinin ucreti konusunda bilgi verecek varmi. Emekli sandigi benimki. Ve yapilan (2li test vs) tahlillerden ekstra ucret aliniyormu.

canım ben hamileliğimin ilk haftalarından beri Gülcan hanıma gidiyorum.. çok güleryüzlü işinin ehli bir dr.. inş bugün yarın doğumumu da o yaptıracak.. üstelik sezaryen meraklısı da değil.. tavsiye ediyorum canım. inş memnun kalırsın..

çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için.bu arada Allah sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah hayırlısıyla canım.birşey daha soracağım ben daha önce gitmediğim için bilmiyorum tekden hastanesi nasıldır gülcan hanım orada sanırım?sen doğumunu tekden mi yapacaksın inşallah.

mrb.bende 4,5 aylık hamileyim su zamana kadar erciyes kartalda zeki beye gidiyordum cok mükemmel bir doktor ücreti 35 tl.eğer 10 gün içinde tekrar gidersen ücret ödemiyorsun.ayrıca kan testi diğer sarılık vs gibi testler yapılıyor onlara ekstra ücret ödenmiyor.ama artık kendisi normal doğum yaptırmadığı için(sezeryan,tüp bebek ve riskli gebeliklerle uğrasıyor kendisi)doktorumu değiştirmek zorunda kaldım.bende cetin beyin adını duydum gecen ona gittim onun muayene ücreti 25 tl...gayet sakin,güleryüzlü bir doktor.randevu almak gibi bir sıkıntıda yok.gidince muayene olabiliyorsun.zeki beyde öyle değil randevusuz hasta kabul etmiyor..cetin bey doğum konusundada normal doğum taraftarıyım dedi.ikili teste falan gelince gecen ay yaptırmıştım.erciyes kartalda yapılmıyor zaten ,analiz diye bir yer var oraya gidiyorsun dısardan gelene 75 tl erciyes hastanesinden gidene 50 tl bu arada ben ssk çalışanım.bu ay 3lü test vardı.cetin bey gerek görmedi.inşallah aydınlatmısımdır canım sağlıklı günler.

Son düzenleme:

Gülcan hanım çok iyi bir dr. hastane de iyi işte. ama kayseride daha iyileri vardır mutlaka.. hastaneyi değil ama gülcan hanımı önerebilirim ancak sana..

çok saol cnm valla inş. hamilesindir doktor sonrası yorumunu merakla beklyorumm çünkü bende kedisine gitmek istiyorumm hadi hayırlısı olsun inş. vesile olsun bebegin içinn

Dostum Mustafa Bey e gitmicem artık doktorumu buldum sonunda. Erciyes Kartal Hastanesinde Zeki Yılmaz var. 4 4 lük doktor ya adama bayıldım. Mustafa bey hsg istemişti benden zeki bey e bunu söylediğimde kesinlikle gerek yok 4 boyutlu ultrasonlar var ondan görünür rahimdeki sorun dedi ve kendi baktı 10dk lık bi operasyon gerektiğini söyledi perşembe günü falan ameliyat olucam. rahimdeki problemi en ufak detayına kadar anlattı resimlerini gösterdi ameliyatta kullanacağı aleti bile gösterdi hatta ameliyatı çekerim sen sonra istersen izlersin dedi. yarım saat falan odasındaydım yani aklıma ne geldiyse sordum hepsini çok detaylıca cevapladı sigara kullanmama çok ciddi kızdı eğer gebelik düşünüyorsan bırakacaksın bunda taviz asla vermem dedi. kısaca diyeceğim şu ki muhteşem bir doktor. muayene ücreti 32 tl yalnız randevu almak istersen 2-3 hafta sonrasına veriyormuş. ama eğer sabah 8den önce giden ilk 10 hasta arasına girersen muayene ediyor randevusuz kendi katındaki değil girişteki hasta kabulden işlem yaptıracaksın. mutlaka git derim yine beğenmezsen mustafa bey e git biliyorsun bütün gittiğim doktorları anlattım size bence gerçek hekim zeki bey.

sitenin arama kısmına zeki yılmaz yaz bi canım sadece ben değil onlarca arkadaş onu tavsiye etmiş sana yazdıktan sonra gördüm ben de. şimdi içim daha da rahat. şiddetle tavsiye ediyorum...

evet bende zeki beyin ismini cok duydm cetin arıkta cok iyi ben ona gitmeyi düsünüyorm cünkü kardesimin doktoruydu ve bende birkez muayene oldum hiçbir doktorn anlamdıgını anladı ama ben sivasta oturdugum için tekrar gidememiştm düsükten sonr tedavi etti beni rahme serklaj uygulanacak dedi 3ay sonra tekrar hamile kaldm diger doktorlr kabul etmedi serklaj yapmadılr ve bebegimi kaybettim eger çetin beye gitsem mutlaka yapacktı yapılmassa 10kerede hamile kalsn düsük yaparsn demişti ben tekrar gidemedm ve bebegimi kaybettim size tavsiyem doktorunuzu iyi secin benm gibi doktor mağduru olmayın ondan dolayı cok güveniyorm insaallah ona gitcem ama arkadasada katılıyorm doktor konusunda kararsz olanlr zeki beye gidebilir

çok teşekkürler arkadaşım inş. derdimize çözmekte vesile olur hayırlı haberlerini bekliyorum muhakkak yaz cnm allah yardımcın olsun inş.

merhaba arkadaşlar geçmiş sayfalara biraz göz gezdirdim bazı arkadaşlar mustafa başbuğun riskli gebeliklere baktığını söylemiş
benim teyzem tüp bebekle hamile kaldı çok sıkıntılı ve stresli bir hamileliği vardı rahim ağzında dikiş atılmıştı hamileliğinin 24 yada 25.haftasında bebeğin kafası büyük diye bu dr. gönderildi çok soğuk ve negatif bir dr.teyzeme bir sürü olumsuz şey söyledi özürlü bebek resimleri gösterdi bebeğin bu şekilde doğar en fazlada bir sene yaşar size sıkıntı olur dedi kesinlikle hamileliğini sonlandıralım dedi
daha size anlatamadığım neler neler söyleyip bizi yerin dibine soktu hiç birşeyden hevesimiz kalmadı
neyse teyzemle turgut aydına gittik adam muayne etti hiç birşey olmaz sadece birazcık kafası büyük olabilir dedi hatta benim oğlumda ultrasonda öyle görünüyordu şuan çok sağlıklı dedi ama teyzemin morali bozulmuştu birkere proftan iyi bilecek değilya dedi ve tedavisini yarım biraktı çünki hastanede yatıyordu iğnelerle duruyordu çocuğu tedaviyi birakıp eve geldi yatmayı bile bıraktı sancı başlasın kendiliğinden doğsun diye mustafa beyin yüzünden 27 haftalık doğum yaptı 3 ay küvezde yattı oğlu ama şuan 1.5 yaşında çok çok sağlıklı kafasıda normal büyüklükte çok şükür ama ben o daktorun odasında duyduklarımızı hiç unutmayacağım çok olumsuz davrandı bize bide dünya bir para bayıldık rabbime havale ettik
tabi herkesin başına böyle bişey gelecek diye bir durum yok o daktora gidenlerin işleri rasgitsin faydasını görsünler inşallah

canım ben hafta içi gülcan hanıma gittim memnun kaldım kendisinden,sürekli gitmeyi düşünüyorum fakat hastane hakkında hiç bi fikrim yok tekden hastanesine giden ve orda doğum yapan arkadaşlar düşüncelerininizi fikirlerini yAZArlarsa sevinirim, bi arkadaş gülcan hanım iyi ama hastane hakkında bişey diyemem demiş aklım karıştı açıkcası biraz doktor kadar hastanede çok önemli bence.

mrb arkadaşlar tekden hastanesinde ZEHRA KALINLI bu doktora gitmek istiyorum daha önce giden arkadaşlar varmı?

ya tabikide herşeyde olduğu gibi iyiside var kötüsüde bazılarınıı tenzih ederek konuşuyorum onlar için hasta ne ki biri gider 3 ü gelir ilgi yok bilgilendirme yok. Allahım kötü insanlarla karşılaştırmasın cümlemizi.

mrb arkadaslar mustafa erturk hakkında bılgısı olan varmı omur hastanesı

canım aynı hastanede hakan kayayı iyi diye duydum ama gitmedigim için bişey diyemem ama mustafa ertürkte tecrübeli bi doktordur yaşı var galiba eger gidersen muhakkak buradada bilgi ver dogru düzgün bir doktor arıyorum kendime

allahım koskoca kayseride adam akıllı bir doktor bulamıyorumm bebek sahibi olmak için gidiyorum ama sürekli oyalıyolar allah herkesin yardımcısı olsun

AMİNNN cnm

Kayseri'de doktor önerisi istemişsiniz görünce yazayım dedim, ben de tavsiye edenlerden duydum kendim bizzat gitmedim. Benim doğumumu Demet Cengiz diye bir doktor hanım yaptırmıştı 2006'da. Şimdi annem rahatsız, Zeki Yılmaz diye bir doktor var Erciyes Kartal'da ( hastane adı verebiliyor muyuz bilmiyorum ama ) onu önermişlerdi birsürü de hastası var randevuyu bile yakın tarihe alamıyorsunuz ./ ama bebek tedavisi başka bir şey tabi.. En azından denemekte fayda var diyebilirim..

efulim ve melek 2828 tekrar merhaba canlarım... Perşembe günü operatif histeroskopi oldum yani rahimimdeki sorun giderildi. Doktorum Zeki Yılmaz dı. çok şükür ameliyat çok başarılı geçti ve şuan çok çok iyiyim. Doktoruma sonsuz teşekkür ediyorum çok ilgiliydi. kendisine ne kadar güvendiğimi şöyle anlatayım size. narkozdan uyandığımda odadaydım ailem ve doktorum başımdaydı doktor bana naber fıstık diye sorduğunda sizi çok seviyorum hocam çok çok teşekkür ederim dedim. tabi bunları ben hatırlamıyorum ailem anlattı. yani demek istediğim yarı baygınken bile doktorumdan yana içim çok rahattı bilinçaltımda. onbinde bir görülen kanda enzim eksikliği vardı bende bu yüzden narkozdan uyanmam 3 saat sürdü halbuki ameliyat 5 dk sürdü. ben kendime gelene kadar doktorum hastaneden ayrılmadı ve 3 kez odamı ziyaret etti. ertesi gün taburcu olmadan önce de geldi yanıma. bence zeki bey e de bir görünün derim dostlarım.

geçmiş olsun cnm zeki yılmazda seçtigim doktorlar arasında elbette ama okadar çok doktor başından atar gibi davrandıki korkuyorum ya ilgilenmez beni oyalarsa diye açıkcası hepimizin hakkında hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…