Kayseri'de en güvenilir merkez ... Estetik ve Güzellik Merkezi

mrvcskn338

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2015
2
2
31
...katta bulunan ?..muayenehanesi olan ... Estetik ve Güzellik merkezi lazer, cilt bakımı ve estetik alanında Kayseri'nin en gözde merkezlerinden biridir. Alexandrite lazer sistemi ve tam 12fonksiyonlu cilt bakım cihazıyla oldukça gelişmiş hizmet vermekteyiz. Ayrıca doktorumuz ....beyi ...sitesinden araştırabilir burun ve meme estetiği, dolgu,botoks, kepçe kulak operasyonları ve liposuchion(yağaldırma) konusunda oldukça iyi bir hekim olduğunu göreceksiniz. İyi sonuçlar için bekliyoruz

....Estetik Ve Güzellik Merkezi

Son düzenleyen: Moderatör:
daha önce yüz bölgeme lazer yaptrıdım fakat jilet yapıldığı için ne konforunu gördüm nede azaldığını. bi arkadsımın tavsıyesı uzerine ahmet beyi buldum. hem çalısanları olsun hem doktru mukemmel.4 seansta yuzum bitti diyebilirim cıkanlarda rahatsız etmiyo artık .cihazları çok kaliteli .bacaklarımıda yaptrdım.artık cıkmıyolar neredeyse herkeze siddetle tavsıe edıyorum gonul rahatlığıyla gidebilirsiniz..

koltuk altı ve genital bölgeme yaptrmıstım 1 seneönce.. bırazcık acımıstı ama 4 seans gittim. k.altm bitti. genital bölgede cok güzel oldu. bi genç kızın kendine yapabılcegi en güzel sey bence çok rahatım eskiden jilet yapardım ama ıykı yapmısım kalın kıl oldu için da çabuk bityomus ole demişti yapan kız cok memnunum.. kuzenımde gidiyo o t.vücut düğünü var yaza cok mutlu.. keske herkez böle çalıssa.. temiz ve düzgün.

X