KAYSERİ'DE KOCASININ BALKONDAN ATTIĞI KADIN BEBEĞİNİ KAYBETTİ

pembebogurtlen91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
4.982
4.758
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde 5 gün boyunca yoğun bakımda tutulan 19 yaşındaki Ebru Ç, bebeğinin ölümünden sorumlu tuttuğu eşinin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyor.

Ebru Ç, yaptığı açıklamada, 3 yıl önce Ferhat Ç. ile birbirlerini sevdiklerini ve daha 16 yaşındayken kaçarak evlendiğini söyledi.

Fakat mutlu günlerin çok sürmediğini neredeyse her gün eşinden şiddet gördüğünü anlatan Ebru Ç, bir yaşındaki kızı için yaşadığı sıkıntılara katlandığını anlattı.

"KAYINVELİDEM AL EŞİNİ BALKONDAN AT DEDİ"

Son dönemlerde eşinin, kayınvalidesinin etkisinde kalarak kendisine daha çok şiddet uygulamaya başladığını öne süren Ebru Ç. yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Sabah kahvaltı hazırlıyordum. Kayınvalidem ekmek almaya gitmişti. Gelince 'niye yatak toplanmadı?' diye sordu. Çocuğun altını değiştirdiğimi söyledim. Kayınvalidem bağırıp çağırdı. Bu arada eşim kalktı, beni dövmeye başladı. Eşimle annesi bir süre konuştu.

Sonra kayınvalidem banyodan soba demirini alıp kafama vurdu. Kayınvalidem 'al eşini kaldır balkondan at' dedi. Ben de balkona yardım istemek için çıktım. Çıkmadan önce de ailemi aradım. 'Gelin, beni kurtarın, öldürecekler' dedim. Ailem ben arayınca karakola gitmiş. Eşim beni kaldırdı, 2. kattaki evimizin balkonundan aşağı attı. Daha sonra beni kucağına alıp yukarı çıkardı. Burada tekrar kucağına alıp salonda da bir kere daha yere attı."

Eşinin "Çocuğunu da seni de öldüreceğim, ölünü de kimse bulamayacak" dediğini anlatan Ebru Ç, komşularının ihbarı üzerine polis ve 112 Acil Servis ekiplerinin geldiğini söyledi.

BELİNE 6 PLATİN TAKILDI

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yoğun bakıma kaldırıldığını anlatan Ebru Ç, "5 haftalık hamileydim, bebeğim de düştü. Belime 6 platin takıldı. Kolumda platin var. Kollarım, ayaklarım kırık. Eşimden de annesinden de şikayetçiyim. Bir yaşındaki kızımın bana verilmesini istiyorum. Karnımdaki bebeği öldürdüğü için de ayrıca şikayetçiyim" diye konuştu

Yaklaşık 5-6 metre yükseklikten aşağıya atıldığını belirten Ebru Ç. çocuğu olduğu için yuvasının yıkılmasını istemediğini ve eşinden daha önce şikayetçi olmadığını ancak tüm komşularının olaylardan haberdar olduğunu dile getirdi.
1049983_620x410.jpg

Gözaltına alınan Ferhat Ç'nin Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı öğrenildi.

kaynak: http://www.haberturk.com/gundem/hab...inin-balkondan-attigi-kadin-bebegini-kaybetti

kayınvalide ye bak hamile kadını balkondan at diyor:KK62: sünepe ortalıkta adam diye koca diye dolaşan haysiyetsiz de hemen atmış :KK62:

ya kadına ne demeli o kadar şiddetin içinde 2 çocuk yapmayı da ihmal etmiyor , insanlar neden bir şeyleri anlamak için hastanelik olacağı günü bekliyor ki :KK62: her biri ayrı ayrı suçlu bu kadın da :KK20:

vıjdansız merhametsıler allahtan olmemıs kız yazık gunah... sıddete nıye ses cıarmamıs buzamana kadar bıde cocugu ıcın sıkayetcı olmamıs sıddet uygulayan kocasından ve sonuc boyle olmus yazık gercekten ya 16 yaşında evlenmekte nedemek ucuz kurlutlmus allahtan olumle sonuclanmamıs

keşke kendini at diyeymiş beyinsize beyin yok ki adamda 5 yaşındaki çocuk bunun

yaptığını yapmaz.:KK11:

hapislerde sürüm sürüm sürünsün inşallah o basiretsizde anası da

ne kadar traji komik ya kadın al eşini kaldır balkondan at diyor sanki çöpü dışarı at der gibi adam da kadını kaldırıyor ve balkondan atıyor tövbe yarabbimmmmmmm :KK57::KK43::KK43:

16 yaşında kaçarak evlenen kızlara da ibret olsun bakın görün ne manyaklar var ailenizi çğneyip kaçmayın diycem ama kime konuşuyorum ki hormonlarının peşinde koşup kaçıyorlar al işte sonuç bu, caniler hapis yatmadan da çıkarlar.

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde 5 gün boyunca yoğun bakımda tutulan 19 yaşındaki Ebru Ç, bebeğinin ölümünden sorumlu tuttuğu eşinin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyor.

Ebru Ç, yaptığı açıklamada, 3 yıl önce Ferhat Ç. ile birbirlerini sevdiklerini ve daha 16 yaşındayken kaçarak evlendiğini söyledi.

Fakat mutlu günlerin çok sürmediğini neredeyse her gün eşinden şiddet gördüğünü anlatan Ebru Ç, bir yaşındaki kızı için yaşadığı sıkıntılara katlandığını anlattı.

"KAYINVELİDEM AL EŞİNİ BALKONDAN AT DEDİ"

Son dönemlerde eşinin, kayınvalidesinin etkisinde kalarak kendisine daha çok şiddet uygulamaya başladığını öne süren Ebru Ç. yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Sabah kahvaltı hazırlıyordum. Kayınvalidem ekmek almaya gitmişti. Gelince 'niye yatak toplanmadı?' diye sordu. Çocuğun altını değiştirdiğimi söyledim. Kayınvalidem bağırıp çağırdı. Bu arada eşim kalktı, beni dövmeye başladı. Eşimle annesi bir süre konuştu.

Sonra kayınvalidem banyodan soba demirini alıp kafama vurdu. Kayınvalidem 'al eşini kaldır balkondan at' dedi. Ben de balkona yardım istemek için çıktım. Çıkmadan önce de ailemi aradım. 'Gelin, beni kurtarın, öldürecekler' dedim. Ailem ben arayınca karakola gitmiş. Eşim beni kaldırdı, 2. kattaki evimizin balkonundan aşağı attı. Daha sonra beni kucağına alıp yukarı çıkardı. Burada tekrar kucağına alıp salonda da bir kere daha yere attı."

Eşinin "Çocuğunu da seni de öldüreceğim, ölünü de kimse bulamayacak" dediğini anlatan Ebru Ç, komşularının ihbarı üzerine polis ve 112 Acil Servis ekiplerinin geldiğini söyledi.

BELİNE 6 PLATİN TAKILDI

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yoğun bakıma kaldırıldığını anlatan Ebru Ç, "5 haftalık hamileydim, bebeğim de düştü. Belime 6 platin takıldı. Kolumda platin var. Kollarım, ayaklarım kırık. Eşimden de annesinden de şikayetçiyim. Bir yaşındaki kızımın bana verilmesini istiyorum. Karnımdaki bebeği öldürdüğü için de ayrıca şikayetçiyim" diye konuştu

Yaklaşık 5-6 metre yükseklikten aşağıya atıldığını belirten Ebru Ç. çocuğu olduğu için yuvasının yıkılmasını istemediğini ve eşinden daha önce şikayetçi olmadığını ancak tüm komşularının olaylardan haberdar olduğunu dile getirdi.
1049983_620x410.jpg

Gözaltına alınan Ferhat Ç'nin Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı öğrenildi.

kaynak: http://www.haberturk.com/gundem/hab...inin-balkondan-attigi-kadin-bebegini-kaybetti
Ya bu cins erkeklerin akli yok mu ki annesinin dediklerini uyguluyorlar. Bunlar da akil yok mu ya.

19 yaşında, 1 yaşında çocuğu var, hamile ve sürekli dayak yiyor
yuvası (!) yıkılmasın diye boşanmıyor
nerden baksan elde kalıyor yav
az kalsın canından oluyormuş en azından bu sefer boşanacakmış.
o beyni olmayan kocası olacak mahlukata diyecek laf bulamıyorum zaten Allah bin belasını versin.

Evlenmeden önce cici kaynana evlendikten sonra cadı kaynana

Şerefsiz bunlar adam kadar kaynanada suçlu,onunda hapise girmesi lazım..
1 tane çocuğun varken neden 2.çocuk akım mantığım almıyor bu kadar cahilliği..

Mahkeme bunun için hafifletici neden ne bulacak acaba ?
yatağı toplamadı diye adamı(!) kızdırması sayılır mı ?

16 yaşında kaçarak evlenen kızlara da ibret olsun bakın görün ne manyaklar var ailenizi çğneyip kaçmayın diycem ama kime konuşuyorum ki hormonlarının peşinde koşup kaçıyorlar al işte sonuç bu, caniler hapis yatmadan da çıkarlar.
Ayn e n erken yasta evlenmek isteyenlere bu haberi okutmak lazim 19 yasinda kizin resmen hayati bitmiş

bunu yapanları teşvik edenleri çırılçıplak soyacaksın ellerini ayaklarını yaralayıp dağ başına salacaksın. kadın sana bi evlat vermiş canına can katmış sen kalk onu karnındaki diğer cocukla ölüme yolla. o cani 3-5 yıl yatar çıkar ne olacak... şaşırmıyoruz artık.

Valla hiç sasirmadim. Kiz burda konu açsa burdakilerde "eh sinir aninda siddet uyguluyor, adam napsin" ve "kadinligini kullan, seksi seyler giy, güzel yemekler yap" "yuva kolay kurulmuyor" "yuvayi disi yapar" gibi igrenç tavsiyeler alirdi.

Bu Türk kadinin yuva, yuva diye saplantisi iste bak bir gün ölümleri oluyor. Hepsi hatali benim gözümde. En çok o 1 yasindaki çoçuga aciyorum. O küçük yasa kiz nelere tanik olmus :KK43:

X