Erkek İnfertilitesi keci boynuzu ise yaradi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
keci boynuzu mucizesi ise yaardi kizlar. 20 gun once konu acmistim esimin sperm sayisi ml de 5 milyondu düşüktü normal yplla sansimiz cok azdi..doktornilac vermedi 15 gun snra tekrar tahlil yapalim dedi ben bu sitede sürekli umut aradim.. keci boynuzu kurunu uyguladim esime saracoglunun tarifini veeee bgun aldgmiz sonuçlara gore ml de sperm sayisi 25 milyon olmus.. toplam sperm sayisida 30 milyondan 150 milyona yukselmis.... hareketlilik normaldi zaten ama onceki tahlile gore oda yukselmis kizlar ins. birde bebis konusu acmak nasip olur.. Allah kimseyi evlat hasrwtiyle sinamasin

keci boynuzu mucizesi ise yaardi kizlar. 20 gun once konu acmistim esimin sperm sayisi ml de 5 milyondu düşüktü normal yplla sansimiz cok azdi..doktornilac vermedi 15 gun snra tekrar tahlil yapalim dedi ben bu sitede sürekli umut aradim.. keci boynuzu kurunu uyguladim esime saracoglunun tarifini veeee bgun aldgmiz sonuçlara gore ml de sperm sayisi 25 milyon olmus.. toplam sperm sayisida 30 milyondan 150 milyona yukselmis.... hareketlilik normaldi zaten ama onceki tahlile gore oda yukselmis kizlar ins. birde bebis konusu acmak nasip olur.. Allah kimseyi evlat hasrwtiyle sinamasin
inşallah en kısa zamanda alırsınız bebek haberlerinizi de:)

keçiboynuzunu nasıl kullandı eşin ben keçiboynuzu özü veriyorum ne kadar süre kullandınız

Insallah bebek haberini de aliriz canim. Baskka takviye ler de kullandin mi esine canım.

merhaba arkadaslar siteyi uzun zamandır takip eden birisi olarak bircok kişininde işine yarar diye yazıyorum. eşimde sperm sayısıda ileri hareketlilikte çok azdı. biz yıllarca bende problem var dıye oyalandık durduk tüp bebege karar vermişken sperm testını gorunce sok olduk. esım bu ay sıgarayı bıraktı arada alkol alıyordu onuda bıraktı. kecı boynuzu kuru yaptım sarocoglunun tarıfı gıbı. kecıboynu özutude aldım harput sanırım markası. bıde proxeed kullandı sadece 1 kutu ve hemen bu ay gebe kaldım. darısı isteyen herkese insallah.

merhaba kızlar 3 yıldır gebe kalamıyorum eşim tahlil yaptırmaya yanaşmıyordu mucize gibi kendiliğinden gitti tahlil verdi eşimin bu adımı atması beni çok sevindirdi ama sanırım sonuçlar iyi değil gibi tedirgin etti beni daha doktorumuza gösteremedik anlayan arkadaşlarım yorum yaparsa çok sevinirim sonuçlar söyle; birde sağ tarafta 2. derece varikosel cıktı bu ameliyat konusunda krarsızım olan arkadaslar yorum yapar mısınız

abstinans süresi 3 gün
renk: acık gri beyaz özel
viskozite: normal
ph:7.2
fruktoz 314
volum: 2.0
lökasit: 1
erirosit:1
ımmatür germ hücre: 1
epitelya hücre:1
konsantrasyon 23.8 milyom
total:48 milyon

total motilite %36
ileri dogru hızlı hareketli: %07
yavas doğrusal olmayan hareket: %11
aktif hareketli:%18
yerinde hareketli:%18
hareketsiz%64
tpmss:8.6
normal morfoloji:%3
abnormal morfoloji%97

keçiboynuzu kürü sperm hareketini inanılmaz artırıyor proxeed plus ise morfolojiyi belli miktara kadar artırıyor sabırla denemenizi öneririm

İyi de 15 günde sayı nasıl artıyor ki dr lar 74 günde bir yenilenmeden bahsediyor biz burda hep duyuyoruz şunu kullandigim ay hamile kaldım diye o hamile kaldığı sperm 74 gün önce oluşan sperm olmuyor mu benim kafam çok karışıyor :-\

İyi de 15 günde sayı nasıl artıyor ki dr lar 74 günde bir yenilenmeden bahsediyor biz burda hep duyuyoruz şunu kullandigim ay hamile kaldım diye o hamile kaldığı sperm 74 gün önce oluşan sperm olmuyor mu benim kafam çok karışıyor :-\
sanmam aynı doktorlar spermlerin 5 günde bir yenilendiğini söylüyorlar

X