- 20 Haziran 2024
- 926
- 962
- 48
- Konu Sahibi mahmut abi
Veteriner kedime bu ilacı verdi ve hergün düzenli kullanacak dedi. Şimdi bu kapsül yumuşak plastik gibi bir şey, normalde bu baş kısmı kopartılıp içindeki sıvı kedinin ağzına sıkılarak veriliyor. Ancak benim kedim ağzına sıktırmıyor. Ben de oradan yalaması için ya patisine sürerek veya parmağıma damlatıp çaktırmadan ağızının kenarına sürerek vermeye çalışıyorum. O da zor oluyor, kaçıyor. Aslında içindeki sıvı lezzetli bir şey ama yine de verirken zorlanıyorum çünkü hayvan kaçıyor. Bugün vermeye çalışırken yine kaçtı, ben de kapsülü bir kenara koydum, yanıma gelince tekrar denerim diye. Sonra bir baktım kedi geldi kapsülü kokluyor ve demeye kalmadı kapsülü olduğu gibi yiyiverdi. Bir şey olur mu? zararı var mıdır? bu kapsül yenebilir bir şey midir? Bilgisi olan var mı?
Hani zararsız bir şeyse, sıkmak veya sürmeye çalışarak kediyi de strese sokacağıma böyle versem yer diye aklımdan geçmedi de değil. (fotoda çay kaşığını referans olarak koydum)
Hani zararsız bir şeyse, sıkmak veya sürmeye çalışarak kediyi de strese sokacağıma böyle versem yer diye aklımdan geçmedi de değil. (fotoda çay kaşığını referans olarak koydum)