• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedimin gözünün kenarından tüy döküldü

zeyyoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2024
1.056
382
43
26
2 gün önce farkettım tahminimce yeni oldu zaten önceden olsa illa görürdüm veterinere götüreceğin ama önden bilgisi olan biri varsa yardımcı olursa sevinirim

Eklentiler

• IMG_7265.webp
    IMG_7265.webp
    138,8 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_7262.webp
    IMG_7262.webp
    138,9 KB · Görüntüleme: 23
mantar olabilir mi? aklıma direk o geldi
Bende ondan şüpheleniyorum sadece birkaç gün takip edin çoğalma olursa kızarıklık falan veterınere gidin yazıyır nettte 2-3 gundur aynı hala gözlemlediğim kadarıyla kaşınmada yok ama pazartesi olsun gidicem mantarsads yayılmasın daha çok

Bende ondan şüpheleniyorum sadece birkaç gün takip edin çoğalma olursa kızarıklık falan veterınere gidin yazıyır nettte 2-3 gundur aynı hala gözlemlediğim kadarıyla kaşınmada yok ama pazartesi olsun gidicem mantarsads yayılmasın daha çok
Çok hızlı yayılıyor çok bekleme araştır en yakın veterinere götürmeye çalış

Mevsimsel dökülme de olabilir.veterinere gidene kadar önlem amaçlı, gözüne degdirmeden çok az travacort sürülebilirsin.
Bende düşündüm mantar kremi ama göz yakını ve yalıyor ya kötü birşey yaparsam diye korktum keyfi yerinde kaşınması yok çoğalmada olmadı suni gözyaşlarım var onunla temizliyorum gazlı beze döküp gozunu tüy dokulmuş yerı falan siliyorum şuanlık

Bende düşündüm mantar kremi ama göz yakını ve yalıyor ya kötü birşey yaparsam diye korktum keyfi yerinde kaşınması yok çoğalmada olmadı suni gözyaşlarım var onunla temizliyorum gazlı beze döküp gozunu tüy dokulmuş yerı falan siliyorum şuanlık
Batikonu sulandırıp, gözüne değirmeden sürün. Veterinere de gidin.

Back
X