Kedimin sesi acil yardım :(

deas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
158
97
Belki yanlış yere açtım ama hemen cevap almam lazım kusura bakmayın :KK43:

Az önce al. Folyoyla oynuyoduk kedimle topu attım bıraktım oynasın diye aldı masanın altına girdi bende kalktım yerden,o anda sanki insan hıçkırılığı gibi bi ses çıkardı ya tam tanımlayamıyorum bile garip bi ses çıkardı iki defa,acaba boğazına mı bi şey kaçtı bi şey mi buldu ağzına aldı anlamadım sonrasında agresifleşti elime alamadım bi bakim ağzında bi şey mi var dedim zar zor yakaladım karnından hemen acı acı miyavladı kaçtı gitti bi köşeye girdi bana bakıyor şuan ordan,çok korkuyorum ya bi şey olduysa hiç başına böyle bi şey gelen var mı ter bastı resmen çok korkuyorum :KK43: veterinerde aranmaz bu saatte ne olabilir hiç bilmiyorum

Yutmuş olabilir belki bir parça, aklıma o geldi hemen.. Hıçkırma olayını benim kedim de yapıyor ama sizin bu olay üstüne olunca folyo ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Kesmiş falan olabilir mi dilini ya da ağzını?

niye aranmasın veteriner yani bilmiyorum kedi falan beslemiyorumda ya ne bileyim hayvana bişey falan olursa arayın danışın en azından

Yutmuş olabilir belki bir parça, aklıma o geldi hemen.. Hıçkırma olayını benim kedim de yapıyor ama sizin bu olay üstüne olunca folyo ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Kesmiş falan olabilir mi dilini ya da ağzını?
Şimdi sakinleşti ağzında bi şey yok gibi folyoya da baktım ama anlaşılmıyor ki,kaç defa oynadı hiç ısırmaya çalışmadı ama sanırım folyoyla alakalı

Al.folyoda yirtik falan var mi oralari iyice inceleyin bi eger bisey yoksa dilini kesmis olabiliro_O

Şimdi sakinleşti ağzında bi şey yok gibi folyoya da baktım ama anlaşılmıyor ki,kaç defa oynadı hiç ısırmaya çalışmadı ama sanırım folyoyla alakalı
Dediğim gibi kesmiştir bir yerini canı yanmıştır o zaman, şu an normal davranıyorsa sorun olduğunu sanmıyorum.

niye aranmasın veteriner yani bilmiyorum kedi falan beslemiyorumda ya ne bileyim hayvana bişey falan olursa arayın danışın en azından
Ya saat 10 oldu ya bi kaç defadan fazla olsa arayavacaktım ama inanın bilmiyorum şuan telaştam

Kediye folyo atilir mi? Yokmu cocugun topu falan? Yuttuysa bile kucuk birseyse kusar merak etme. Ama gozle bakalim kediyi biraz. Ayrica veteriner her saatte aranir

kusmak istiyordur. Kediler yalandıklarından bir miktar tüy yutarlar bunlar midede top haline gelir ve uygun bir ortamda kusarlar. öksürük sesi gibi ama ince tonda ses çıkartarak yapıyorlar bu işi.

Kediye folyo atilir mi? Yokmu cocugun topu falan? Yuttuysa bile kucuk birseyse kusar merak etme. Ama gozle bakalim kediyi biraz. Ayrica veteriner her saatte aranir
Yok canım seviyor kendi saatlerce oynar normalde topu oyuncağı falan var ama gider böyle şeyleri bulur oynar

kusmak istiyordur. Kediler yalandıklarından bir miktar tüy yutarlar bunlar midede top haline gelir ve uygun bir ortamda kusarlar. öksürük sesi gibi ama ince tonda ses çıkartarak yapıyorlar bu işi.
Sanırım dediğiniz gibi bi sesti ne yapmam lazım peki

Yok canım seviyor kendi saatlerce oynar normalde topu oyuncağı falan var ama gider böyle şeyleri bulur oynar
Kac tane kedim var biliyorum ne sacma seyler sevdiklerinide konu bu degil. Veterinerini ara kesinlikle. Gerci gormeden birsey diyemez sanirim

Kac tane kedim var biliyorum ne sacma seyler sevdiklerinide konu bu degil. Veterinerini ara kesinlikle. Gerci gormeden birsey diyemez sanirim
Aradık az önce duymadan bi şey diyemem şimdi bi şeyi yoksa yarına bekleyin getirin dedi neyse anladığım kadarıyla acil bir durumu yok rahatladım

X